Přihlásit se a přidat recenzi

• Nereagují na maily - mail se vrátí jako nedoručitelný
    • Nedá se jim dovolat, uvedené číslo na web stránkách neexistuje

Webové stránky vypadají velmi profesionálně, najdete tam vše, co potřebujete, ale když je chcete kontaktovat, že zboží nemáte k dispozici po měsíci, tak mail se vám vrátí jako nedoručitelný, a tel. číslo neexistuje.
    Naštěstí jsem uvedla, že zboží zaplatím na dobírku až přijde, o peníze jsem sice nepřišla, ale objednaný produkt byl dárek, který byl na přání pro vyjimečnou osobu a proto mě mrzí, že nedorazí. Renáta

• Neexistující tel. číslo
    • Nekomunikují
    • Píší, že odeslali, ale zboží nedorazilo

• Nepřišlo potvrzení objednávky ani zboží. Uvedený telefon neexistuje. Naštěstí jsem neplatila předem.

• Nekomunikují
    • Posílají generické e-maily, kde ovšem nejsou potřebné údaje
    • Zboží už mi bylo podle všeho odesláno před několika dny, ale stále nedorazilo. Na dotaz kdy by mohlo dorazit, nereagují.
    • Všechna negativa zde uvedená souhlasí

Zbozi jsem objednala pred 6 dny, s tim ze bylo odeslano, ale stale nedorazilo. Na emaily nikdo nereaguje

Už čekám 6 dní a zásilka stále nedorazila. Obchod komunikuje zvláštníma emailama kde nenapisestav zasilky ani kdy dorazi.

Zadna komunikace ze strany obchodu. V tomto obchodě už nenakoupim.Zbozi jsem stornovala

Po týdnu od objednávky zboží nedorazilo, ale nebylo na cestě. Musela jsem kontaktovat společnost, kde mi bylo řečeno, že je to vina dopravce. Což si nemyslím, protože v dnešní době v applikaci hned vidíte, zda byl balíček vůbec podán a nebyl. Po sdělení této skutečnosti byl balíček v podvečer tentýž den podán.

• Kvalitní zboží za rozumnou cenu, spokojenost :-)

Bohužel nedorazilo to co jsem se objednala, došlo mi úplně neco jiného a jen 5 kusů! Totální nespokojenost za ty prachy!

Zboží neodpovídá objednávky

Zde neobjednávat, zboží nedorazilo, nemám ani tracking number, na e-maily nereagují…

Objednávala jsem poprvé, nicméně nemám žádné připomínky

Objednala jsem si zboží, platbu kartou a doručení do z boxu. Platební brána nefungovala. Následující den přišel e-mail, ze objednávku zabalili a poslali. Psala jsem, ze děkuji, ale ze nemam zaplaceno, jestli mi pošlou podklady k platbě.. následující den přišel e-mail, ze to poslali na dobírku.. tak píšu, ze děkuji, ale do z boxu nelze posílat balíčky na dobírku, kam mi ten balík teda poslali..následující týden přišel e-mail, ze zboží nemají skladem, jestli si vyberu něco jiného.. tak jsem se dotazovala, co tedy je v balíku , který mi poslali.. následující den přišla odpověď, ze štítek pro odeslání mají vytištěny… jako u blbejch, tak jsem raději nakoupila jinde a byla rada, ze platba neprošla.

• 10 %

Je to podvod.Taky jsem málem naleťela,ale dopadlo to nakonec dobře.Nemám ráda dobírky,tak jsem v objednávce zadala platbu předem přes paypal,ale ta samozřejmě nefungovala.Čekala jsem oznámení o neprovedené platbě a údaje k zaplacení.Nic.Tak jsem trochu brousila,narazila na recenze zde na heurece,pak teprv,přiznávám jsem blíže koumala stránky crest ceska a už mi bylo jasné,že to podvod je,už jen proto,že obchodní podmínky mají okopírované ze stránek "bělící pásky.com"Kontaktovala jsem přímo bělící pásky com.a ti mi potvrdili,že se jedná skutečně o podvod,že to již řeší,crest ceska jsou nějakcí cizinci nemluvící česky.Na tel .se nedovoláte,na emaily nereagují.Já totiž ,než mi přišla odpověď od bělící pásky com, jejíž jméno prakticky crest ceska zneužívají včetně kopírování jejich věcí,zrušila,ale místo odpovědi mi druhý den přišla zpráva,že mi jde "něco" od nich na dobírku.Samozřejmě nehodlám vyzvedávat.Ještě jsem se nesetkala s tím,že by mi nějaký obchod,když se nezdařila platba předem,odeslal beze slova zboží dobírkou a to ještě s celkovou konečnou cenou jako u platby předem.To bych musela být padlá na hlavu,abych to vyzvedávala.

Odeslali špatný produkt, nebylo to to, co jsem objednal a nikdo nereaguje na změnu

• Zbozi nedorazilo.

Poslali mi zboži ktere jsem si neobjednala a nekomunikuji neberou telefony.

super komunikace a rychlé doručení

PODVOD!!!! Jedná se NEORIGINÁLNÍ zboží složení neznámé. Divím se, že tento obchod patřící 3 polákům s firmou registrovanou v @
    Londýně ještě nikdo neukončil. Nesplňují základní informační požadavky, telefon nikdo nebere, e-mail bez reakce. Nahlásila jsem na ESC (ČOI) a budu hlásit i v UK, kde jsou registrováni a krátce sdělím společnosti P&G Crest, kdo prodává pod jejich značkou fake product.