- Kvalita
- Super ceny
- Velký výběr
- super
- Super objednání, rychlé dodání, zboží přišlo v pořádku,
Jsem spokojená s balením produktů, dodáním i dárečkem, který potěší.
Velký výběr produktů
- Skvělé ceny
- Kvalita
- dodání
- Často produkty vykoupené
- neustálá komunikace se zákazníkem, rychlé dodání, kvalitní balení
dobrý obchod s kvalitní kosmetikou, vždy rychlé dodání. Neustálá komunikace se zákazníkem a kvalitní balení.
Jsem vždy spokojená! -
- Ale
Zasilka mela byt dle mailu odeslána hned druhy den, ale nebylo tomu tak, nekde se tyden valela, nez byla odeslana, pritom system ukazoval, ze je v depu…
Tohle byla odpoved operatora, ktera nedavala smyl
Dobrý den, chtěl bych Vás informovat, že společnost Olza nevyzvedla dvě balík od naseho Depa, ve kterých mohou být zásilky z posledních dvou dnů.
Domluvil jsem s Olzou druhé vyzvednutí na dnešek. Auto bude u nás kolem 12-13
Nevím, jestli se dá vyhnout zpoždění, ale lepší poslat dnes než zítra.
Omlouváme se za způsobené nepříjemnosti.Reakce obchodu Cosibella.cz
Omlouváme se za delší dobu dodání, kterou jste zažila. Chápeme, že to může být frustrující, a pracujeme na zlepšení našich procesů, aby dodání probíhalo co nejrychleji.
Zboží přišlo bez českého návodu
Reakce obchodu Cosibella.cz
Vážený zákazníku, omlouváme se, že jste měl takovou zkušenost, nicméně prodáváme výrobky ze zahraničí a pokud potřebujete pomoc s používáním výrobku, můžete nás vždy kontaktovat.
- rychle zaslani, caste slevy
- Zbozi mi poslali 4 mesice pred skončením expiracky. Okamzite jsem zbozi poslala zpět a chci i naklady na poštovné. Je to 18 dnu a penize zatim vraceny nemam. A to jsem si myslela, ze je to v pohode eshop.
Reakce obchodu Cosibella.cz
Omlouváme se. Chápeme, že to může být frustrující, a pracujeme na zlepšení našich procesů.
- Super ceny
- Rychlost odeslání
Doporučuji, objednávám pravidelně
Reakce obchodu Cosibella.cz
Děkujeme za vaše hodnocení, Můžete také psát recenze na produkty, které jste si u nás objednali, takže můžete sbírat body a můžete je vyměnit za slevy na produkty.
- výběr kosmetiky
- Zajímavé akce
Rychlé doručení
děkujeme!
- kvalitní výrobek
- dobře zabalené, aby nedošlo k poškození produktu během přepravy
- odpovědnost
- služba podpory řeší všechny problémy
- Dobrá cena
- Kvalitní výrobek
Reakce obchodu Cosibella.cz
- rychlost, široká nabídka, produkty které jinde nejsou
- dobré ceny