• Asi vše,10 dní od objednávky a žádná reakce ze strany obchodu.Nedoporučuji!

Reakce obchodu Cool Vohoz

špatně jste pochopil a vyplnil obdržený formulář.
    Neměl jste hodnotit sebe jako kupujícího:),ale obchod.Co jste napsal je přesně váš osobní profil kupujícího.

Osoba která psala uvedené hodnocení má u nás již nepřevzatou zásilku na dobírku ze dne 12.9.2018 na částku 1560kč
    Komunikace z vaší strany nulová a patrně pro vaše pobavení jste si nechal zásilku přepravcem přeposlat na jinou pobočku České pošty ve vzdálenosti 40km,kde opět byla uložená a nepřevzatá.

Pobavil jste mě vaším hodnocením,raději si necháme napsat negativ než poslat zásilku na výlet po okrese Brno-venkov.
    Užijte si svých pět minut slávy v internetovém prostředí.

UPOZORNĚNÍ:které vám bylo odesláno bez odpovědi

úložní doba
    Aleš Pavlíček <[email protected]>
    út 25. 9. 2018 18:04
    blíží se konec úložní doby objednaného zboží na dobírku.

Pavlíček Aleš

Obchod mi poslal info.,že jim přišla menší velikost tepláků a jestli je beru,že velikost téměř odpovídá mé objednávce,odepsal jsem,že trvám na velikosti dle mé objednávky,od té doby se shop neozval.

U inzerátu byla uvedena doba dodání 7-10 dnů. Lhůta ale nebyla dodržena, čekala jsem déle, ze strany obchodu nulová komunikace, žádná snaha zákazníka informovat o zdržení, objednávku zrušila.

• Velká časová prodleva mezi tím, kdy vy objednáte zboží a tím, kdy obchod objedná zboží v zahraničí. V případě zlevněného zboží může rychle dojít k jeho vyprodání v rámci hodin, zatímco k objednávce internetovým obchodem dojde v rámci dnů.

Především pokud kupujete nějaké zlevněné zboží (a ideálně pokud toho kupujete víc), zvažte zda se vám nevyplatí nakoupit přímo ze zahraničí - výrazně tím snížíte riziko, že vám zboží nebude doručeno z důvodu vyprodání. Ideální by bylo, kdyby v obchodu šlo zaplatit online a oni by vytvořili objednávku chvíli poté, co vy si zboží objednáte u nich a ne až poté, co jim dorazí platba převodem.
    Ač se mi obchod na nedodání omluvil, nákup hodnotím negativně, protože mi nedokázali dodat zboží, které ještě pár dnů po vytvoření objednávky bylo u zahraničního dodavatele skladem.

Vážený pane U....i

Na dobu dodání jste upozorněný již při nákupu.
    Ihned k odeslání:NE
    Doba dodání:7-12 dní
    Na stránkách obchodu není kupující klamán o době dodání.

Od března letošního roku dochází k průtahům mezi dodavatelem a přepravcem DHL,tuto skutečnost nemáme možnost ovlivnit.Z tohoto důvodu doba dodání v časovém úseku 7-12 dní.Vaše obj.vytvořená 18.9.2017 dne 19.9.2017 objednání zboží do vaší objednávky.20.9..2017 nachystáno a čekaní na předání přepravci DHL.
    Přepravce uvedenou zásilku odeslal do ČR až v pondělí 25.9.2017 kdy dobu doručení prodloužil státní svátek.

UVEDENÁ LHŮTA DODÁNÍ V TERMÍNU O KTERÉM JSTE INFORMOVÁN PŘED VAŠÍM NÁKUPEM

- které ještě pár dnů po vytvoření objednávky bylo u zahraničního dodavatele skladem
    zatímco k objednávce internetovým obchodem dojde v rámci dnů
    Zboží bylo pro vás objednáno následující den po vytvoření vaší objednávky,tak bych vás požádal o informace které se zakládají na realitě.Pro vaší informaci na zahraničním obchodu na který se odkazujete je umožněný i nákup položky která již není v nabídce.Je vám umožněný nákup a následně je položka zrušená a platba za vystavenou FV ponížená.

-kdyby v obchodu šlo zaplatit online a oni by vytvořili objednávku chvíli poté, co vy si zboží objednáte u nich a ne až poté, co jim dorazí platba převodem.
    Objednání zboží nemá spojitost s platbou.
    DODACÍ LHŮTA:
    Zboží označené dostupnost: 7-12dní je dostupné v uvedeném časovém termínu.Platí pro platbu na dobírku i bankovním převodem.

Můžeme se zeptat vás
    - proč jste si uvedené zboží neobjednal na stránkách na které se odkazujete v hodnocení?
    Odpovím za vás
    - při vašem nákupu poštovné zdarma z Anglie NE
    - vrácení ve lhůtě 14 dnů odeslání do GB vyšší cena než v rámci ČR
    VRÁCENA 1/2 ZÁSILKY
    - 2 roky záruka pouze na zboží zakoupené v rámci ČR v Anglii NE

Je pouze na zvážení a preferencích kupujících jestli vytvořenou objednávku požadují následující den doručit nebo tolerují dobu dodání na kterou jsou předem upozornění.

Pavlíček Aleš

Přijměte na závěr od nás taky jednu radu
    KDYŽ VÍTE PŘESNĚ A MÁTE TOLIK DOPORUČENÍ OHLEDNĚ PROVOZOVÁNÍ INTERNETOVÉHO OBCHODU co vám brání začít provozovat uvedenou živnost.Možná jste to zrovna vy kdo na českém trhu e-commerce chybí.

Velikosti skoro vůbec nesedí vel.18 odpovídá tak L nebo M.

Vážená paní Kerestešiová Náchod

na základě jakého podkladu určujete velikostní označení.Patrně jste jediná která zná velikostní rozměry u jednotlivých velikostí.
    Z tohoto důvodu bych vás o tuto informaci požádal na e-mail adresu nebo zveřejnit v DISKUSI v RECENZI.
    Vzhledem ke skutečnosti kdy velikost je pouze označení a není měrná jednotka je pouze na výrobci jaké zvolí rozměry a následné označení.
    VAŠE OBJEDNÁVKA NEOBSAHOVALA POŽADAVEK NA ROZMĚRY PAS,DÉLKA,PRŮRAMKY

Pro příklad pánská trika modely roku 2016 od výrobce Everlast 2XL má hodnoty 2x60cm pod průramky až na hodnotu 2x66cm a stále stejné označení 2XL stejný výrobce.Rozdíl na obvodu 12cm!!
    JAK BUDETE HODNOTIT VELIKOST NESEDÍ
    OMYL VELIKOST SEDÍ POUZE RŮZNÉ MODELY UVEDENÉ ZNAČKY

Při nákupu po internetu nemáte možnost si zboží ohmatat,vyzkoušet.Pro tento případ máte ze zákona možnost odstoupit od smlouvy uzavřené na dálku(internet) a zboží odeslat zpět na výměnu.
    Měla by jste si laskavě uvědomit co velikostně nesedí vám bude jinak vyhovovat jiným nakupujícím.
    Jak není jednotné označení velikosti stejně nejsme jednotně unifikovaní jako osoby.

Pavlíček Aleš

Špatně zvolenou velikost dámské mikiny můžete vrátit.Vy jste se rozhodla pro variantu prodej případným zájemcům kdy jste nákupní cenu 290kč zvýšila o více jak 30% na cenu 379kč
    vydělat na svém okruhu přátel na facebooku:)

Vrátit zpět uhradit poštovné obdržíte 290kč,nebo prodat za vyšší cenu kdy poštovné hradí kupující.

• Cena
    • Produkty jsou levně a nekvalitně vyrobeny.
    • Na svetry i mikinu použity umělé materiály.
    • Švy jsou křivé a vyboulené.

Pokud se Vám nechce nakupovat u vietnamců, nakoupíte zde on-line.

Vážený pane Pikl Praha

volba materiálu,výrobce a cenová relace je volba kupujícího.
    Zvolil jste nákup svetrů na zip z materiálu 100% polyester od výrobce Propeller v prodejní ceně 175,184kč
    Proč jste následně nespokojený s volbou materiálu.
    Požadujete-li jiný materiál měl jste volit jinou cenovou relaci a zvolit si materiál který vám bude vyhovovat.
    Stejný vzhled kvalitnější materiál v nabídce od 450kč výš.
    Za uvedenou cenu by jste měl pouze jeden kus místo 2-3.
    Navštivte pražské butiky a poznáte cenovou realitu kvalitních materiálů.
    Neopomněl jste zmínit tradiční hodnocení prodejců s oblečením (čína,vietnamská tržnice).
    Když jste zmínil uvedenou tržnici tak ji prosím navštivte a v ceně zakoupeného zboží 175kč udělejte nákup.Kdy obdržíte doklad a uvedený prodejce vám bude držet 2 roky záruku na zakoupené zboží.
    Doba dodání IHNED velká výhoda oproti e-shopu.

Pavlíček Aleš

• Zadne info o objednavce cekam uz skoro 20 dni na odpoved.

• Žádná přednost.

• Žádné
    • Dloooouhá a tím myslím, že zboží je objednané od 24.října a stále o něm nemám žádné informace
    • Obchod vůbec nekomunikuje, psal jsem dva mejly a ani mi nebili schhopni napsat, že na mě se*ou

NEPOUŽITELNÉ

Pan Žáček z Jihlavského okresu

v tomto bodě s vámi musím plně souhlasit:
    nebili schhopni napsat
    skutečně to schopný nejsme nelze poznat jaký máte požadavek na nás

-že na mě se*ou
    máte-li potřebu se podobně vyjadřovat doporučil bych vám zúčastnit se diskusí pod články určitě by jste si našel dostatek diskutujících s vaší slovní zásobou

Když jste dnes našel v databázi cca 6 týdnů starou zprávu od portálu Heuréka s možností ohodnotit obchod tak si projděte vaši databázi.
    Na prvně vznesený váš dotaz vám bylo sděleno:
    Uvedený model pánského trika nebyl našim zahraničním dodavatel dodán z důvodu vyprodání skladových zásob.Jednalo se o výprodej z tohoto důvodu již nelze opětovné naskladnění.Jako omluvu a kompenzaci jste obdržel v příloze slevový kupón.
    Po cca 14 dnech jste vznesl stejný dotaz,na ten jsme již nereagovali.

- napsat že na mě se*ou
    Z jakého důvodu by se měl obchod snížit na vaší úroveň a být hrubý a sprostý na kupující.
    To si můžete dovolit pouze vy v rámci anonymity internetu.
    Tak jste si dnes užil pět minut slávy a doufám,že bude klidné spaní:)

Pavlíček Aleš

• nekvalita (nevím ale zda u všech výrobků)

Paní Kachyňová

- dodací lhůta
    uvedeno 7-12 dní bude doručeno v období 7-12 dní
    uvedeno u zboží i v obchodních podmínkách
    objednáno neděle 22.11.doručeno sobota 28.11.2015
    PODMÍNKA DODACÍ LHŮTY SPLNĚNÁ 6 den doručeno
    -přehlednost obchodu
    je-li obchod pro vás nepřehledný proč nezvolíte obchod dle vašich kritérií
    vytvoříte objednávku a následně obchod kritizujete za nepřehlednost?

-kvalita komunikace
    odeslané zprávy jsou dostačující viz hodnocení pod vámi
    -potvrzená objednávka
    -objednáno u dodavatele
    -termín odeslání
    -potvrzení odeslání
    -číslo zásilky
    -doklad od zakoupení

máte-li potřebu větší komunikace nečekal bych to od e-shopů,ale spíš bych volil sociální sítě

-nekvalita co si mám pod tím představit
    -děravé,malé,vybledlé barvy,nedošité?nevím

Zásilku jste převzala dne 28.11.2015 a k dnešnímu dni 3.12.2015 jste nás s problémem a nespokojeností nekontaktovala.
    Jste-li nespokojená měla by jste kontaktovat prodejce od kterého jste zboží obdržela.
    Heuréka je pouze zprostředkovatel obchodu mezi kupujícím a prodejcem.

Pavlíček Aleš

• Pan majitel, nebo kdo to tam řídí, bohužel nesnese kritiku a svých klientů si neváží. Není schopen přiznat si chybu.

Vážená paní Patočková,
    vaše hodnocení je komické,zapomněla jste napsat jaká nastala situace a co bylo řešeno v neděli 4.10.2015.

Objednáno středa 30.9.2015 v 21:55 platba předem na účet
    potvrzeno odchozí zprávou toto jsem vám potvrdil a doložil v příloze e-mailu při naší komunikaci.
    - středa 30.9.2015 23:45 potvrzené objednání u našeho zahraničního dodavatele opět jsem vám doložil odeslání v příloze při naší komunikaci.
    text obsahuje následující zprávu:
    DOBRÝ DEN,
    objednávka byla objednána u našeho zahraničního dodavatele.Po předání zásilky přepravní spol.DHL která zásilku převeze do ČR obdržíte zprávu s dnem odeslání objednaného zboží.
    Děkujeme za Váš nákup

- 4.10.2015 neděle 11:45 potvrzení termínu odeslání středa 7.10.2015
    7 den od objednání
    Doba dodání je uvedená u zboží 7-12 dní,ihned k odeslání NE.
    Obchodní podmínky:
    DODACÍ LHŮTA
    10.4. Zboží označené počtem dnů zpravidla 7-12dní je dostupné v uvedeném časovém termínu.Platí pro platbu na dobírku i bankovním převodem.
    S obchodními podmínkami jste vyslovila souhlas,jinak by jste nemohla ukončit objednávku.

- na námi poskytnuté informace jste reagovala 4.10.2015 v odpoledních hodinách:

Ruším objednávku z důvodu dlouhé dodací lhůty. Děkuji. Patočková

Objednávka byla zrušená v databázi a o této změně byla paní Patočková informována.

Shrnutí nastalé situace:
    kupující objednávku zruší 4 den od vytvoření,ale přesto je portálem heuréka kupujícímu odeslán formulář na vyplnění.
    Provoz a administraci řídím sám a za svoji dosavadní prací a způsobem vedení plně stojím a nic nebudu měnit.
    Každému se nedá zavděčit,co kupující to jiný náhled názor.
    Podstatné je:
    -objednáno-zrušeno paní Patočkovou
    -platba předem-neuhrazeno paní Patočkovou
    Za Cool Vohoz
    Pavlíček Aleš

Velikost a kvalita vůbec neodpovídají, navíc popis zboží by lépe napsalo moje malé dítě, myslím, že i google překladač negeneruje takový překlad. Nikdo si nedal práci ani s korekcí textu na stránkách....

Vážený pane Turčinek,
    reagujeme na vaše hodnocení uskutečněné transakce.
    Vyjádříme se k jednotlivým bodům hodnocení samostatně.

- jak hodnotíte kvalitu dopravy 10%ze 100%
    objednal jste si přepravu doporučená zásilka odesláno komfortnějším způsobem balíkem do ruky za cenu doporučené zásilky
    co by jste považoval za spokojenost s dopravou
    poštovné zdarma?
    tuto možnost u objednaného zboží v hodnotě 484kč nenabízíme

- přehlednost stránek 10%
    vzhledem ke skutečnosti jak jsou stránky s nabídkou nepřehledné jste zboží o které jste měl zájem našel,vybral,zakoupil a uhradil.

Velikost a kvalita vůbec neodpovídají
    - nejste-li spokojený s velikostí,materiálem možnost vrácení zboží ve lhůtě 14 dní.
    -co si mám jako potencionální kupující představit pod vaším hodnocením vůbec neodpovídají?
    položím vám otázku v čem neodpovídají dle vašich kritérií,
    pánské 3/4 kalhoty Everlast pc220kč
    pánské tepláky Tapout pc 264kč

-myslím, že i google překladač negeneruje takový překlad
    asi vás zklamu google překladač skutečně takhle generuje
    při nabídce zboží cca 13000 položek není možnost jiné volby než použití překladu který používáme.

-navíc popis zboží by lépe napsalo moje malé dítě
    byla by možnost požádat o spolupráci vaše (malé dítě),aby nám pomohlo s popisem u zboží,správný a korektní překlad,časování,skloňování

Z mého pohledu shrnu vaše pocity z nákupu v internetovém obchodu www.coolvohoz.cz
    -vše je špatné a nevyhovující ještě před nákupem
    -popis
    -přeprava
    -přehlednost obchodu

Naskýtá se otázka,která nám uškodí u potencionálních kupujících,když je všechno z vašeho pohledu špatné a nevyhovující proč jste nezvolil obchod který splní vaše požadavky,které kladete při nákupu zboží na internetu?

• velký výber
    • není telefonický kontakt.

jsou zde značeny jinak velikosti, aspon já mám zkušenost s tepláky kdy mám velikost L a tohle číslo jsem si objednala a přišlo tak velký, že bych se do něj vešla hned 2x, proto ostatním doporučuji objednávat o dvě čísla menší než je jich velikost.

Vážená paní Burianová,

doporučení ohledně výběru velikosti je zavádějící.
    Pro uživatele má nulový význam.Dají-li na Vaše negativní hodnocení tak si vel.S začne objednávat v dětském oddělení.Vaše hodnocení ublíží nakupujícím budou-li se doporučení držet.
    Velikostní označení není měrná jednotka a z tohoto důvodu se liší rozměrově u jednotlivých výrobců.
    -telefonní kontakt uvedený v obchodních podmínkách
    Kvalita komunikace:
    - obdržela jste info o vytvoření objednávky
    - info o termínu odeslání
    - v den odeslání jste obdržela informaci "dnes bude odesláno"
    - po odeslání jste obdržela číslo zásilky
    Z našeho pohledu komunikace a poskytnuté informace jsou dostačující.

Pavlíček Aleš

• Na stránkách není ukázaná zadní strana trička, takže jsem to risknul a přišlo takové jaké jsem chtěl. Dále není možnost dodání PPLkem.

Rozhodující pro výběr tohoto obchodu byla cena zboží. Nákup v pohodě, zaplacení přes účet je pro mě pohodlné. Každou změnu stavu objednávky mi psali emailem. Jen ta dodací lhůta byla delší než jsem očekával, ale bylo to tím, že zboží museli nejdřív objednat v zahraničí, což je škoda. Nespolupráce s PPL službou - pošta vám předem nezavolá kdy asi přijede... Příště zkusím zřejmě konkurenčí obchod, ty cenové rozdíly zas nejsou tak veliké.

Vážený pane Kováči,

Vaše hodnocení ze dne 7.9.2014 je z našeho pohledu zavádějící a nekorektní.
    Při nákupu preferujete cenu zboží a doručení přepravcem spol.PPL.
    Naše nabídka Vám nenabídla obě Vaše preference přesto jste obchod uskutečnil.Po uzavření obchodu nás kritizujete za nemožnost volby přepravce,který Vám vyhovuje.

- není možnost dodání přepravní spol.PPL
    možnosti volby přepravy máme uvedeny "doprava a platba"

- pošta Vám předem nezavolá
    Vybral jste si přepravu: doporučená zásilka u tohoto druhu přepravy Česká pošta adresáta neinformuje předem o dodání.Požadujete-li si určit dobu dodání příště volba dražší přepravy balík do ruky.
    rozdíl v doručení zásilky mezi doporučená zásilka a balík do ruky je popsán:

- dodací lhůta delší než jsem očekával
    nemáme představu jakou dodací lhůtu jste očekával
    u zboží je uvedená doba dodání 7-12 dní doručeno osmý den od objednání

AKTUALIZACE DNE 12.9.2014

- takže jsem to risknul a přišlo takové jaké jsem chtěl viz hodnocení obchodu ze dne 7.9.2014

- dne 12.9.2014 předmět hodnocení vrácen:
    důvod neodpovídá moji představě

• dobré ceny

nemohu hodnotit zatím zboži nedorazilo i když už platba byla stržena je to 10 dní od objednávky a obchod nereaguje, moc by mě mrzelo kdy zjejich strany by toto bylo vše .

Reakce obchodu Cool Vohoz

za vzniklou situaci se hluboce omlouváme.Po dnešním převzetí zásilky od našeho dodavatele nám bylo dodáno zboží které nebylo námi objednáno.ADRESA ODBĚRATELE BYLA SPRÁVNÁ OBSAH NEBYL URČENÝ PRO NÁS.Z tohoto důvodu se musíme kupujícím omluvit za vzniklý průtah a nedodání objednaného zboží.Platba je ihned vrácena na účet kupujícího.

• Dlouhé dodací lhůty

Reakce obchodu Cool Vohoz

za vzniklou situaci se hluboce omlouváme.Dodavatel nám dodal zásilku se zbožím které nebylo určeno pro nás.Z tohoto důvodu se musíme kupujícím omluvit za vzniklý průtah a nedodání objednaného zboží.

• je poměrně levný
    • dlouhá dodací lhůta

Ještě nijak, uvidíme, jaké mi přijde zboží