Nevím jestli si děláte srandu,pepř ještě nedorazil a vy už mě posíláte žádost o recenzi
- Obchod zbozi nedodal, neinformoval o nedostupnosti vice kusu.
- Týden od obědnani a ještě nicneprislo
- Po zaplacení zboží se týden neděje vůbec nic. Telefon v pracovní dobu nezvedaji, takže dávám velké mínus. Obchod NEDOPORUČUJI.
Можно ли поменять заказ потому что я хотел не тот товар !я хотел сухари панко а не муку темпура !
Zbozi oznaceno jako skladem odeslali za vic jak tyden. Az jsem se zeptala, kde to vazne, odpovedeli, ze zbozi skladem neni. V pohode, o nic nejde, jen me zklamala ta komunikace, ze jsem se musela aktivne ptat sama. Na zbozi stale cekam
- po týdnu se omluvili za zpoždění a že ke zboží přibalují jako omluvu dáreček ,po 14 dnech se omlouvají zase s tím že už nemají ani zboží ani dárek! cocowood už nikdy více
- Dlouhá doba doručení, 17.4. objednáno a dnes 24.4. žádná zpráva že by bylo zboží aspoň na cestě!
- Obrovské zdržení dodaní zboží bez zdůvodnění jen omluva ale zboží stále nemám. Obchod nedoporučuji.
Obchod nedoporučuji strašné dodací lhůty už čekám na zboží 14 dní.
- Špatná komunikace,nereagují na email
- Dlouhá doba dodání
- Absolutně nemožné dodací termíny a lež u výrobků, že jsou skladem budou expedovány během 1-5 dnů. Toto píši šestý den, kdy mělo být zboží už u mne, ale ještě není ani vychystané. Na email s upozorněním, že má zaplacená objednávka není vykryta nereagují. Zvažuji se obrátit na ČOI.
Osobně si již u této firmy nic neobjednám. Nemám tak dlouhý život, abych jej pročekal.
Objednávka vytvořena 15.března a zatím nemám ani info, že by byla v procesu vychystání - není tedy co hodnotit....
- velmi široký sortiment zajímavých potravin
- slibují konkrétní dodací lhůtu, kterou nedodržují, podle recenzí na Heurece je to spíš pravidlem než výjimkou
- komunikace
- čas doručení
Za poslední dobu nejhorší obchod. Po třech týdnech od objednání mi psali že místo 10ti kilové rýže mohou poslat jen pětikilový pytel a zbytek až zboží naskladní. Ok proč ne, cca po třech dnech přišel balík s úplně jinou rýží než jsem chtěl. OK tak asi se to může stát. Psal jsem jim že bych rád dostal alespoň těch zbylých 5 kilo tak jak jsem si objednal. Po dvou týdnech čekání Jsem viděl že rýže je na eshopu skladem, objednal jsem si tedy znovu zbylých 5 kilo, ale eshop mi naúčtoval poštovné které jsem měl mít zdarma. Pokoušel jsem se v průběhu dne asi 20x dovolat ale marně. Pak mi přišel mail, že tu rýži nemají a asi mít nebudou. Jestli chci objednávku zrušit. Super ne? Takže jsem si koupil něco co jsem nechtěl , dráž než jsem chtěl. Každopádně pro dobrodruhy je to super eshop
- Dlouhá dodací doba
Od 1.3. e-shop pořád slibuje dodání zboží, stále nic. Určitě nedoporučuji. Na stránkách slibují termín dodání 1-5 dní.
Nejpomalejší z pomalých
- Lžou
- Nekomunikují
Pravděpodobně se jedná o podvodný e-shop. Lžou o skladových zásobách a proaktivně nekomunikují o zpoždění.
Nic nebylo dodáno.
Objednávka č. 121945 byla přijata 25.02.2023. Termín dodání 1 - 3 prac. dny.
Není možno se telefonicky spojit se zákaznickou podporou - 03.03.2023 3x, 04.03.2023 1x
Těžko hodnotit obchod, když místo dodaného zboží vám přijde dotazník na spokojenost.
Za mne moc špatné (- 100 bodů)
Šimek -
Zboží týden zaplaceno a ani po týdnu žádná zpráva o stavu objednávky...
- Dlouhá doba dodání,objednáno před týdnem a stále není odeslaná objednávka.Uvedený telefon v objednávce nikdo nezvedá.Po vytvoření objednávky do teď bez reakce