Produkty nemají skladem i když svítí ze skladem jsou! Čekat dva týdny nebo bůhví kolik než jim to přijde od dodavatele to fakt čekat nechcete!
- týden od zaplacení a žádná reakce, v dnešní době - už nikdy víc
- Uz su to dva tyzdne a furt nic
Dobrý den, špatně bylo zabaleno , a čtyři balíčky se razbadly, byl to oves.
Nemůžu hodnotit, zboží stále nemám
- Zboží mi nebylo doručeno a z obchodu se nikdo neozval
- Dlouhá dodací lhůta
- Široký sortiment, příznivé ceny
Některé zboží mělo uvedeno dodání až za několik dní, takže jsem s delším dodáním počítala, ale termín připadá na neděli, takže už je zřejmé, že zásilka nebude doručena včas. Od objednání mě nikdo nekontaktoval, že by se mělo dodání zpozdit.
potvrzena úhrada zboží 6.3., dnes je 13.3. a zboží stále u dodavatele, ráno mi došel dotazník spokojenosti a před polednem se dodavatel zboží ozval na můj včerejší e-mailový dotaz v čem je problém se zásilkou - žádný, obvykle je zboží po úhradě do 2 dnů na zásilkovně či balíkovně
- Objednávka byla uzavřena 1.3.2o24 do dnešního dne nebylo zboží doručeno, ale ani oznámeno o odeslání zásilky,
- Zboží ani po týdnu nedorazilo. Žádná komunikace.
Nemohu ohodnotit zboží, které mi ještě ani nepřišlo.
- NIC
- dodání dodávky
23.2.2024 jsem si objednala 1 kg kurkumy kořen, do dnešního dne jsem nedostala ani informací o expedici zboží. Tímto ruším objednávku !!!! Mrzí mne to, ale i to se stává, objednám u jiného dodavatele,
- Zboží do dnešního dne nedorazilo. Není čo hodnotiť.
Nedoporučuji tento obchod.
Objednavku 128922 jsem zaplatil 6 dni zpatky (mam i potvrzeni v bankovnictvi), ale objednavka, podle systemu prodejce, furt ceka na platbu. Proc?
A ted prisel ke mne email z pozadavkem hodnoceni. facepalm
Na telefonaty nikdo ne reaguje (i vteřinu po tomu, ze linka byla obsazena).
Hrozna zkusenost. -
The address that i put to need for pick they put in other area..
- Zboží ani po týdnu nedorazilo i když bylo ihned při vystavení objednávky zaplaceno. Bohužel nedá se dovolat, nikdo to nezvedá.
Objednávka byla zaplacena a dostala jsem informaci o jejím předání k vyřízenilí. Další informaci o předání zboží dopravci ani informaci od dopravce jsem nedostala a objednávka zatím nedorazila.
Objednávala jsem poprvé.
1ks zboží, placeno převodem, hned druhý den mi přišel email o připsání částky na účet obchodníka, a že se objednávka vyřizuje. Šestý den od připsání částky žádná zpráva
Nevím kdy ani jestli objednávka dorazí -
Bez informací o zboží - nedorazilo