Ochota, rychlost, spolehlivost, milý přístup
Milý, vstřícný a velice zkušený personál.
- Profesionalita
- Znalost prodávaných výrobků
- Vstřícnost
- Přesnost a kvalita měření
Do této konkrétní optiky jsem zamířil spíše náhodou kvůli výměně skel v obroučkách, jelikož jako jeden z mála obchodů měli stejné obroučky jako již mám, tedy aby v případě poškození obroučky při výměně mohlo dojít k výměně za totožnou. Termín jsem dostal ještě ten stejný den, vše proběhlo během 15ti minut a za pět dní jsem vyzvedával nová skla. Nutno podotknout, že oproti pochybným řetězcům optik šlo o naprosto dokonalou práci bez zádrhelů i se starší obroučkou. Zkrátka - Krásné, rychlé, profesionální a za více (resp. méně) než jen přijatelnou cenu. Příští brýle zcela bezpochyb budu kupovat v této optice. Děkuji!
- Osobní přístup
Amazing, friendly staff.
- rychlé doručení
- našel jsem zde starší model obrouček, který jinde nemají
- komunikace obchodu
Doručení bylo rychlejší, než jsem očekával. Objednával jsem juniorské obroučky vel. 49, z obchodu zavolali, zda vím, že se jedná o juniorské obroučky. Což je fajn, že se starají.
it was again a wonderfully experience. Excellent service, professional approach. Barbora, the young girl who examined me, was very nice and as I wrote very professional in her job. I like this shop. see you later.
Daniel -
- Příjemný personál
- Dostupné MHD i parkování pokud přijedete autem do centra Prahy
- Rezervační systém
Vždy spokojenost
Vše v naprostém pořádku, rychlé vyřízení.
- Rychlost dodání
- Možnost vyzkoušení
- Příjemné ceny
- Otevírací doba je od dopoledne do večera.
- Vstřícný a ochotný personál
- Otevřeno od pondělí do pátku
Sluneční brýle mám již z obchodu třetí a nemohu si je vynachválit. Vydrží hodně a dlouho. Takže jednoznačně pokud bych chtěla další nebo nové, tak vím, kam zase přijet.
- Rychlost, profesionalita
- Příjemná komunikace
- Proaktivní přístup a vstřícnost
- Poloha v centru Prahy.
- Platba za použití karty Edenred Multi 39 Kč při osobním odběru je nevýhodou oproti optikám, kde tuto úhradu nenárokují.
- Brylova obruba skladem, ihned k vyzvednuti
- na konkretni termin naplanovana vymena skel, za 3 minuty hotovo
- Super rychle sluzby
- rychlost
- rychlost, přehlednost a přijemný web
Velmi prijemna a ochotna obsluhu. Mlada pani nebo slecna mi pohohla vybrat cocky co nejvice podobne tem ktere nakupuji v UK , kde bydlim.
Mockrat dekuji za obsluhu. -
- rychlé
Rychlost vyřízení objednávky a příjemné přijetí v obchodě.