Kvalita výrobků je nedostatečná - prořezané řezivo, vypadlé velké suky, nerovný povrch apod.

Reakce obchodu ČistéDřevo

je nám líto, že jste nebyla s produktem spokojená, bohužel jsem nikde nenašla,
    že byste nás s problémem kontaktovala. Prosím tedy o vyplnění reklamačního formuláře,
    aby byla reklamace vyřízená k Vaší spokojenosti.

Lenka.

Objednávka byla objednána už začátkem měsíce a stále nic, ani že by se na objednávce pracovalo. Chtěla sem to pro partnerku k výročí a proto jsem to objednala takhle brzy. I z Temu by to bylo rychlejší…. zatím dokud nedorazí velké zklamání :)

Reakce obchodu ČistéDřevo

Vaše objednávka na zakázku byla vytvořená 9.1. a odesílali jsme ji 16.1. vzhledem k vytížení a víkendu,
    určitě byl dárek vytvořený k Vaší spokojenosti.

• Rychla doprava
    • Nekvalitni zbozi

Koupila jsem dve bedynky, jsou krive, strasne se stepili. Clovek to musi dodatecne smirglovat, a pro jistotu jeste nalakovat. Za stejnou cenu se v ikei da koupit perfektne bedny.

Reakce obchodu ČistéDřevo

mrzí nás, že Vám nebyla objednávka odeslána v pořádku, bohužel jsem nikde nenašla vyplněnou reklamaci,
    prosím tedy o zaslání reklamace přes reklamační formulář na našich stránkách.

Lenka.

Zatím nemůžu zboží ohodnotit, když nepřišlo . Dlouhá dodací lhůta . Jsme na horách a saně s ohradkou nemáme . Škoda .

děkujeme za Vaše hodnocení e-shopu,
    nesmírně si toho vážíme.

Lenka.

Objednal jsem vál na těsto a přišla překližka stlučená hřebíky, která se po prvním umytí rozmočila a díky trčícím třískám je dále nepoužitelná. Velmi nekvalitní zboží, rozhodně ne čisté dřevo

Reakce obchodu ČistéDřevo

bohužel jsem nikde nenašla reklamaci, která by se s Vámi řešila, prosím tedy o vyplnění reklamačního formuláře u nás na stránkách, abych mohla reklamaci vyřídit k Vaší spokojenosti.

• Nekomunikace

Reakce obchodu ČistéDřevo

nenašla jsem od Vás žádný email, na který bychom měli odpovědět,
    Vaše objednávka v pořádku proběhla a byla Vám doručená.

Lenka.

Fotografie na krabičce nebyla viditelná, vlastně jen půlka druhá půlka byl černý těžko rozpoznatelny flek

Reakce obchodu ČistéDřevo

mrzí nás, že nebyla fotografie podle Vašich představ, nikde jsem nenašla podanou reklamaci, vzhledem k fotografii Vás určitě měli z výroby kontaktovat, fotografie není ke gravírování vůbec vhodná, omlouváme se, že se tak nestalo.

Prosím o vyplnění reklamačního formuláře viz odkaz níže.

Lenka.

Bohužel zboží, stojánek na medaile, který jsem objednala přišel s zlomeným běžcem.

Reakce obchodu ČistéDřevo

je nám líto, že Vám zboží dorazilo poškozené, prosím o vyplnění reklamačního formuláře, viz odkaz níže,
    reklamaci vyřídíme k Vaší spokojenosti.

Lenka.

• Nabízíte služby za úplatu nad rámec kupované věci
    • A když zašlete potřebné materiali z jejich vyrobku aby je vytvořili do jiného výrobku tak to nejde ??? Takže nabízejí produkt který nejsou schopní ochotni zhotovit !!!

Reakce obchodu ČistéDřevo

omlouváme se, ale váš barevný obrázek nebylo možné na dózu gravírovat, musí se jednat o obrázek černobílý.

Naše kolegyně z laseru Vás o všem kontaktovala a situaci Vám vysvětlila a nabídla řešení. Za nás byl tedy postup správný. Ne všechny obrázky, které zákazník zašle, je možné realizovat.

• Neseriózní jednání

Objednané prkénko s pryskyřicovou vložkou. Pryskyřice poškrábaná, zřejmě už z výroby . Zatím jsem reklamovala, uvidím co dál! Nechápu, jak mohli VĚDOMĚzabalit a odeslat zákazníkovi vadné zboží. Již nikdy Čisté Dřevo! Měla jsem si přečíst nejprve recenze.

Reakce obchodu ČistéDřevo

moc mě mrzí, že Vám přišlo prkénko s vadou, opravdu nemělo být odesláno a na expedici došlo k pochybení.

Vaše reklamace byla ale obratem vyřešena, uznána a platba vrácena.

• komunikace
    • dlouhá doba doručení objednávky

Pokud potřebujete dárek na Vánoce objednávejte raději v listopadu. Celková doba dodání 16 dní. V průběhu vyřizování objednávky jsem poprosila o změnu adresy, jelikož přes svátky již trávím čas jinde a nepočítala jsem s tak dlouhou dobou dodání. Bylo mi vyhověno, za což moc děkuji. Realita byla ovšem jiná, balík došel na původní adresu po 16 dnech.

Reakce obchodu ČistéDřevo

moc nás mrzí tato prodleva, opravdu jsme byli zavaleni objednávkami, věřím ale, že na nás nezanevřete a slibujeme, že na letošní Vánoce budeme lépe připraveni :o)

Lenka.

• Pomalé vyřízení objednávky, nekvalitní materiál

Reakce obchodu ČistéDřevo

pokud bylo s Vaší objednávkou cokoliv v nepořádku, tak prosím o vyplnění reklamačního formuláře na našich stránkách a reklamaci dořešíme k Vaší spokojenosti :o)

Lenka.

Obchod na stránkách 10.12 uváděl větu 12.12. U Vás doma. Balíček stále nedošel a již nejsem ve městě, kam měl dorazit. Na dotaz ohledně doručení nikdo nereagoval.

Reakce obchodu ČistéDřevo

omlouváme se za prodlevu s výrobou Vaší objednávky, opravdu jsme byli letos zavaleni objednávkami.

Věřím ale, že věšák na medaile nakonec potěšil a že na nás nezanevřete :o)

Lenka

• Miska přišla v důsledku špatného zabalení poskozená

Reakce obchodu ČistéDřevo

moc nás mrzí, že Vám přišlo zboží poškozeno, prosím o vyplnění reklamačního formuláře na našich stránkách a na základě toho založíme reklamaci a postaráme se o výměnu. Doposud jsem reklamaci v systému nedohledala.

Crazy

objednávku vidím stornovanou.

Lenka

Zkušenosti zatím žádné, objednala jsem prvně, nevím co bych hodnotila, když dodnes moje objednávka nedorazila! Jestli do Vánoc vůbec dorazí?!

Dobrý den, paní Marcelo,

Vaše negativní zkušenost nás velmi mrzí. :-(

Evidujeme enormní nárůst objednávek a tak se delší doba dodání prodloužila, omlouváme se.

Na stav objednávky se podíváme a ozveme se Vám.

Stáňa

• nereagují na poznámky v objednávkách

Dobrý den, pane Martine,

Vaše negativní zkušenost nás moc mrzí. Pokud si přejete řešit zakázky na míru a kalkulace, kontaktujte nás prosím do emailu.

Poznámky u nezaplacené objednávky si bohužel nemáme jak všimnout. :-(

Stáňa

Asi až na 5 pokus se mi podařilo nákup vložit do košíku , platba kartou nešla provést , na doporučení od vás jsem musela přistoupit na dobírku , tudíž peníze navíc . Dále uvádíte na e-shopu ze zboží přijde do 2 dnů a až po všem přijde e-mail o objednávce , ze toho mate moc a tudíž zboží nemusí přijít v nabídnutém termínu ??

Reakce obchodu ČistéDřevo

moc nás mrzí, že Vás odeslání objednávky takto pozlobilo. Zřejmě byla síť přetížená a došlo k chvilkovému výpadku.

Za delší dobu dodání se objednáme. Vánoční shon naši expedici doslova zahltil.

Stáňa

Nemůžu hodnotit zatím nemám zboží

Reakce obchodu ČistéDřevo

omlouváme se za delší dodací lhůtu, vánoční čas jde u nás již znát.

Objednávka dnes bude předána dopravci a v nejbližších dnech bude konečně u Vás.

• Dobrá cena
    • Nedodržují deklarovanou dobu dodání
    • Při zrušení objednávky zadržují peníze
    • Komunikace

Objednávka odeslána na zboží "skladem" s doručením do dvou dnů. Po dvou dnech, kdy se nic nedělo, jsem eshop kontaktoval. Bylo mi sděleno, že se dodání zdrží, načež jsem objednávku zrušil a obchod toto akceptoval. Dosud nemám peníze zpátky, mám jen několik emailů, jak je opravdu pošlou...

Reakce obchodu ČistéDřevo

omlouváme se za delší dobu zpracování objednávky. Vánoční shon doslova naši expedici zahltil.

Co se týče vrácení platby, prověříme to. Někdy samotné zpracování platby může trvat až 3 pracovní dny.