- špatná komunikace
Obchod inzeruje zboží na skladě, což v případě vinotéky Haier HWS84GA
nebyla pravda. Po 13 dnech od objednání nebyl obchod ani po 3 urgencích výrobek dodat. Objednávka byla zrušena.Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
skladovost načítáme z centrálního skladu datovou větou. Během léta došlo k výpadku dodávky komponentů a tudíž plošně byla pozastavena dodávka. V těchto situacích došlo k nabídce adekvátního modelu, případně jiné značky s omluvou za výpadek.
S pozdravem eshop Chladničky na vino -
- Široký sortiment
- Zboží nebylo na skladě
Obchod se chová korektně, komunikuje - když zboží nebylo skladem informovali o posunu expedice
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
děkujeme za nákup i hodnocení.
Tento model byl expedován z centrálního skladu, dodání bylo v rámci možností vyskladněno do několika dní od objednání zboží.
Zboží, které jde z centrálního skladu, musíme zadávat s předstihem díky externí dopravě.
V tomto konkrétním případě došlo k dodání během 3 pracovních dnů.
S pozdravem eshop TOPchlazení.cz -
Velmi hlučný kompresor.
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
velice nás mrzí Vaše negativní zkušenost.
všechny vinotéky mají hlučnost, která splňuje všechny normy. Jde vždy o subjektivní pocit. Je také možné, že pokud máte zapnutý přídavný ventilátor, hlučnost je zvýšena.
Pokud by jste se obrátil na náš eshop, jistě by došlo k řešení Vaší nespokojenosti.
S pozdravem eshop chladničky na víno -
rychlá, bezproblémová dodávka
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
děkujeme Vám za recenzi. Těší nás Vaše spokojenost.
Tým eshopu Chladničky na víno :) -
K nákupu s registrací byl inzerován dárek/víno/,který nedorazil.
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
Dobrý den, ano víno k zakoupené chladničce je zasíláno. Nezasíláme přímo my, ale je zasíláno přímo značkou Heier.
Musíte se ovšem registrovat - zasílám odkaz
S pozdravem kolektiv eshopu -
- Více možností úhrady zboží, bezplatná doprava, ochotný pracovník Toptrans, bleskové vyřízení zakázky.
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
děkujeme za nákup i hodnocení našeho eshopu.
Jsme rádi, že jste maximálně spokojeni.
S pozdravem kolektiv eshopu :) -
Výrobek vypadá tak jak byl prezentován; dodán obratem; pár dnů po dodání kontrolně volali zda je vše v pořádku a funkční
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
děkujeme v první řadě za nákup na našem eshopu a za hodnocení.
Takto se staráme o každého zákazníka.
Ať výrobek dobře slouží a přejeme krásné léto.
Kolektiv eshopu. -
- Rychlé jednání , dorečení na jedničku.
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
To jsme velice rádi. Pochvalu vyřídím hlavně na obchodní oddělení, panu Černému, který se opravdu snaží, aby každý zákazník byl maximálně spokojený! A věřte, že někdy je to náročné :)
- - dobrá komunikace
- - ochotný personál
- - rychlost dodávky
děkujeme za nákup i hodnocení. Jistě budete spokojeni! -
- Obchod deklaroval, že má zboží na skladě, ale po mém přímém dotazu přiznal, že zboží nemá a že bude nejdříve za 1,5 měsíce.
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
skladovost zboží se načítá nepravidelně datovou větou.
Obchodí oddělení v případě zjištění, že není skladem okamžitě zákazníkovi telefonuje a daný problém je aktivně řešen.
Za tuto nepříjemnost se velice omlouváme! -
- Široká nabídka kvalitních vinoték, příjemné a vstřícné jednání.
- 6. května 2021 jsem si prostřednicvím eshopu koupil vinotéku Dunavox DX-53.130SDSK/DP. Po telefonickém kontaktu mi bylo sděleno, že vinotéka již není skladem, i když v eshopu byla označena, že je stále k dispozici. I po týdnu, 13. května 2021 je tato vinotéka stále v nabídce e-shopu a to přesto, že je již dávno vyprodána. Bylo by dobré, kdyby prodejce stránku eshopu častěji aktualizoval! Díky této osobní zkušenosti doporučuji předem telefonicky ověřit, zda je zákazníkem vybraná vinotéka stále k dispozici. Nakonec jsem si prostřednictvím telefonického kontaktu s prodejcem vybral jinou vinotéku a jsem s ní také spokojený.
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
omlouváme se, ale webové stránky se postupně upravují. Náš pracovník vždy při objednávce telefonicky ověří dostupnost v našem i centrálním skladu a pokud došlo k dočasné nedostupnosti, neprodleně informuje zákazníka a problém vyřeší k maximální spokojenosti.
S pozdravem kolektiv eshopu -
- solidní jednání, vše šlo hladce
- snad jen, že si nelze prohlédnout zboží reálně, ale to je obecný problém eshopů a kovidové éry
spolehlivé a kvalitní
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
děkujeme za nákup i hodnocení. Ano, jak píšete, trochu nám to covid znesnadnil...
Ale pokud má zákazník zájem a vláda umožní..., lze si individuálně domluvit prohlídku modelu.
S pozdravem kolektiv eshopu -
- Bohužel ledničku nelze zapnout, nemá českou zástrčku.
To, že nelze připojit k síti pokládám za zásadní vadu. Zvlášť v době kdy jsou všechny obchody zavřené.
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
danou záležitost jsme již s Vámi obratem vyřešili zasláním redukce. Stalo se, že nám byla dodána zásilka zboží s upravenými zástrčkami. Již máme vše napraveno. -
- Zbożí bylo doručeno za dva dny po objednání
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
Děkujeme a jsme rádi, za nákup i hodnocení.
Jistě potěší i malý dárek :)
S pozdravem kolektiv eshopu -
- Po asi týdnu od objednání telefonát z obchodu, aby se ujistili, že zboží opravdu přišlo v pořádku a nepoškozené.
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
ano, snažíme se i zpětnou vazbu se zákazníkem.
Děkujeme za nákup i hodnocení!
S pozdravem kolektiv eshopu -
- Doprava kvůli tekoucímu oleji nedoručila zboží ani k domu
- místo nového zboží dodali zjevně vystavený kus (s oděrkami, bez ochranných polepů, postříkaný barvou). Jako vyrovnání mi nabídli zaslání kávy.
- Rychlost vyřízení objednávky, komunikace.
- Trochu drhla doprava přes společnost Toptrans. Objednáno doručení Confort s vynesenim do patra. Na první pokus se to nepovedlo, musela jsem čekat na příjezd dalšího pracovníka, takže nakonec v pořádku.
- Nebyl mi dán k podpisu žádný dodací list.
I tak mohu obchod doporučit. Vinotéka splnila naše očekávání.
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
děkujeme za nákup i za hodnocení. Je nám velice líto za negativní zkušenost s dopravcem.
Bohužel jde o selhání jednotlivce, za což se velice omlouváme!
A věříme, že i přes komplikovaný začátek je vše v pořádku a jste maximálně s výrobkem Humibox spokojeni.
S pozdravem kolektiv eshopu. -
Přehledný výběr zboží, rychlost dodání a dobrá komunikace.
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
děkujeme. Snažíme se nabídnout rychlé, pohodlné a přehledné nakupování odkudkoliv a kdykoliv.
S pozdravem kolektiv e-shopu
https://www.chladnickanavino.cz/ -
- spolehlivost
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
Děkujeme za pozitivní hodnocení.
- velmi dobrá spolupráce s panem Černým, perfektně poradil a vyřídil všechny požadavky na dopravu (čas doručení, odvoz starého spotřebiče
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
Děkujeme, pochvalu kolegovi ráda vyřídím. Pan Černý je velmi znalý v oboru a max vstřícný.