- I když nebyla skladem, do týdne byla doma.
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
Děkujeme! Občas se stane, že něco vypadne. Ale snažíme se vše dokomunikovat k maximální spokojenosti zákazníka.
Rychlé vyřízení objednávky i dodání domů.
V nabídce je velký výběr i s podrobnými údaji o zboží.Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
Děkujeme! Ať Vám dělá radost.
- Osobní odběr Pardubice
- Skvělý přístup
- Vše, co bylo sděleno, to i platilo
- Zboží téměř okamžitě připravené k vyzvednutí (nabídnutý i dovoz)
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
Děkujeme! Vyřídím zítra na obchodním. Každá pochvala potěší....
Obchod byl vybrán na základě recenzí a zároveň protože značka vinotéky není dostupná v běžné síti elektro. Měla jsem obavy ohledně balení zboží, protože odchod avizoval nutnost přísné kontroly případného porušení zboží při přepravě a vyznačení do dodacího listu, ale zboží bylo bezvadně zabalené.
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
Děkujeme! Ať Vám dělá radost!
- Vše o vinotékách
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
Díky. Je to asi jediné jak se odlišit od velkých obchodů, které prodávají všechno a nerozumí ničemu :)
- Rychlé dodání, příjemná komunikace
- Ochota zabalit chladničku do neprůhledné fólie, aby mohla být rovnou předána jako dárek
- Hodnocení ostatních zákazníků přímo pod produktem na webu (škoda jen, že recenzí není víc)
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
Děkujeme. Vyřídím panu Louvarovi. Z každé takto pěkné reakce máme velikou radost a vážíme si jí. Díky!
Zatím jen dobré
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
Děkujeme, Ať Vám dělá radost.
- velice vstřícné jednání
- přehlednost obchodu
- dostatečné informace o zboží
- žádná
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
Děkujeme. Je to pár věcí co nás může odlišit od konkurence, tak se snažíme :) ....
- rychlé zpracování objednávky
- návod, jak postupovat při přebírání balíku
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
Díky! Vyřídím na obchodním.
- Po tel.domluvě krabici obalili tak aby nebylo vidět co je uvnitř. Byl to dárek pro manžela.
rychlé jednání, ochotní lidé kteří se snaží ve všem zákazníkovi vyhovět. Mám jen dobré zkušenosti. Doporučuji.
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
Děkujeme moc za doporučení. Vyřídím na obchodním, budou mít radost!
SUPER
Díky!
- Nebyl jsem informovan o datu dodani zbozi.
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
Díky za recenzi a omlouváme se. Mrknu, kde byl problém. Vždy by měl přijít mail i sms s termínem doručení. V den doručení by měl řidič volat. Platíme jim to! :) Takže mrknu kde byl problém.
S nákupem jsem byla velice spokojena. Na naše přání bylo zboží odesláno v pondělí a hned druhý den doručeno.
DěkujiReakce obchodu Chladnička na VÍNO
Děkujeme! Ať Vám vinotéka dobře slouží a dělá radost.
Byla jsem celkove spokojena a doporucuji obchod, presto v porovnani s jinymi eshopy ma tento urcity prostor pro zlepseni. Jedina komunikace byl email potvrzujici prijeti objednavky. Kdybych se nezeptala, nevedela bych, kdy bude objednavka expedovana a kdy byt doma. Jinak zbozi dorazilo rychle a bylo v poradku.
- specializace zboží
jediný obchod, který nabídl zboží vybrané české firmy
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
Děkujeme za doporučení! Ať dobře slouží! :)
Obchod je v pohodě, ale rozmyslete si, jestli si k dopravě vyberete dopravce TOPTRANS. Pokud budete chtít ledničku dopravit přes den, budete mít smůlu a setkáte se s velmi arogantním jednáním typu "přes den zavážíme velké zákazníky, to máte smůlu", sms vám pošlou až po několika urgencích. Dozvědět se, kdy vám zboží konkrétně doručí, je zcela nemožné, takže počítejte se dnem dovolené na hlídání jejich příjezdu v 6 hodin večer. Důrazně tohoto dopravce nedoporučuji!
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
Dobrý den pane Machovský. Děkujeme za doporučení a pochvalu obchodu. A zároveň se moc omlouvám za dopravce a jeho jednání. Určitě si pojedu zjistit na toptrans konkrétního dopravce a budu to chtít řešit.
Ještě jednou se omlouváme a děkujeme za pochopení!
Ing. Radek Loučka
jednatel -
- doprava s možností výnosem do patra jen s dopomocí. Zaplatila jsem ji a stejně mi nechali chladničku od schody, jelikož bych nemohla plnohodnotně pomoci s výnosem
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
Dobrý den, to nás velice mrzí. U dopravy s asistencí je skutečně potřeba pomoci řidiči.
Ale poprvé jsme se stkali s tím, že by řidič práci neodvedl. Zjistím na dopravci, kde byl problém.
Díky za recenzi a upozornění! -
- Vstricne jednani
- Dodaci lhuta jen 1prac. den od objednano! Super
Doporucuji
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
Dobrý den, děkujeme za recenzi! Ať dobře slouží!
- žádné
Zase jeden z obchodů jak by to mělo správně fungovat. Na dotazy jsem dostala rychlou a vyhovující odpověď. Rychlé dodání a doprava zdarma s výnosem až do bytu je přímo luxus. Takovýchto obchodů více !!!
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
Děkujeme za recenzi a doporučení!
Snažíme se být v našem segmentu nejlepší a snad se nám to daří :) -
- skvělá komunikace a ochota
Reakce obchodu Chladnička na VÍNO
Děkujeme, ať Vám dělá radost!