- Super , rychlé dodání
- Jediný kus který jsem sehnal na tomto obchodu
Po dlouhém hledání jsem sehnal požadovanou věc na tomto obchodě
- Zboží jsem zarezervovala k osobnímu vyzvednutí, ani na jeden z uvedených údajů mi nepřišla informace/pokyn k odběru. Nakoupila jsem jinde.
Zboží nebylo kvalitní a nebylo možné vyměnit za jiné zboží které by nemělo vadu!
- kufr má hodně škrábanců
kufr má hodně škrábanců
Nelze úplně zkompletovat, v Globusu jsou mezi jednotlivými poly, velké mezery…
Objednal jsem online zboží, dostal jsem potvrzení, že ho obdržím a zároveň upozornění, že údaje k platbě převodem mi přijdou teprve dodatečně. Když se několik dní nic nedělo a měl jsem náhodou cestu do Prahy, stavil jsem se v prodejně, že bych si tedy zboží rovnou vyzvedl tam. Dozvěděl jsem se však, že dotyčné zboží teď vůbec není na skladě. Údajně mi k tomu poslali i mail, ten jsem ale nenašel ani ve spamu. Co jsem chtěl, jsem už tedy koupil jinde.
Došlo mi odlišné zboží ne to coje v popisu.
- spokojená se servisem po telefonu,ochotný prodavač
- ještě mi nedorazilo zboží. (týden?) Propásla jsem narozeninový dárek!!!
Objednal jsem si dvě čokolády Toblerone a obě měly prošlé datum minimální trvanlivosti. Jedna o dva týdny a druhá o čtyři měsíce.
Obchod neměl otevírací dobu, která byla uvedená na webu a v mailu, takže jsem jela přes celou Prahu zbytečně.
Objednané zboží ve skutečnosti neodpovídalo daným parametrům. Prakticky mi bylo předáno jiné zboží než jsem si objednal.
- Tristní komunikace
Bez jakékoliv další vysvětlující informace mi přišel e-mail se stručným oznámením, že obchod moji objednávku stornoval. Žádné proč, žádná omluva, žádný návrh náhradního řešení. Jen upozornění, že e-mail je generován automaticky a nemám na něj odpovídat.
- přišlo mě jiné zboží než jsem objednala
přišlo jiné zboží než jsem objednala
- Arogantni prodavac
Arogantni prodavac, ktery si me s nekym spletl a pak se za sve chovani ani neomluvil. Krome toho se me pri vydeji zeptal, jak budu platit. Mel jsem to zaplacene predem pres internet. Kdyz jsem mu rekl, ze to uz zaplacene mam, zacal se mi “omlouvat” s tim, ze lide podvadeji. Tedy, ze si o me apriori myslel, ze nechci zaplatit. To me dost urazilo. Preju panovi hodne kseftu ;).
Při reklamaci žádná reakce, po měsíci vráceny peníze bez jakékoli reakce. Zasílán dopis doporučeně s reklamací, žádná reakce, posílán e-mail, žádná reakce..
- Nebylo mi oznameno predani zbozi do vydejny
Zboží bylo doručeno, ale bylo poškozeno.
Na internetových stránkách bylo prezentováno zboží, které nebylo k dispozici.
Reakce obchodu Cestovatelskýobchod.cz
Omlouváme se za tuto situaci, kterou bohužel nemůžeme ovlivnit v případech, kdy je zboží prodáno na prodejně v okamžiku vytvoření objednávky. Aktualizace internetových stránek probíhá v daných intervalech a k této situaci může občas dojít. Věříme, že nám zachováte přízeň. Váš Cestovatelský obchod
13.12. objednávka, o více než 20 dní později ji stále nemám. Žádné kontaktování obchodem.
Menší hodnocení pomocí hvězdiček bohužel nelze.Reakce obchodu Cestovatelskýobchod.cz
Dobrý den, je nám líto, že jsme od Vás obdrželi toto negativní hodnocení bez ověření celé situace kolem Vaší objednávky, která nebyla z naší strany ničím zaviněna. Vaši objednávku jsme odeslali na Vámi vybrané výdejní místo již 14.12.2018 a zde byla uložena od 17.12.2018 až 2. ledna 2019, kdy nám ji přepravce vrátil jako nevyzvednutou. Můžeme Vám zaslat i celou historii Sledování zásilky, kde je pohyb velice podrobně zaznamenán. O uložení na odběrné místo Vás informuje a výzvu k vyzvednutí zasílá přepravní společnost, nikoliv obchod, který zásilku odeslal. S pozdravem, Cestovatelskýobchod.cz
obchod se mi zatim neozval, nic jsem nemohla nakoupit. Z cele objednavky jsem zklamana.Na muj dotaz, co je s objednavkou jste mi zaslali tento dotaznik.