- Velký výběr zboží.
- Vždy si zboží i počet objednaných kusů zkontrolujte. Bohužel se mi stalo, že jsem spoléhal na kompletní zakázku a bylo v balíku o několik komponentů méně.
Reakce obchodu České ploty
děkujeme za zpětnou vazbu, kterou jsme od Vás dostali. Omlouváme se Vám za dodání nekompletní objednávky.
Obraťte se prosím na naše reklamační oddělení. Naše kolegyně se Vám bude věnovat a pokusí se situaci vyřešit k Vaší spokojenosti.
Anna, ČESKÉ PLOTY -
- Nakupuji již po několikáté, vždy bez problémů.
Reakce obchodu České ploty
děkujeme za hodnocení, velmi si ho vážíme. Jsme rádi, že jste byl s našimi službami spokojen.
- rychlost
- spolehlivý
Reakce obchodu České ploty
děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali. Velmi si ho vážíme. Spokojenost zákazníka je pro nás na prvním místě. Budeme se těšit na Váš další nákup.
- rychlost
Reakce obchodu České ploty
děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali, velmi si ho vážíme. Spokojenost našich zákazníků je na prvním místě.
Vše super.
Reakce obchodu České ploty
děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali, velmi si ho vážíme. Jsme rádi, že jste byl s našimi službami spokojen. Budeme se těšit na Váš další nákup.
Objednávka doručena do 3 pracovních dnů, vše v pořádku
Dobrý den.
děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali, velmi si ho vážíme. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojena.
- Rychlost, ochota
Supr
Reakce obchodu České ploty
děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali. Velmi si ho vážíme. Jsme rádi, že jste byl s našimi službami spokojen. Budeme se těšit na Váš další nákup.
- Rychlé jednání
Rychlé dodání.
Anna, ČESKÉ PLOTY -
- rychlé vyřízení a dodání těžkého balíku až do domu za příjemnou cenu
Reakce obchodu České ploty
děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali, velmi si ho vážíme. Jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojen.
Anna, ČESKÉ PLOTY -
uvedene zboží jako skladem není skladem -termíny jsou dlouhé
Reakce obchodu České ploty
děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali. Mrzí nás, že zboží, které jste si u nás objednal, není skladem a že jsou s termíny dodání spojené delší čekací lhůty. Bohužel nás postihla nepředvídatelná situace a zboží, které jste si vybral, bylo zasaženo nedávnými povodněmi. Chceme Vám však sdělit, že Vaše objednávka byla přesunuta na jinou pobočku a zboží Vám bude odesláno co nejdříve. Děkujeme za Vaší trpělivost a pochopení.
Rychlost cena
Reakce obchodu České ploty
děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali, velmi si ho vážíme. Vždy se snažíme, aby byl zákazník nadmíru spokojen. Budeme se těšit na Váš další nákup.
Anna, ČESKÉ PLOTY -
Přehledný obchod za dobré ceny.
Reakce obchodu České ploty
děkujeme za zpětnou vazbu, kterou jsme od Vás dostali, velmi si jí vážíme. Jsme rádi, že jste byla s našimi službami spokojená.
- výběr
Reakce obchodu České ploty
děkujeme za zpětnou vazbu, kterou jsme od Vás dostali. Velmi si jí vážíme. Budeme se těšit na Váš další nákup.
- jsme velice spokojeni
- Jsou tam velice vstřicní,pomůžou,vysvětlí,vyřídí objednávku rychle
- umělý plot splňuje vše,co píší.tj.95% krytí
Reakce obchodu České ploty
děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali. Velmi si ho vážíme. Jsme rádi, že jste byl s našimi službami spokojen. Vždy se snažíme, aby byl zákazník nadmíru spokojen. Budeme se těšit na Váš další nákup.
Rychlost dodání.
Reakce obchodu České ploty
děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali. Jsme rádi, že jste byl s našimi službami spokojen.
- rychlost a komunikace
- se zásilkou přišel balící odpad
Reakce obchodu České ploty
děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali. Omlouváme se Vám za odpad, který Vám přišel spolu se zásilkou.
Jsme rádi, že jste byl jinak s našimi službami spokojen.
Anna, ČESKÉ PLOTY -
rychlost a spolehlivost výborná komunikace
Reakce obchodu České ploty
děkujeme za hodnocení , které jsme od Vás dostali. Velmi si ho vážíme. Spokojenost našich zákazníků je pro nás na prvním místě.
Anna, ČESKÉ PLOTY -
- super jednáni ale v Ostravě
Reakce obchodu České ploty
děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali, kolegům v Ostravě to vyřídíme. Budeme se těšit na Váš další nákup.
Anna, ČESKÉ PLOTY