Zboží dosud nedoručeno ani nevypraveno, vše bylo avizováno skladem, proto jsem zvolil tuto firmu. Termín dodání se patrně opozdil z důvodů jedné krytky sloupku, ktera je na centrálním skladu.
Vše proběhlo rychle a bez problémů. Byl jsem spokojen.
Spokojenost. Doporučuji.
Jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojen.
V případě, že by jste potřeboval s něčím poradit tak se na nás neváhejte obrátit, rádi Vám poradíme.
- Výrobek, vyhovující mým potřebám
děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali, velmi si ho vážíme.
Pokud je něco s čím jste nebyl spokojen tak budeme rádi když nás budete informovat.
- rychlé jednání
Rychlé jednání a vyřízení objednávky
Kateřina, ČESKÉ PLOTY -
- Je prima,vyberete,objednáte a dost rychle vám to přijde diky
Jsme rádi, že jste byla s nákupem spokojena.
V případě, že by jste potřebovala s něčím poradit tak se na nás neváhejte obrátit, rádi Vám poradíme.
- Rychlost dodání materiálu
- V nabídce byla jednotková cena za díru pro sloupek 460 Kč. během prací se změnila na 940 Kč
- pozor na smlouvu mají tam uvedeno že cena je pouze orientační a může se změnit u nás narostla o 25%
- rázem není jejich dodávka prací vůbec výhodná.. nejdražší montáž na trhu...a to i když se nám povedlo sundat v konečném vyúčtování 12 procent... tak že nabídka překročena o krásných 13% ceny
Za mne klamavá reklama, smlouva znevýhodňující zákazníka neférové jednání. Příště určitě ne montáž !!!!
- rychlé vyřízení objednávky
Vše vylo v pořádku
Kateřina, ČESKÉ PLOTY -
výborný výběr a skvělý přístip
Kateřina, ČESKÉ PLOTY -
- Rychlé jednání i dodání zboží
Kateřina, ČESKÉ PLOTY -
Ze začátku trochu neúplné informace ohledně dopravy a to jsem volal i na nfolinku, naštěsti pan řidic vše dovysvětlil, tudíz mohu jen doporučit.
Zakoupené zboží jako vzdy bezvadné, dle mých představ.Reakce obchodu České ploty
- spolehlivost, kvalita, cena
Vše v pořádku
Kateřina, ČESKÉ PLOTY -
Dobrá komunikace,kvalitní nabídka a ceny.
Kateřina, ČESKÉ PLOTY -
Rychlá dodávka, kvalitní materiál, ochotný personál v prodejně Herink.
Kateřina, ČESKÉ PLOTY -
- Ozvali se mi kdy mám čas a bez problémů dovezli i za krátkou dobu byla jsem spokojená.
děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali, velmi si ho vážíme.
Jsme rádi, že jste s nákupem a našimi službami spokojena.
Cena, rychlost.
- Hezké vzorkové centrum
- prostor s regály před výdejními sklady by potřeboval rekonstrukci, parkovací místa pro zákazníky, když tam najede více lidí tak nastane problém, nepořádek, uklidit - všude se povalují různé zboží a předměty kde je zrovna místo, regály zarostlé plevelem. Některé zboží a plotové dílce například pozinkované byly volně na zemi anebo na štěrku nebyly uložené například na dřevěných podložkách. Zažili jsme situaci, kdy pod vysokozdvižným vozíkem který měl na vidlích několik dílů betonového plotu podjelo auto zákazníka což je naprosto šílený a odporuje nejen zdravému rozumu ale bezpečnostním předpisům.
Reakce obchodu České ploty
děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali a zpětnou vazbu, velmi si ho vážíme.
Rekonstrukce regálů a úprava okolo výdejního místa je v plánu. Bohužel v sezóně není možné tyto úpravy dělat a musí se počkat až bude více časového prostoru pro tyto úpravy.
Většina zákazníků, pokud vidí, že je na ploše plno na plochu nevjíždí a počká až se uvolní místo nebo si zajde pěšky do skladu a domluví se se skladníky kam si má zajet. Pokud se vykládá kamion s materiálem tak naši skladníci objednávku dovezou např. k boční bráně.
Pokud vjel zákazník na plochu a podjel vysokozdvižný vozík, který měl na vidlích materiál je špatně. a pokusíme se to více hlídat.
Dobrý den
krabičku se sponami je třeba obalit smršťovací fólií. Spony byly vysypány, takže je teď musím po jedné nebo několika kusech ládovat do sponkovačky
Jinak dobrý
s pozdravem
Ivan HrubýReakce obchodu České ploty
děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali a zpětnou vazbu.
Děkujeme za upozornění na balení spon. Zatím se k nám tato informace o vysypání spon od zákazníků nedostala. Je možné, že s balíčkem přepravní společnost "hodila" a spony se tak z krabičky vysypaly. Každopádně kolegy ve skladu na toto upozorníme.
Kateřina, ČESKÉ PLOTY