• Velmi příjemné jednání a ochota vše pořešit k moji spokojenosti.

Dobrá nabídka prodůktu za rozumné ceny, rychlé dodání a velmi přijemné jednání s pracovníky. Vřele doporučuji.

Reakce obchodu České ploty

děkujeme za Vaše hodnocení, velmi si ho vážíme. Jsme rádi, že jste byla spokojena.
    Děkujeme Vám za Vaší důvěru. Budeme se těšit na Váš další nákup.

• Dobrá cena
    • Žádná komunikace krom automatických odpovědí

Udělal jsem objednávku 18.6. 2024 dnes je 2.7.2024, platba při osobním převzetí , objednávka byla emailem potvrzena s přiblyžným dnem naskladnění a bylo mi sděleno že až bude zboží připraveno že se mi ozvou .
    ( Dobrý den,
    Materiál z Vaší objednávky je objednán z centrálního skladu Praha Herink.
    S největší pravděpodobností bude k dispozici na pobočce příští středu v odpoledních hodinách.Jakmile bude materiál naskladněn na pobočce budeme Vás kontaktovat.)
    A nic, zem se slehla. Nemám čas čekat až se uráčí dělat obchody. Měl jsem cestu kolem, nyní už nemám zájem prostě koupím jinde.
    Nikdo mi nedal vědět ani na telefon ani emailem přestože tyto kontakty vyžadují a ještě mají tu drzost postat mi dotazník spokojenosti. Hnus.

Reakce obchodu České ploty

děkujeme Vám za zpětnou vazbu ohledně Vaší nedávné objednávky. Je nám líto, že zboží, které jste si vybral nebylo momentálně skladem na naší pobočce v Židněvsi a musel jste čekat na jeho dodání z centrálního skladu v Herinku. Chápeme, že čekací lhůta pro Vás byla nepříjemná, avšak závoz zboží z centrálního skladu probíhá dle naplnění auta, aby byl proces co nejefektivnější. Dotazník spokojenosti je automaticky odeslán po dokončení objednávky na našem eshopu, a Vaše zpětná vazba nám pomáhá vylepšovat naše služby.
    Děkujeme Vám za pochopení a omlouváme se za způsobené nepříjemnosti.

Anna, ČESKÉ PLOTY

Pobočka v Židněvsi prostě nefunguje. Dorazil jsem v době, kdy měla být otevřena a vše bylo zamčeno a telefon nikdo nezvedal.

Reakce obchodu České ploty

děkujeme Vám za zpětnou vazbu, kterou jsme od Vás dostali. Omlouváme se Vám za komplikace, které nastaly ohledně pobočky v Židněvsi. Rádi bychom Vás informovali, že naše pobočka v Židněvsi momentálně funguje dočasně v jiném režimu než naše ostatní pobočky. Její otevírací doba je PO-PÁ od 8:00 do 16:00. Ještě jednou se Vám omlouváme a pokud byste potřeboval jakoukoliv další informaci ohledně našich služeb, neváhejte nás kontaktovat.

• Ochota spolupracovat

Rychlé vyřízení mojí objednávky.

Reakce obchodu České ploty

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, kterou jsme od Vás dostali. Snažíme se, aby každý zákazník byl s našimi službami spokojen. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a snažíme se neustále zlepšovat naše služby.
    Děkujeme za Vaši důvěru a těšíme se na Váš příští nákup.

Rychle dodani
    Velky vyber produktu

Reakce obchodu České ploty

děkujeme Vám za hodnocení, které jsme od Vás dostali. Jsme velmi rádi, že jste byla spokojena. Snažíme se, aby naše služby byly co nejlepší a abychom mohli uspokojit potřeby našich zákazníků. Budeme se těšit na Váš další nákup.

Anna, ČESKÉ PLOTY

• Není to podle očekávání,na fotce to bylo jiné v hezčím stavu.

Reakce obchodu České ploty

děkujeme Vám za zpětnou vazbu ohledně Vašeho nedávného nákupu. Je nám líto, že zboží nedosáhlo Vašich očekávání a neodpovídá fotografii. Chápeme, že je pro Vás důležité vidět přesné zobrazení produktu před nákupem. Fotografie na našem webu se snažíme zobrazovat co nejpřesněji, avšak může docházet k odchylkám v důsledku světelných podmínek nebo nastavení obrazovky. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a proto Vám nabízíme možnost vrácení zboží. Pokud máte zájem o vrácení zboží, kontaktujte nás a rádi Vám poskytneme podrobnější instrukce k reklamaci.

Anna, ČESKÉ PLOTY

• Přímá komunikace s obchodem v případě speciálních požadavků .

Kompletace a sjednocení objednávky ve spolupráci s ostatními pobočkami obchodu.

Reakce obchodu České ploty

děkujeme za Vaše hodnocení, které jsme od Vás dostali. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležitá a pomáhá nám neustále zlepšovat naše služby. Jsme rádi, že jste byl spokojen. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a těší nás, že jste si v našem obchodě našel to, co jste potřeboval. Budeme se těšit na Váš další nákup.

Zboží zaplaceno, zatím nedodáno

Reakce obchodu České ploty

děkujeme za Vaší zpětnou vazbu a omlouváme se Vám za delší čekání na dodání zboží. Vaše objednávka byla expedována 24.6. z našeho centrálního skladu. Děkujeme za Vaši trpělivost.

Anna, ČESKÉ PLOTY

• široký sortiment nabízeného zboží, relativně příznivé ceny
    • trochu delší dodací termíny

Reakce obchodu České ploty

děkujeme Vám za hodnocení, které jsme od Vás dostali. Snažíme se neustále rozšiřovat nabízený sortiment, abychom uspokojili potřeby našich zákazníků.
    Omlouváme se za případné nepříjemnosti ohledně delších dodacích termínů. Snažíme se maximalizovat rychlost doručení, ale v některých případech může dojít k opoždění z důvodu naskladnění zboží, které je nám dováženo ze zahraničí. Děkujeme Vám za Vaši trpělivost a důvěru.

Přeji Vám hezký dem.
    Anna, ČESKÉ PLOTY

• Zboží za nejlepší cenu v nejmenším balení (bylo by dobré přidat poznámku, že stínící tkanina je přeložena napůl.

Delší čas dopravy.

Reakce obchodu České ploty

děkujeme Vám za zpětnou vazbu, kterou jsme od Vás dostali, velmi si jí vážíme. Detailní popis produktu na našich webových stránkách obsahuje informaci o přeložení tkaniny během dopravy. Je to z toho důvodu, aby bylo zajištěno bezpečné doručení a zboží se k Vám dostalo nepoškozené. Děkujeme Vám za Váš nákup a budeme se těšit na další.

Výborná komunikace, spolehlivost.

Reakce obchodu České ploty

děkujeme Vám za hodnocení, které jsme od Vás dostali. Jsme rádi, že jste byla s našimi službami spokojená. Naši prioritou je poskytovat nejen skvělou komunikaci, ale také spolehlivé a kvalitní služby pro naše zákazníky.
    Budeme se těšit na Váš další nákup.

Anna, ČESKÉ PLOTY

Vynikající konverzace,ihned nachystané k výdeji.Super ceny.

Reakce obchodu České ploty

děkujeme za Vaše hodnocení, které jsem od Vás dostali. Velmi si ho vážíme. Jsme rádi, že jste byl s našimi službami spokojen. Budeme se těšit na Váš další nákup.

Anna, ČESKÉ PLOTY

• U všeho bylo napsáno , že je skladem a nebylo. Poslali email , že musí produkty naskladnit do 10 pracovních dní.

Reakce obchodu České ploty

děkujeme Vám za Vaší zpětnou vazbu, kterou jsme od Vás dostali. Nejprve bychom se Vám chtěli omluvit za způsobené zpoždění a nepříjemnosti, ke kterým došlo v souvislosti s Vaším nákupem. Vaše vybrané produkty byly skladem, ale zjistili jsme u nich poškození. Proto jsme se rozhodli produkty neexpedovat. Čekali jsme na naskladnění nového zboží, které už je v pořádku. Vaši objednávku budeme co nejdříve expedovat. Ještě jednou se Vám velice omlouváme a děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení.

• Rychlost.

Žádné.

Reakce obchodu České ploty

děkujeme Vám za hodnocení, které jsme od Vás dostali. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá. Snažíme se, aby naši zákazníci obdrželi své objednávky v co nejkratším možném čase. Pokud máme zboží skladem, tak nic nebrání rychlému dodání.
    Děkujeme Vám za Vaší důvěru a těšíme se na Váš další nákup.

Anna, ČESKÉ PLOTY

• WPC plotovka přesně na míru

Reakce obchodu České ploty

děkujeme Vám za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojen a vše proběhlo k Vaší spokojenosti.
    Děkujeme Vám za Vaší důvěru a těšíme se na Váš další nákup.

- pozdě
    - bez jednoho objednaného dílu
    - špatný materiál
    - díly nebudou mít garantovanou dobu užití(výrobní provedení, ochrana proti korozi)

Reakce obchodu České ploty

děkujeme za informace ohledně Vaší objednávky. Omlouváme se Vám za způsobené potíže a nedoručení kompletního zboží. Díl, který Vám chybí, bude vyexpedován ještě dnes. Čekali jsme na jeho naskladnění.
    Omlouváme se Vám za vzniklé nepříjemnosti a děkujeme za Vaši trpělivost. Pokud se Vám zboží zdá nevyhovující, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro Vás a rádi Vám pomůžeme s vyřízením reklamace. Uděláme maximum pro to, abychom situaci vyřešili co nejpříznivěji pro Vás.

Vše proběhlo v pořádku.

Reakce obchodu České ploty

děkujeme za hodnocení, které jsme od Vás dostali. Jsme rádi, že všechno proběhlo k Vaší spokojenosti. Vaše spokojenost je pro nás prioritou číslo jedna a je skvělé slyšet, že jste s našimi službami byla spokojena.
    Budeme se těšit na Váš další nákup.

Anna, ČESKÉ PLOTY

• SUPER komunikace, jak napíšou tak to platí.

Reakce obchodu České ploty

děkujeme Vám za zpětnou vazbu, kterou jsme od Vás dostali. Je pro nás důležité, aby naše komunikace byla efektivní a spolehlivá. Vaše spokojenost je pro nás prioritou číslo jedna. Pokud byste měl další dotazy, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro Vás a rádi Vám pomůžeme s čímkoli, co budete potřebovat.

Anna, ČESKÉ PLOTY

Nakupoval jsem poprvé , spokojenost.

Reakce obchodu České ploty

děkujeme Vám za zpětnou vazbu ohledně Vašeho prvního nákupu u nás. Jsme velmi potěšeni, že jste s našimi službami spokojen. Budeme se těšit na Váš další nákup.

• Dobra komunikace

Reakce obchodu České ploty

děkujeme Vám za hodnocení. Jsem velmi ráda, že jste byl spokojen s naší komunikací. Pokud byste měl jakýkoliv další dotaz nebo připomínku k Vaší objednávce, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro Vás a rádi Vám pomůžeme.