• 7 dnů od objednávky skladových položek a ještě nedorazily

Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.

velmi děkujeme za Vaší recenzi i objednávku, nicméně doručení i hodně souvisí s volbou dopravy.
    Nejlevnější ne vždy bývá nejlepší. :-(
    Zásilka odeslána 25.11.2024 pozdrženo víkendem :-( a omlouváme se za toto, ale dle momentální kontroly stále jste ještě nevyzvedl :-(

Děkujeme a hezký den

Cesar Trade s.r.o.

Na objednávku stále čekám,17.11. jsem objednala a zaplatila,už jsem psala kde moje objednávka je,odpověd žádná....Snad svoje zboží dostanu

Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.

platba již proběhla a objednávka je na cestě k Vám. Děkujeme za Vaší recenzi.

Dlouhá doba doručení.

Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.

děkujeme za Vaší recenzi, nicméně ohledně doručení je také velmi důležité jakou vyberete doručovací společnost. Ne vždy, ta nejlevnější je nejrychlejší :-(. Bohužel toto nejsme schopni ovlivnit.

Děkuji a hezký den
    Cesar Trade s.r.o.

• nebyl jsem včas upozorněn na to, že objednaný náhradní díl nemají na skladu, i když jsem jej předem zaplatil.

Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.

i přesto děkujeme za Vaší recenzi a omlouváme se za komplikace. Někdy se to tak stane, že se v procesu doprodá dříve. Ale už máme opět naskladněno :-)

Cesar Trade s.r.o.

Obchod prezentuje dodaní do 48 hodin,což není pravda....ani po týdnu se nic nedělo.

Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.

děkujeme za recenzi. Omlouváme se, ale toto zboží bylo již vyprodáno, jak s Vámi komunikovala kolegyně.

Je nám líto komplikací. :-(

Cesar Trade s.r.o.

Za 7 dní jsem ještě neobdržel zboží.

Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.

Vaší objednávku jsem prověřil. Určitě se Vám ozvu, možná bylo nedoručení způsobeno tím, že název objednávky jste uvedl Test Test.

přejeme hezký den

Cesar Trade s.r.o.

Dlouhe dodani, zaslani na uplne jinou balikovnu nez bylo uvedeno pri objednani, nekomunikuji

Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.

děkujeme za Vaší recenzi, vše prověřím proč k tomuto došlo.

Cesar Trade s.r.o.

Zboží nedorazilo, firma nereaguje. Doporučuji nechat doslat zboží jen na dobírku. Určitě nepaltit dopředu.

Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.

děkujeme za recenzi. Zkontroloval jsm Vaší objednávku, omlouváme se za vzniklé problémy, které souvisí s logistikou. :-(

Cesar Trade s.r.o.

• Dlouhé dodání bez dostatečných informací

Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.

děkujeme za vaší recenzi. Omlouváme se. dodání se zde prodloužilo právě kvůli komplikacím s dopravou. Situaci jsem s vámi řešil po telefonu. Pracujeme na tom, abychom tyto nečekané události uměli vyřešit pružněji. Primárně nám jde o spokojenost zákazníka. :-)

Cesar Trade s.r.o.

zboží jsem dostal až po urgenci na heurece

Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.

máte pravdu prověřil jsem a skutečně zde vznikl problém, při vyskladnění :-( i tak děkujeme za zpětnou vazbu a věřte mi, že se neustále snažíme vše vylepšovat.
    Spokojenost zákazníka je pro nás opravdu velmi důležitá.

Děkujeme
    Cesar Trade s.r.o.

• Přestože obchod zvolené zboží stále inzeroval, ve skutečnosti již bylo vyprodáno, takže nemohlo být doručeno

Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.

zboží s akční cenou bylo doprodáno. Objednávky odbavujeme dle pořadí objednání. Byl o něj velký zájem a bohužel ne na všechny se dostalo :-(. Nicméně zboží máme stále skladem, tak jak je uvedeno, ale už ne za akční cenu.
    Omlouváme se, nečekali jsme že bude o akci tak velký zájem. :-D

Děkujeme Vám za recenzi a přejeme hezký den :-)

Cesar Trade s.r.o.

• neprvadivé informace o dostupnosti
    • již skoro týden čekám na vrácení platby

Objednal jsem zboží ve slevě, které bylo skladem. Den poté mi volala paní, že bohužel skladem již není, že objednávku ruší a vrátí mi peníze. Poslal jsem ji mailem číslo účtu. Peníze zpět ale stále nemám.
    Zajímavostí je, že jsem ten den koukal na to zboží a skladem bylo, ale za dvojnásobnou cenu.

Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.

děkujeme za recenzi. Omlouváme se, ale někdy se stane, že zboží s akční cenou se vyprodá a vrátí se zpět s cenou normální. :-( Prověřím ještě kam jste posílal číslo účtu. Ověřoval jsem u kolegyně, ale nedisponuje s ním. :-( Vždy se tyto situace snažíme vyřešit obratem.

Přejeme príma den

Cesar Trade s.r.o.

Objednávku jsem vytvořila před týdnem v pátek, ihned zaplaceno. Tento pátek stále stav objednávky zaplaceno, žádná změna, nikdo z obchodu mě nekontaktoval.

Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.

omlouváme se za nepříjemnosti způsobené s objednávkou :-(, obratem jsem vše prověřil u kolegyň a mělo by být již doručeno.

Také děkujeme za recenzi, uděláme vše proto, aby mohla být příště pozitivní.

Přejeme príma den

Cesar Trade s.r.o.

Bylo mě zavoláno že zboží před minutou nikdo doklepl rychlejc nemůže mi být dodáno

Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.

velmi se omlouváme, ano tyto věci se někdy dějí.
    Každopádně děkujeme za recenzi.

Cesar Trade s.r.o.

Dle eshopu je zboží na skladě, ihned jsem ho zaplatil, ale již přes týden čekám na odeslání. Píšu maila, volám a žádná reakce.

Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.

děkujeme za recenzi, obratem prověřím, kde je problém. :-(
    Omlouvám e se za zpoždění. Kolegyně jsou na telefonu i emailu každý den Po-Pá od 8:00 - 16:30.

přejeme hezký den

Cesar Trade s.r.o.

• Položka bohužel nebyla doručena. V současné době uplynulo 8 dní. Do obchodu se mi nepodařilo dovolat. Nikdo nezvedal telefon.

Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.

velmi děkujeme za vaší recenzi, které si velmi vážíme, prověřil jsem celou situaci a skutečně zde vznikla chyba Velmi se omlouváme za vzniklé komplikace. Kolegyně jsou na telefonu každý den Po -Pá od 8:00 - 16:30

přeji hezký den

Cesar Trade s.r.o.

Zdá se, že mezisklad se zbožím je asi na Kubě jinak si to nedovedu vysvětlit

Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.

děkujeme za hodnocení a omlouváme se. Skutečně zde vznikly veliké zmatky a Vaše objednávka se velmi nestandardně zdržela. :-( Mrzí nás způsobené komplikace. Učinili jsme kroky, aby se tato situace už více neopakovala.

Děkujeme a přejeme hezký den

Týden po úhradě objednávky, zboží nebylo stále expedováno. Nikdo nebere telefon a na můj písemný dotaz mi odpověděli, že to prověří.

Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.

omlouváme se za zdržení objednávky. Vše jsem prověřili a skutečně došlo ke ztrátě zásilky. Kolegyně Vám dnes po obdržení komunikace posílala zprávu. Opravdu nás mrzí způsobené komplikace.

Děkujeme a hezký den

Nulová komunikace, zboží i když bylo skladem mi bylo odesláno až pátý den-po urgenci.

Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.

děkujeme za Vaše hodnocení i přesto, že je negativní. I toto jsou situace, které nás posouvají dál a pomáhají nám hledat řešení, případně cestu ke zlepšení služeb naším zákazníkům. Vaší objednávku jsem prověřil a ano došlo zde ke zdržení objednávky, která byla Vámi vytvořena 27.10.2023. Nicméně důvodem byl státní svátek a následně neděle. Omlouváme se :-(.
    Prověřil jsem také, proč jste se k nám nemohla dovolat. Bohužel ztracené volání jsme v telefonu nenašli. Také jsme i prošli, zda nám nezapadl někde Váš email s dotazem na objednávku, nicméně ani ten jsme nedohledali :-(.
    Kolegyně se totiž vždy v rámci svých možností snaží řešit veškeré dotazy našich zákazníků s nejvyšší prioritou.

• Dlouhá dodací lhůta
    • Obchod nekomunikuje

Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.

prověřím cestu Vaší objednávky a co se vlastně stalo. Omlouváme se za prodlevu. Budeme se snažit vše napravit k Vaší spokojenosti. Mrzí nás to :-(