Strašná doba dodání
Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.
omlouváme se i zde za prodlení. Vyskytl se nám zde problém s dopravou, ale nyní je již vše napraveno a nemělo by v budoucnu k těmto prodlevám docházet.
Velmi nás tato situace mrzí a omlouváme se za ní :-(
I tak děkujeme za Vaší recenci. -
Zboží zaplaceno,po týdnu stále nedorazilo,tel jen vyzvání,mail bez reakce.
Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.
velmi se omlouváme za tyto problémy. Děkujeme za reakci. Příště si na toto dáme pozor. Nyní jsem kontroloval a objednávka by měl být již doručena. -
- Už je to týden od objednání i zaplacení a dosud nic neposlali.
Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.
Velmi se omlouváme za prodlení. A děkujeme za Vaší reakci. Budeme se snažit o to, abychom veškeré tyto neduhy odstranili. :-(
- Velmi dlouhá doba mezi zaplacením a expedici
Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.
velmi děkujeme za Vaší recenzi.
Vždy je lepší hradit pomocí platby kartou než zálohovou fakturou, zde se pak objevuje prodleva mezi bankami a toto bohužel nejsme schopni ovlivnit :-( a musíme počkat než se nám platba připíše na účet.
Děkuji a hezký den -
- Dlouhá čekací doba. Objednáno ve čtvrtek, avšak zboží dorazilo až další týden ve středu. V porovnání s ostatními e-shopy opravdu mazec
Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.
velmi děkujeme za Vaší recenzi i podmět. Zkontroloval jsem Vaší objednávku a máte skutečně pravdu zůstala nám na zásilkovně. :-(
Omlouváme se za takové posunutí termínu, bude-li v budoucnu jakýkoliv problém, klidně kontaktujte přímo mě na telefon 608277610.
Zákazník je pro nás opravdu na prvním místě.
Děkujeme a přejem krásné jarní dny. -
- Nedostatek komunikace ohledně dodání zboží
Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.
děkujeme za vaší recenzi. Budeme se snažit i do budoucna vše vylepšovat.
Kolegyňky jsou na telefonech a emailech ve všední dny od 8:00 - 17:00 hod.
Děkujeme za Vaše náměty, které nám ukazují co můžeme ještě dále zlepšovat.
Přejeme hezký den -
- 28.2. Objednáno, zaplaceno, zboží skladem. Je 7.3. a nemám odpověď na e-mail, proč ještě zboží nedorazilo. Nemám zboží. Nekomunikují.
Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.
děkujeme za Vaší recenzi. Velmi nás mrzí, že zde vznikl problém s objednávkou. Vždy je pro nás zákazník prioritou. Vše prověřím, kde vznikl problém a proč nám nedorazil Váš email. Omlouváme se. Kolegyně se dotazům zákazníků věnují velmi iniciativně a to v době od 8:00 - 17:00.
Děkujeme a přejeme hezký den -
- Zboží nepřišlo
Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.
vše jsem prověřil, omlouváme se za zdržení odeslání Vašeho zboží. Vím od kolegyně, že se řešil nějaký problém s platbou. Myslím, že jste komunikovala přímo s kolegyní. Nicméně nyní je vše vyřízeno a zboží je již na cestě k Vám.
Každopádně děkujeme i tak za Vaší recenzi a přejeme hezký den :-) -
Neseriózní
Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.
děkujeme za Vaší recenzi. Mohu poprosit o bližší infromace s tím co se stalo. Velmi rád bych pomohl. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá.
Klidně mne kontaktujte / pan Špaček/ velmi rád pomohu vše vyřešit
Přeji hezký den. -
- Jelikož jsem nechtěla zadat číslo moji platební karty, tak jsem chtěla platit příkazem z účtu a zjistila jsem, že peníze nejde poslat jelikož jejich účet neexistuje. Myslím, že by neměli dávat nesprávné informace na internet. Na telefonu se nikdo nehlásil.
Prosím zjistěte si zda všechny informace o tomto obchodě jsou pravdivé!!
Dobrý den Hano,
děkujeme Vám za poskytnutou recenzi. Prověřili jsme všechny náležitosti protože naši klienti u nás běžně těmito zmíněnými způsoby platí bezproblému. Účet je uvedený také v pořádku. Prosím prověřte zda jste zadávala správné číslo.
Na telefonu jsme v pracovní dobu od 8:00 - 17:00 hodin.
Objednávku byla zrušena telefonicky z Vaší strany.
Při jakémkoliv dotazu nás prosím neváhejte kontaktovat. Jsme Vám plně k dispozici.
Děkujeme a přejeme krásný adventní čas -
- Zboží které je skladem nejsou schopni po týdnu odeslat a o stavu objednávky informovat také neumí. Tento obchod nikdy více
Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.
děkujeme za Vaší reakci a prověříme, kde vznikl problém s doručením. Rozhodně zapracujeme na zlepšení a prověření celé této situace. Omlouváme se :-(
Přeji hezký den -
- Na telefonní kontakt se nedá dovolat a na mail nikdo nereaguje
Přes týden objednané zboží které bylo skladem, jediné co jsem od nich obdržel bylo přijetí objednávky, od té doby se tam nemůžu dovolat, dopsat. - nulová komunikace. Na zboží jsem bohužel hodně spěchal, musím objednat jinde.
Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi, nicméně na telefonních číslech jsme neustále v pracovní dny od 8:00 - 17:00.
Kolegyňka prověřovala co se stalo a psala Vám následně email. Bohužel na ten jste nezareagoval a tak se snažila Vás znovu kontaktovat, ale zatím bez odezvy.
Omlouváme se velmi za komplikace způsobené při této objednávce. neustále budeme pracovat na zlepšení a děkujeme Vám za
Vaše náměty. -
- Málo informací, telefon berou jen výjimečně, dlouhá dodaci lhůta
Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.
děkujeme i za vaší recenzi, ohledně telefonu jsme k zastižení v pracovní dobu běžně na uvedených číslech. Na dodací lhůtě rozhodně zapracujeme a co se týče mála informaci i zde se budeme snažit zlepšovat. Děkujeme za podměty. Bude-li cokoliv potřeba osvětlit jsme Vám plně k dispozici.
Přejeme příjemný den -
obchod nedodržel dobu odeslání do 48 hod Zboží jsem nutně potřebovala rychle a proto jsem zvolila právě tento obchod
Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.
děkujeme za Vaší recenzi. Omlouváme se skutečně zde došlo, ke zdržení chybou kolegyňky :-( . Vše jsme si vysvětlili a budeme se snažit tyto chyby co eliminovat.
Děkujeme za pochopení a přeji příjemný den -
- Zboží, jenž mělo být skladem a k osobnimu převzeti následujici den, kdesi teprve objednavali.Když objednávate kvůli rychlosti pořizení zboží - považuji to za podraz.
Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.
děkujemem za Vaší recenzi. Omlouváme se za trable spojené s Vaším zbožím. Již jsme sjednali kroky k nápravě.
Děkujeme a přejeme hezký den -
- Výhodné ceny
- Dlouhé dodání
- Špatná komunikace.
Dobrý den pane Petře,
děkujeme za vaší recenzi a podněty na kterých rozhodně zapracujeme.
Přejeme hezký den -
Žádné informace , dlouhá doba dodání. I po okamžitém zaplacení nic.. komunikace vázne
Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.
děkujeme za Vaší recenzi. Omlouváme se a zapracujeme na nápravě. Je nám líto, že právě u Vaší objednávky vznikly problémy.
Budeme se snažit, aby se nic podobného neopakovalo.
Děkujeme a hezký den -
- Dobrá cena za zboží
- Doba dodání
- Komunikace
Po 7 dnech nemám ani informaci o odeslání zásilky. Na mail nikdo neodpovídá a obě telefonní čísla jsou nedostupná.
Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.
děkujeme za Vaší recenzi. Ohledně komunikace vždy reagujeme v pracovní dobu dle otevírací doby. Mrzí nás zdržení zravna Vaší objednávky a uděláme vše proto, aby se tato situace neopakovala.
Přejeme hezký den -
Odeslani zbozi az 4. den po objednani, prestoze u zbozi svitilo "skladem". Vyhodou je pouze dobra cena.
Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.
Dobrý den. Mrzí nás, že jsme to u Vás nezvládli vyřídit tak rychle, jako u ostatních. Omlouváme se, a zkusíme se příště zlepšit.
V dnešní době absolutně nepřijatelná doba doručení. Zboží v jeden den objednáno, on-line uhrazeno, dnes běží 7. den a stále není doručeno. Chápu, že jsou dovolené, ale pokud bych měl info, že je problém s dopravou, určitě bych volil jiný obchod, kde mi zaručí rychlost.
Reakce obchodu CESAR TRADE, s.r.o.
Omlouváme se za komplikace, prověřujeme u nás co se stalo. Máte pravdu je to nepřijatelné a chyba se někde vloudila. Budeme se snažit těmto chybám s doručením vyvarovat.