Zboží došlo poškozené.Při montáži intalatér zjistil že nádržka je bez tlaku vzduchu .Po napuštění nádržky vodou a natlakování vzduchu na 1,8atm nadržka za 5 hodin byla bez vzduchu ,navíc jsme při montaži zjistili,že nadržka je promáčklá u jedné nohy.Jelikož jsme v nohach udělali díry na ukotvení,nemůžu nádržku reklamovat.Bohužel moje chyba.

Reakce obchodu ČERPADLO - ČERPADLA

Děkujeme Vám za nákup. Zboží poškodil dopravce, chyba je bohužel na straně dopravce.
    Stačí nám zavolat nebo napsat a řešíme to jako škodnou událost s dopravcem. V podobném případě dostanete ihned nový kus, pro poškozený si pošleme dopravce, vše na naše náklady. Bohužel jste nám nevolal, o problému se dozvídám až nyní, to je pozdě, škoda. Ale zavolejte mi, i dnes v neděli, pracujeme i v neděli do 20:00 hod, zkusíme ještě najít nějaké řešení...
    S pozdravem Kroužil, www.cerpadlo-cerpadla.cz

• nabízí 2 varianty tlakového spínače
    • nakonec ale pošle tu nesprávnou

nechce se mi vodárnu balit a posílat zpět, budu si muset tlakový spínač seřídit sám

Reakce obchodu ČERPADLO - ČERPADLA

velmi se omlouvám za naší chybu při balení zásilky. Ale tlakový spínač seřídit sám nemusíte. Navrhuji zabalíme ten již nastavený, pošleme ho na Vaši adresu, nesprávně nastavený si stáhneme stejným řidičem zpět k nám. Dopravu PPL tam i zpět uhradíme. Nebo Vám proplatíme Váš čas s nastavením, napište kolik a pošlete číslo účtu. Vždy je řešení. Škoda, že se o záměně dozvídám až zde, stačilo zavolat nebo napsat a už to bylo vyřešené.... S pozdravem Kroužil, www.cerpadlo-cerpadla.cz

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Vyřízení objednávky trvalo dlouho, vzhledem , že se jednalo o ND na domácí vodárnu, jsme byli bez vody 5 dnů.
    Dále používáte nejdražší přepravní služby.

Reakce obchodu ČERPADLO - ČERPADLA

děkuji Vám za hodnocení, jen Vám připomenu jak to bylo.
    Objednávka 9.8.2022 15:52:48 . To je odpoledne, to už je dopravce pryč.
    Na eshopu máme na třech místech výrazně napsáno
    Upozornění : termín doručení zboží může trvat 3 až 4 pracovní dny. Momentálně řešíme výrazně zvýšený počet objednávek, dotazů...
    Takže nečekejte zboží dříve jak za 3-4 dny, proto to tam píšeme. Letní sezona je na maximu, prodeje asi jako o vánocích, objednávek je nárazově mnoho.
    Doručeno bylo za 3 pracovní dny 12.08.2022 12:21:05
    Takže OK, stížnost není na místě.
    Poučení i pro ostatní zákazníky, obecně:
    Když na zboží spěchám, tak napíšu do poznámky spěchá.
    Nebo pro jistotu zavolám a požádám o přednostní odeslání.
    Když mám doma havárii - neteče mi voda - tak navštívím kamenný obchod a mám to hned - v každém kraji je nejméně jeden kam. obchod našeho rozsahu a odbornosti.
    Pravda v tomto případě hned neseženete. Jednalo se o atyp náhradní díl, skladem běžně nikdo nemá, nebo ho neumí identifikovat.
    Náklady na přepravu - pokud se mi zdá cena drahá, tak objednám jinde. Je to svobodné rozhodnutí zákazníka.
    Výsledná cena je cena produktu, poradenství s identifikací atyp dílu, rychlost doručení, výběr dopravců, způsoby platby, cena doběrečného...takže ve finále jste v součtu nakoupil velmi dobře. Nikdo jiný to levněji nenabízí.
    Přeji Vám klidné léto a aby náhradní díl dobře sloužil. Myslete i na údržbu - máme jí v popisu u produktu.
    Zdraví Vás www.cerpadlo-cerpadla.cz

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Zdlhava, komunikacia obchodu cca tyzden, ohladne toho ci tovar bude spolu fungovat alebo nie, aj napriekt tomu, ze som na zaciatku napisal, ze tovar chcem tak ako som ho objednal, nakoniec som objednavku zrusil ,nakolko cakat tyzden s tym, ze obchod vas nuti kupit tovar, ktory chce predat , ze len ten bude fungovat ( samozrejme cenove vyssi ako ste objednali) a nie, ktorý chcete kupit , povazujem za neseriozne.

Reakce obchodu ČERPADLO - ČERPADLA

toto hodnocení není objektivní. Zkuste hledat chybu nejdříve sám u sebe. Tak rekapitulace, jak to bylo:
    Čas vytvoření objednávky: 07.06.2021 08:26
    V objednávce jste měl chybu. Na tu jsem Vás upozornil hned 7.6.
    Kombinace Vámi vybraného čerpadla a hlídání hladiny by zničila čerpadlo asi do týdne.
    7.6. jste napsal, že chcete jiný druh hlídání, ale zase jste zvolil nepoužitelný pro toto čerpadlo, fungovalo by tak na 50% v lepším případě, překročíte povolený počet sepnutí motoru, elektromotoru čerpadlo to neprospívá - výrazně si zkrátíte jeho životnost.
    Navrhl jsem Vám 8.6. správný typ hlídání hladiny, ten co doporučuje výrobce čerpadla.
    8.6. jste napsal, že chcete ten co jste si vybral. (nesprávné řešení). Sice ušetříte cca 200,- Kč, ale zničíte si motor i hydrauliku za 7600,- tomuto uvažování úplně nerozumím.
    8.6. jsem Vám odepsal cituji: pozor - nebude to fungovat správně, pravděpodobně to zničí elektromotor. Poraďte se prosím ještě s elektrikářem a pak napište - předejdeme problému...
    Obecně : náš obor vyžaduje technické znalosti. Když si někdo objedná nesmyslnou kombinaci, to se občas stane - píšeme nebo voláme mu žádost o kontrolu - přehodnocení výběru, nebo poradíme zdarma. Tímto ušetříme zákazníkům spoustu starostí a pěněz.
    Na tento email už jste nám neodepsal, zde je tedy další chyba na Vaší straně. Usoudil jsem, že to řešíte s elektrikářem a že Vám to chvíli bude trvat a až se dohodnete, tak nám objednávku upřesníte, proto jsem Vás žádal : napište - předejdeme problému...
    13.6. už se mi zdálo, že dloho nekomunikujete, tak jsem Vám napsal email s připomenutím a textem napište, které sondy si vyberete.
    13.6. jste odepsal jako nespokojený že objednávku stornujete, Vy stornujte, ne my, já Vám odepsal že se stornem souhlasím, je třeba číst emaily a odepsat co máme poslat, jak jste se rozhodl.
    Takže spousta práce s opravou objednávky, emaily, nabídka, naše snaha na správné řešení...
    Vy jste přestal komunikovat 8.6. a proto bylo "zpoždění".
    Ponaučení obecně : než si něco objednám, poradím se s elektrikářem zda to spolu bude fungovat. Když už udělám chybu, nechám si poradit... Když objednám zboží po internetu, čtu emaily. Ale svádět svoje pochybení na nás není vhodné. Buďte zdráv.
    S pozdravem Josef Kroužil

• Objednal jsem si čerpadlo xxx450 a přišlo mi xxx450, jsou si podobné, ale úplně jiné připojení do sestavy, tudíž k nepoužití, musím předělat připojení, což mě pěkně sere!!! Je to jako když objednám pivo a přijde mi bez upozornění limonáda... pít se dá obojí...

Reakce obchodu ČERPADLO - ČERPADLA

jedná se o konstrukční změnu výrobce. Starý model už není - vyprodáno - místo toho nám výrobce poslal jeho odpovídající náhradu - nový model, vylepšený, za stejnou cenu. To je pro zákazníka plus. Starou verzi už bohužel objednat nelze. Jiná možnost už není, než tento nový model. Výhoda - má lépe řešený filtr. Nevýhoda - ve Vašem případě - kdy se jedná o výměnu za starý model - tak je třeba upravit připojení. Pokud se Vám čerpadlo vyloženě nehodí, vrátíme peníze. Předělat připojení ale stejně budete muset...
    S pozdravem Josef Kroužil

• Na Slovensko ne posielajú tovar !

Reakce obchodu ČERPADLO - ČERPADLA

zdravím Vás na Slovensko. Bohužel, udělal jste chybu v objednávce. Jako způsob dopravy jste označil Česká pošta. Ale Česká pošta nám do zahraničí nedoručuje, pouze na adresy v Čechách. Poslal jsem Vám tedy kontakt přímo na výrobce, ten má pobočku na Slovensku, ušetříte za dopravu ze zahraničí. Myslel jsem, že budete rád, že díky mojí dobře míněné radě ušetříte za dopravu...Zdraví Vás Josef Kroužil

• Rychlá akce +doručení

• Zásilka má zdržení o 11 dní a mne to poškodilo neboť jsem měl objednané řemeslníky na zapojení čerpadla ve vrtu a nemohl jsem tedy práci dokončit. I s ohledem na vánoční čas je to hrozné!!!

Reakce obchodu ČERPADLO - ČERPADLA

děkujeme Vám za hodnocení. Zpoždění je na straně dopravce. Doručil to šestý den. Vaši objednávku z 24.11.2020 v 18:45 úterý večer, jsme předali hned ve středu 25.11.2020 k dopravci. U nás v eshopu tedy žádné zpoždění není. Čtvrtek a pátek to dopravce nestihl doručit. V sobotu a v neděli 28-29.11 dopravce nejezdí. Zásilku doručili v pondělí 30.11.2020. Bohužel do toho vlezla sobota a neděle a tak to bylo 6 dní. To nás mrzí. Ale u dopravců je kalamita a to my neovlivníme. Od nás odesíláme zboží rychle. Pošlu Vám pro kontrolu odkaz na sledování Vaší zásilky. V předvánočním čase bohužel zpoždění může nastat. Upozorňuje na to jak dopravce, tak u nás na eshopu v rubrice novinky i v nákupním koši máme uvedeno: Vzhledem k předvánočnímu období může být u části zásilek zpoždění o 1-3 pracovní dny.
    S pozdravem Josef Kroužil.

• Zboží je předražené.

Reakce obchodu ČERPADLO - ČERPADLA

děkuji Vám za hodnocení. Při vší úctě k zákazníkovi, toto je trochu nepravda.
    1. Naše cena byla nejnižší na internetu - podívejte se někdy na heuréku nebo zboží.cz nebo jinam. Lepší cenu u tohoto typu nenajdete. Je třeba ale porovnávat stejný typ, verzi.
    2. Čerpadlo bylo odesláno hned následující den po objednávce. Takže rychlost odeslání, v době omezení koronavirem slušná.
    3. Kvalitně zabaleno - extra tvrdá krabice od nás navíc + vycpávky. To neúčtujeme, to mají zákazníci od nás jako dárek zdarma - prevence proti poškození. Většina eshopů balí jen do folie - je to asi 10x levnější, ale proti poškození to nefunguje.
    4. Posuďte sám, jak jste nakoupil, zda se to vyplatilo a kde je případná chyba. U nás byla nejlepší cena, rychlé doručení, dobře zabaleno. Nákup v eshopu je Vaše svobodné rozhodnutí. Koupil jste slušné čerpadlo s prodlouženou zárukou.
    S pozdravem Josef Kroužil

• Nechci se opakovat. Svoje vyjádření jsem již několikrát napsal a to je, že si již nikdy u Vás nic nezakoupím

Reakce obchodu ČERPADLO - ČERPADLA

děkuji za hodnocení, ano už jste psal viz asi dvě recenze níže. Já odepsal, že se omlouvám. Ano uznávám
    došlo ke zpoždění termínu dodání. O tom jsem Vás informoval předem emailem a také když jsem Vám následně telefonoval a důvod vysvětlil. Čerpadlo bylo u dovozce vyprodané, čekalo se až dojedou z Německa. Zpoždění bylo asi o 3 pracovní dny ale snad Vás potěší, že máte od nás čerstvé, letos vyrobené.
    S pozdravem Josef Kroužil

Zboží jsem zaplatil v pondělí 11.5. a dodávku jsem očekával druhý den. Ve čtvrtek jsem se dozvěděl, že firma moje čerpadlo prodala dvakrát a je již u jiného zákazníka. Po stížnosti jsem byl ubezpečen, že čerpadlo dorazí zítra t.j.18.5.

Reakce obchodu ČERPADLO - ČERPADLA

zboží bylo dodáno v pondělí 11.5.2020 v 11:54 hod, přesně jak jsem Vám slíbil v emailu, kde jsem Vás o zpoždění informoval a také když jsem Vám následně telefonoval. Za zpoždění se každopádně omlouvám. Místo předpokládaného doručení ve čtvrtek bylo doručeno až v pondělí. Na eshopu máme upozornění na úvodní straně i v nákupním košíku, už od začátku května, kdy nastala v našem oboru plná sezona, že momentálně dochází ke zpoždění u některých dodavatelů. Nyní v době koronaviru není tempo zásobování ideální. K dnešnímu dni je průměrná rychlost doručení 1-3 pracovní dny.

• tento díl není

prý tento náhradní díl již není, škoda

Reakce obchodu ČERPADLO - ČERPADLA

výrobce už nemá tento náhradní díl skladem. Bude cca za půl roku, což je dlouho a nás to také netěší.
    Ale když výrobce nevyrobí - bohužel nemůžeme Vám jej prodat. Napsal jsem Vám tehdy email, s radou pátrat po internetu...
    Josef Kroužil

• pletou si dodavatele, rozmery dílu apod.

Reakce obchodu ČERPADLO - ČERPADLA

můžete mi prosím napsat, který díl nebo který rozměr se Vám zdá být nesprávný? Dodáno bylo 9 běžných položek - upřesněte která.
    Rád udělám kontrolu a zjistíme, zda je chyba u nás nebo u Vás, ale je třeba nám zavolat nebo napsat na náš email: [email protected] Děkuji Vám

Objednán originál vak Al-ko cena cca 400,-
    Dorazil neoriginální a menší v hodnotě cca 130,- ( už jsem jich pár kupoval takže mám přehled )
    Neměl jsem čas to nějak řešit protože bylo potřeba okamžitého spuštění.

Reakce obchodu ČERPADLO - ČERPADLA

objednal jste vak za 366,-Kč. Máme u něj i foto jak přesně ve skutečnosti vypadá. A přesně ten jste od nás dostal. V popisu u tohoto produktu máme napsáno: UPOZORNĚNÍ - vak se dodává minimálně ve dvou provedeních. Napište nám do poznámky přesný typ Vaší vodárny z výrobního štítku + Artikl - Kód zboží: např.: Art. Nr. 412426 - (šestimístné číslo). V průběhu výroby dělá výrobce konstrukční změny. Uděláme kontrolu dle katalogu a pošleme Vám správný typ vaku. Číslo jste nám bohužel nenapsal, není dle čeho identifikovat...Návrh-nabídka : napište nám Art. Nr. , identifikujeme my nebo náš smluvní servis AL-KO...pošleme Vám nabídku na jiný typ nebo dohodou... Vše se dá řešit, aby byla spokojenost, ale je třeba nám zavolat nebo napsat na náš email: [email protected] Děkuji Vám za pochopení.

dodávka rychlá ale čerpadlo fungovalo jen 10 minut pak praskla hřídel prý nejsem první sdělení servisu

Čerpadlo bylo údajně na skladě. Po zaplacení mi došla zpráva, že čerpadlo není, ale bude během 10 - 14 dní. Dnes je to 14 sní a nic. čerpadlo není. Zádná zpráva, upřesnění, nic.

Reakce obchodu ČERPADLO - ČERPADLA

ano, ale chyba - výpadek je ve výrobě, přímo u výrobce. Psal jsem Vám to ve dvou emailech.
    Objednal jste v 15:29, napsal jsem Vám asi dvě hodiny poté : tento typ vodárny expedujeme ze skladu výrobce...tam je mají vždy čerstvě vyrobené. Bohužel, velmi se omlouvají, ale mají mimořádný výpadek ve výrobě. Momentálně není skladem ani kus.
    Budou cca za 10-14 dní. Napište prosím ... vydržíte?
    Druhý den jsem u výrobce prověřoval znovu telefonicky, napsal jsem Vám druhý email : upřesňující info od výrobce...odhad je čekat 3 týdny, něco jim údajně došlo, něco jim prostě chybí ke kompletaci. Bohužel taková situace je nepříjemná, ano uznávám to. Výrobu bohužel neovlivníme - když to nemá výrobce - nemá to nikdo z prodejců. Dostupnost hlídám. Výrobce se Vám každopádně omlouvá, já také.
    Napíšu Vám email, nabídnu Vám dodatečnou slevu 400,-Kč a dopravu zdarma za tuto mimořádnou událost. Děkuji Vám za pochopení.

• objednani z domova
    • prehledny eshop
    • komunikativni
    • zaruka k nicemu

Po 22 mesicich praskl gumovy vak na nadrzi na vodu, komunikativni a ochotny pan mi vysvetlil, ze dodavatel vetsinou zjisti, ze zavada je zpusobena nespravnym pouzivanim a zaruku neuzna, ze to muzu zkusit, ale ze to zrejme zamitnou. 3 mesice zpet jsem ve vaku kontroloval tlak a vse bylo v poradku. Reklamaci ze mam resit u dodavatele, pan mi dal i tel. cislo. Chtel jsem si u nej koupit novy vak, protoze mesic bez vody nemuzeme byt, ale pan vaky neprodava, opet me odkazal na dodavatele. Dodavatel aquatrading bez upozorneni zmenil platbu prevodem na drazsi dobirku a poslal jiny vak, nez ten, ktery byl v nadrzi, takze dalsi problemy, ktere uz nehodlam resit a koupil jsem nakonec vak v kamenne prodejne.

Reakce obchodu ČERPADLO - ČERPADLA

ano vzpomínám si a děkuji Vám za kladné hodnocení v první části recenze. Záruční opravy řeší a posuzuje přímo záruční servis výrobce. Záruční servis nejsme my, ale jiná firma. Tento servis prodává i náhradní vaky, zásobuje celou ČR, měl by se v tom vyznat nejlépe, je to jejich produkt.
    Jak ale čtu, stala se u nich chyba, poslali Vám nesprávný typ vaku. To je smutné, to by se prostě nemělo stát. Rozumím Vám, také bych byl nespokojený. Bohužel ovlivnit to nedovedu, záruční servis je jiná firma v jiném kraji. Důležitá je tedy i ÚDRŽBA TLAKOVÉ NÁDOBY, jak máme uvedeno v popisu u produktu. Kontrolu tlaku doporučuji provádět 2 až 3 krát za rok...tím předejdete předčasnému poškození vaku.
    JOSEF KROUŽIL

• nevyřizuje reklamace, ani technické dotazy

osobně kontaktovat a vše podrobně technicky domluvit

Reakce obchodu ČERPADLO - ČERPADLA

děkuji Vám za hodnocení, dovolím si nesouhlasit ohledně vyřízení reklamace. Na veškeré zboží v naší nabídce je zajištěný záruční i pozáruční servis.
    U Vašeho čerpadla je výhodou ta možnost, že reklamace vyřizuje i centrální servis pro ČR, kdy jedná napřímo s Vámi. Je to nejrychlejší a nejpodrobnější možný způsob komunikace, máme s nimi velmi dobrou zkušenost.
    To jsem Vám i vysvětlil a poradil na Váš dotaz po telefonu.
    Děkuji Vám za pochopení.
    S úctou