skvělé
- Rychle dodáno
- Že vidím zboží až při dodání
Nakupujeme tu už pár let. Nikdy jsme se nesetkali s tím, že by bylo zboží nekvalitní, nikdy nebyly potíže s doručením. Rozhodně doporučujeme.
- Doba doručení super, krátký čas a perfektně balení. Navíc krásné zboží už mám od Vás 4 kousky
Bezkonkurenční.
OK
- Obrovský výběr,dobrá komunikace.
Absolutní spokojenost
- Rychlost dodaní
- Sortiment
Vše dorazilo v pořádku a rychle. Kvalitní zpracování. Jsem moc spokojená.
- Rychlé jednání, ochota, zboží perfektně zabaleno.
- Individuální přístup, zvětšili mně velikost a zaslali přesně tak, jak telefonicky slíbil pán, mmch velmi vstřícný a ochotný
Musím říct, že přístup prodávjících mě velmi mile překvapil, již dlouho jsem se stakovou ochotou nesetkal, navíc opravdu kvalitní zboží. Můžu jen doporučit.
První zkušenost a zcela v pohodě
- Vše super!!!
- Rychlá a spolehlivá komunikace, velký výběr za rozumné ceny, kvalitní zboží
Klobouk, který mě překvapil svým nádherným zpracováním i kvalitou materiálu. Děkuji.
Spokojenost
- Obchod je příjemný, krásně to tam voní.
- Nedostala jsem útržek, ani účtenku ani fakturu. Po dvou dnech jsem si o doklad napsala, bylo mi řečeno, že mail s fakturou se asi ztratil. Fakturu poslali.
Reakce obchodu www.carlsbadhat.cz
Dobrý den, Sylvo,
děkujeme vám za vaši milou zpětnou vazbu a jsme rádi, že jste si u nás užila příjemnou atmosféru. Mrzí nás, že jste neobdržela fakturu ihned. Je možné, že e-mail opravdu nedorazil kvůli technickým důvodům. Jsme rádi, že jste nás kontaktovala a mohli jsme to obratem vyřešit. Doufáme, že budete s nákupem spokojená a těšíme se na vaši další návštěvu.
S přátelským pozdravem,
Tým Carlsbad Hat -
Spokojenost.
Ochotni, rychlí, perfektní stránky!