- Ochota při odeslání produktu
- Rychlost odeslání
- Příčníky neseděly na auto, které mají v popisu předmětu
- Při vrácení zboží jej převzali, ale peníze za 3 týdny nedorazily zpět a ani neodepisují na e-mail
Max.spokojenost. Jediná výtka je, že jsem zadal jako místo doručení kontaktní místo GLS a zboží mi bylo doručeno domu, kde jsem samozřejmě nebyl a tudíž se datum doručení se prodloužilo.
- dobré ceny
- objednal jsem doručení balíku na výdejný místo GLS ale bylo doručeno na fakturační adresu což znamenalo pro mě zbytečnou cestu přes město a promarněný čas
Reakce obchodu Car Concept
Každý zákazník si může zvolit dodací a fakturační adresu. Balík posíláme na požadovanou adresu.
Balík jsme odeslali na adresu, kterou zákazník uvedl. Nevíme, proč zákazník píše informace o špatné adrese?! -
- Nabídka
- Nejlepší cena na trhu
- Solidní jednání. Rychlost odeslání zboží. Cena.
- Výběr.
- Nic.
Tak tady se to povedlo. Nemám co vytknout. Děkuji.
Obchodoval jsem poprvé a plně spokojen.Rychlé jednání i odeslání zboži
- dobré ceny
- kvalitní zpracování výrobků
- rychlé dodání
- široký sortiment
Nakoupil jsem zde poprvé, s příčníky jsem maximálně spokojen, takže to určitě nebyl můj poslední nákup. Doporučuji všem!
- super
- komunikace 1
- Rychlost dodání.
- Cena za dobírku.
- Rychlost a komunikace
- Zadnou jsem nezaznamenal
Vsem doporucuji
- vstřícnost, rychlost, vše ok
- Vše v pořádku
- Jednoduché objednání
České webové stránky, česká prodejna, nicméně je to polský obchodník se sídlem ve Wroclawi. Komunikace ale probíhá v češtině a hladce. Zboží jsem obdržel do 3 dnů, takže velmi rychle. Zboží přesně odpovídalo objednávce. Fakturu (doklad) jsem si musel dodatečně vyžádat a byla mi následně zaslána. Celkově jsem s dodávkou spokojen.
Komunikace s obchodem a rychlé dodání zboží....super
Rychlost dodání
- Rychlé vyřízení objednávky
- Výborné ceny
Jednalo se nákup na firmu a vše proběhlo skvěle. Faktura dorazila emailem, příčníky jsou super a přesně pasují.
- rychlost
zatím nic
- Rychlá odpověď na dotaz
- Z obchodu jsem měl trochu obavy, nicméně zboží mi bylo do 3 pracovních dní od objednání doručené, nenastal žádný problém, zboží je tak, jak bylo popsané a za příjemnou cenu.
Samotné webové stránky vypadají nedůvěryhodně, celkem zastarale. Nicméně nákup proběhl naprosto v pořádku. Ocenil bych možnost nákupu přes Heureku, pro větší důvěryhodnost.