• zasílají rychle
    • komunikace pouze meilem (překladač, zřejmně polsko)
    • neodbornost ,nemusí sedět co vám pošlou
    • prodávané příčníky jsou hezké na pohled, ale nekvalitní

Ačkoliv se tváří jako český obchod jedná se zřejmně o přeprodej z polska. V případě problému vás pouze česká info linka odkáže na dopisování po meilu, kde vám poradí popřípadě řeší problém polák s googl překladačem. V mém případě příčníky neseděli, prý za to může výrobce. Poslány nové, jestli chce někdo řešit zpětné zasílání a ztrácet svůj čas, každého věc. Neberte jako pravdu že uváděné parametry podle vozidla opravdu sedí a příjde vám správný rozměr příčníku. Nemluvě o snaze poslat vám příčník co nejkratší, takže sedí v max. roztažení což má boužel vliv na pevnost(asi úspora 10 cm hliníku). V neposlední řadě se připravte na dolování jakéhokoliv dokladu o zakoupení v mém případě min. 3, poprvé na infolince, později dopisováním, poslední zpráva do týdne bude zaslána. Takže tak a obrázek ať si udělá každý sám a prodejce se může vymlouvat na co chce, jsou to diletanti.

Reakce obchodu Car Concept

Názor zákazníka je velice zajímavý, ale je plný "tušení" a tušení jsou opravdu mylná.
    Zákazník nám neustále posílal e -maily a volal na call centrum. Celou dobu byl hrubý!
    Níže popis situace.
    Problém: Délka střešního nosiče není vhodná pro auto
    Příčina: Chyba v katalogu výrobce.
    Pravděpodobný důvod: nesprávná hodnota zapsaná výrobcem do katalogu
    Řešení: výměna střešního nosiče.
    Popis: Všechny náklady na dopravu hradí náš obchod!

Teorie zákazníka že šetříme na materiálu je zajímavá, ale mylná - jsme raději když je zákazník spokojený, proto nemáme důvod zaslal nevhodné zboží, bohužel měl výrobce v katalogu chybu a tak došlo i k naší chybě , kterou jsme napravili výměnou na naše náklady.

• Dobrá komunikácia, ochotný personál

Výhodná cena za dobrú kvalitu

• Fakturu doslali až cca 10 dnů po předem zaplaceném dodání, a to až po opakované urgenci. Navíc byla v polštině, bez razítka atd.

Vysvětlím průběh objednávky:
    Objednávka 29.3.2021 18:49:56
    Dodávka:01.04.2021 13:47

Po odeslání balíku Zákazník obdržel číslo balíku a dokument s potvrzením nákupu. Po prvním e-mailu zákazník obdržel informace, že pokud rad bych, zašleme mu také osobní fakturu. Přesto, neustále psal a volal. Samozřejmě, zákazník obdržel vše co požadoval. Finále napsal negativní komentář: nedoporučuje obchod!
    Žádné informace o kvalitě, žádný komentář o střešním nosiči. Negativní, protože dokument odeslaný několik dní později v neupravitelném formátu PDF, který nevyžaduje razítko.
    Pro nás všechny je situace s Covidem také velmi těžká, takže si myslím, že by pro nás všechny bylo snazší, kdybychom mohli mít pro druhé větší pochopení.

Vše v nejlepším pořádku.

• Bez problémový nákup

• Rychlost vyřízení a dodání

Brzké dodání

• Není
    • Obchod uvádí zboží jako skladem a přitom je vůbec nemá k dispozici. To přizná až po vytvoření objednávky.

Reakce obchodu Car Concept

Klient ještě před nákupem obdržel telefonickou informaci, že doba dodání bude delší.
    Víme , v tomto roce z důvodu problému s COVID, byly problémy s doručování, ale vždy jsme klienty o tomto informovali.
    Je nám velice líto, že přes souhlas klienta s delší dobou doručení, máme takovou recenzí.
    Není to fér - nabízeli jsme i storno a vrácení peněz, při platbě předem.

nebyl jsem si jist s výběrem, obratem mi poradili. Dobrá spolupráce.

• Ochota
    • Rychlé vyřízení

• Šíře nabidky
    • Po vybaleni pričniku jsem zjistil poškození povrchu, aniž by byl poškozen obal

vše v pořádku

• Dobrá komunikace a perfektní porada s vyrobkem

Žádná

• Velmi rychlé doručení
    • Přes uvedení tel. čísla jsem se o doručení dověděl až byl dopravce před domem

Zjevně se jedná o "obcházení" daňových zákonů. Nikomu nedoporučuji účast na podvodech s DPH.