Rychlé dodání

+Zboží odpovídalo popisu, přišlo do 2 pracovních dnů a v pořádku.
    +Poštovné bylo zdarma i u malé objednávky.

• Rychlost
    • Vyšli vstříc

Velký výběr zboží, vstřícnost obchodu, rychlé doručení.

• možnost rychlé domluvy a zrychlené přepravy

ok

• Bleskové doručení
    • Nízké poštovné

Rozhodně budu tady nakupovat znovu.

Byl to 1. nákup a vše proběhlo k mé maximální spokojenosti. Zboží velmi pečlivě zabaleno, dodání rychlé, prostě není co vytknout. Můžu jen doporučit.

• neuvěřitelná rychlost - jeden den v poledne objednáno, druhý den odpoledne doručeno do obchodu k vyzvednutí

• poštovné zdarma
    • špatná komunikace

Spony nedrží na kravatě, ostré hrany.

Dobrý den, vážený pane,
    spona je určena k zastrčení i na košili, je-li samostatně na kravatě, sklouzává. Když tak se zkuste podívat na návod jak nosit kravatu apod.;)
    Děkujeme za pochopení a přejeme pěkné léto
    Tým Businessimo

• Rychlé dodání, Nízké ceny

Dobra cena

• obvykle poměrně svižné dodání
    • kvalitní originální produkty
    • příznivé ceny

Kvalitní zboží za přijatelné ceny, mnohdy velmi výhodné. To je obchod businessimo.cz. Doporučuji.

• Zboží neměli a dle mailu už nebude protože se nevyrábí...
    • Peníze zpět zatím po více jak 14 ti dnech nedorazily ( již po jednom upozornění)

Dobrý den, Honzo,
    dodavatel nám oproti naší objednávce a jeho příslibu výprodejový zlevněný produkt - obal na šaty bohužel již nedodal, nabídli jsme vám obdobný, i cenově dostupnější, čekali na vaše vyjádření, jakmile jste promyslel, chtěl objednávku stornovat, tak jsme tak učinili. Následně běží jak procesní tak zákonná lhůta, ve které refundujeme prostřednictvím platební brány do vaší banky, to nějaký čas trvá. Tedy je třeba určitým způsobem pochopit běh lhůt a také potřebu určitého času na zrealizování.

Tedy jsme vše udělali jak měli, respektujeme jak obchodní podmínky, tak zákonné podmínky i běžnou etiku, některé věci bohužel neovlivníme, ale rozumíme vašim pocitům.
    Pro jejich zlepšení vám nabídneme omluvný dárek dle vašeho výběru, případně zajímavou slevu na produkt, který byste potřeboval, neváhejte nám napsat své přání a jistě vám vyjdeme vstříc.
    Děkujeme za pochopení a přejeme, ať se vám daří.
    Tým Businessimo

• Rychlé dodání
    • Dobrá komunikace
    • Přehledný web
    • Kvalitní zboží
    • Velmi levná doprava

• Velmi rychlé dodání

výhodná cena a kvalita, rychlé doručení

• Široký sortiment doplňků a dárků
    • Rychlost odeslání
    • Milá včasná komunikace
    • Nižší ceny
    • Pekně zabaleno i s dárkem

Příjemné nakupování, komunikace, ochotný přístup, rád zde opět nakoupím, byla to moje pátá skvělá zkušenost, děkuji, že se na Vás mohu spolehnout!

Za 3 dny po vytvoření objednávky zjistili, že zboží, které bylo původně skladem na skladě nemají. Domluvili jsme se na vrácení zaplacené částky, kterou ani po týdnu nemám zpět. Musela jsem je o vrácení částky urgovat, takže nyní čekám.

Reakce obchodu Businessimo

Dobrý den, ano poslední ks byl vystaven, tedy nebylo možné odeslat, jak jsme se domluvili. Neviděla jste v tom problém. Nyní si stěžujete, dobrá. Na vrácení peněz přes platební kartu je třeba nějaký čas, několik dnů, je dáno poskytovatelem platební brány, přes kterou jste platila i vaší bankou, tedy děkujeme za trpělivost a pochopení. S pozdravem Businessimo

Oproti jiným eshopům delší oba doručení do Uloženky, ale nakonec dorazilo

Reakce obchodu Businessimo

Dobrý den, děkujeme za názor i snahu hodnotit, avšak to se vyjadřujete k něčemu úplně jinému, my do Uloženky vůbec nedoručujeme:D Ale jinak dobré, zábavné a bezva mimózní recenze, tedy pojďme si tu z toho udělat recesní fórum:) Začněme komentovat zralost olomouckých tvarůžků! Businessimo