Sehnal jsem zde zboží,které v jiných obchodech už nebylo,takže obrovská spokojenost. Naprosto výborná komunikace a férové jednání. Jsem moc rád, že ještě existují lidé,kteří umí dělat perfektně svojí práci a vědí,o čem vlastně obchod je. Všem proto vřele doporučuji!
Objednané zboží již obchod neprodává, přestože na internetových stránkách je má jako dostupné.
večer jsem objednala batoh a druhý den odpo jsem ho měla doma a to bylo těsně před vánoci
- Milý a profesionální přistup
- Ceny
- Výběr
Jsem spokojen, vše v pořádku.
- Ochotné a rychlé vyřízení
- Skvělá komunikace!
Můžu jedině doporučit
Profesionální a milé jednání. Musela jsem zboží vrátit, netrefila jsem délku a nic nebyl problém, zboží mi bylo obratem vyměněno. Super.
- skvělý přístup
- dobré ceny
- kvalitní zboží
- rychlé doručení
Zboží mi bylo doručeno krátce po objednání a neměl jsem s průběhem objednávky žádný problém.
Objednal jsme poprvé a urcite ne na pošle, a hlavně skvělá komunikace zaměstnanců, takže za mě spokojenost dodání dle mě také skvělé, takže nemám co vytknout
- Doporučuji
Rychlost , kvalita
Rychle dodání
- Přehledný e-shop
- Široký sortiment
- Příznivé ceny
- Kvalitní zboží
Zboží dorazilo do 3 pracovních dnů, neporušené, vypadalo přesně jako na obrázku. Obchod rozhodně doporučuji.
Reakce obchodu BUDO KRÁM
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi a budeme se těšit na další spolupráci. Tým budo-krám.cz
Objednávka v pořádku a rychle, za mě spokojenost, doporučuji.
- rychlost expedice
- slušná cena za slušný výrobek
- Nejrychlejší expedice a doručení, které jsem viděla. Jeden den ráno objednávka, vč. Zaplaceni, druhý den ráno jsem výrobek měla doma!
Přehledné stránky,rychlé jednání.
Reakce obchodu BUDO KRÁM
- Rychlost a musím uznat, že výborně fungují, ikdyž se objeví problém
Doporučuji, vyšli vstříc i v případě, že se může stát komplikace...rychle a mile vyřeší...za mě velké plus, může se to stát každému..
Reakce obchodu BUDO KRÁM
Vážená paní Silvie, děkujeme za Vaše objektivní hodnocení a milou recenzi, budeme se těšit na další spolupráci. Tým budo-krám.cz