- rychlé vyřízení bez komplikací
Profi přístup, montáž výborná.
- Vynikající komunikace při upřesňovaní objednavky
- Termín instalace dodržen
- Rychlost samotné instalace
- Chlapíci co instalaci prováděli byli viditelné unavení a zdá se, že i rozladění z předchozí instalace. Ale nejsme stroje, ze
- rychlé vyřízení
- profesionální přístup
Dobrá a rychlá montáž , včetně pořádku při i po práci .No co si víc přát.
Klimu hodnotit je brzo to až po delší době provozu. -
- obchod vše super vřele doporučuji ale uvidime při montaži
- suprové ceny
- dopředu víte cenu i s montáží
- ještě před montáží mi bylo doporučeno lepší řešení
- eshop není (obzvláště na mobilu) úplně přívětivý
- tříletá záruka je podmíněna každoročními prohlídkami za 1850 Kč
Potřeboval jsem maximálně jednoduchou instalaci: splitovou klimatizaci na vytápění i chlazení, jeden průraz zdí v dřevostavbě, žádné složitosti. Přesně kvůli tomu se mi nechtělo posílat poptávku na 20 firem a vyhovovalo mi, že jsem někde našel konečnou cenu vč. montáže.
Objednal jsem o víkendu, ozvali se mi hned v pondělí - vyžádali si fotky místa kam budeme instalovat, oproti mému původnímu zadání mi doporučili instalovat klimatizaci na zem namísto na zeď - kvůli vibracím z vnější jednotky. Nechal jsem si tak poradit a hned jsem dostal termín instalace za 14 dní (bylo zrovna před Vánocemi).
Upřímně, byl jsem nervózní z toho, že se jedná o téměř nejlevnější firmu na trhu - ale i instalace byla naprosto v pořádku, vynasnažili se vše udělat tak, jak jsem chtěl. Výsledkem je tichá, levná a hlavně funkční klimatizace. Technik sice nevěděl z hlavy všechny funkce daného typu klimatizace, ale to není nic, co by nešlo dohledat z manuálu.
Zamrzelo mě snad jen to, že tříletá záruka je podmíněna každoroční prohlídkou za 1850 Kč, což se u klimatizace za 15k Kč prodraží - ale dá se to asi pochopit. Celkově rozhodně spokojenost! -
rychlé dodání i montáž
- super rychlost dodání
skvělá práce
- Na rozdíl od jiných obchodů máte přehled o ceně již při výběru
- Vyjdou vstříc data montáže podle potřeby
- Rychlé a profesionální jednání!
- Žádná
- nemám co bych vytknul
Rychlé a přesné jednání. Perfektní a čistá montáž.
Velmi solidní obchod. Vstřícní zaměstnanci. Rychlé dodání objednaného zboží.
Rychlá bezproblémova domluva a instalace.
ok
Super cena a skvěle provedená montáž.
Mohu jen doporučit, výborná komunikace, práce odvedena kvalitně, rychle, chlapci byli šikovní, po dvou hodinách by nikdo nepoznal, že se něco dělo. Děkuji .