• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Vše probíhalo hladce, včetně instalace. Bohužel až poté jsme zjistili, že hadice v délce cca 1,5 m, které odvádějí kondenzát, nechali technici volně "plandat", aniž by je přichytili k fasádě. Takže nyní nám ve větru vlají před okny a v létě budou rozstřikovat vodu na fasádu. Geniální. Přitom stačily dvě úchytky a cca 5 minut práce. Po reklamaci nám nabídli kompenzaci 100 Kč. Vážně, nedělám si srandu.

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora.

• Snad pouze výhodnější cena nabízených klimatizací.
    • Zboží osobně k vyzvednutí nebylo připraveno.
    • Sklad firmy nemá značení po trase příchodu narozdíl od spousty jiných společností v oblasti působících (stačila by směrová tabulka např. u zastávky MHD).
    • Zakoupená vůně do klimatizace nemá dlouhou trvanlivost, již po pár dnech jako by v klimatizaci nebyla.

Krom nákupu doplňků (vůně do klimatizace) jsem od Benefit Term zakoupil klimatizaci včetně montáže. Předmětná montáž však byla provedena poněkud humpolácky. Např. vedení krycích lišt v ohybu neni zakryto s tím, že podle montéra to jinak nejde a že rohové "kolínko" stejně nemají. Z klimatizace uložené na dlažbě lodžie odtékala vysrážená voda která zaplavovala podlahu. Na mou připomínku bylo sděleno ať si pod klimatizaci dám nějaký kbelík. Klimatizace je však 10 cm nad podlahou, takže až na mé naléhání byla na odvod uvedené vody nasazena hadice, kterou jsem si sám vyvedl mimo lodžii. I samotná realizace montáže byla provedena odlišně od mého požadavku. Problém je možná v tom, že není prováděno odborné zaměření ani následná kontrola provedení montáže tak, jak to funguje třeba u firmy *editováno*, se kterou již zkušenost mám.

Reakce obchodu BENEFIT TERM

Vážený pane Jaroslave, děkujeme za sdílení zpětné vazby. Je nám líto, že vaše zkušenost neodpovídala očekáváním, ale častokrát je to ovlivněno i samotnými podmínkami při montáži.
    Díky vaší zpětné vazbě se můžeme dále zlepšovat.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Recenzi nesmí psát konkurenční obchody. Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek.

montážníci neodvedli zrovna nejlepší práci

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Den před montáží nebyla objednaná klimatizace k dispozici, nabídka klimatizace Samsung Windfree 3,5 kW za stejnou cenu.

Bylo dodáno zařízení s menším výkonem, než bylo domluveno. Nekvalitní montáž (neopravené omítky, kabel protažený zdí
    bez lišt), nedodána faktura za doplatkové položky. Chybí popis a techn. parametry. LP

Reakce obchodu BENEFIT TERM

Fakturu jsme zaslali českou poštou a pokud se vám nedoručila, neměli jsme o tom zprávu. Co se týče změny vaší objednávky, bylo z důvodů, že dodavatel nebyl schopen dodat. A z toho důvodu jsem vám nabídli alternativu, kdy jste dostala mnohem kvalitnější o třídu klimatizaci, a dostala jste stejný výkon, který jste si objednala. Také vás upozorňujeme, že jsme vám poskytli slevu 3.508,-kč , protože jednotka Samsung je dražší. Co se týče recenze, pokud nepravdivé informace nebudou smazány budeme řešit soudní cestou.

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

Zboží na stránkách mnělo být skladem ale následně se ukázalo, že obchod není schopen zboží dodat a ani neví přesný termín dodání.
    tak jsem objednávku stornoval

Reakce obchodu BENEFIT TERM

Dobrý den,omlouváme se,ale bohužel je krize na trhu,ze strany dodavatelů a výrobců.Rádi bychom objednávku vyřešili ke spokojenosti zákazníka,ale ani dodavatelé nám nejsou schopni potvrdit termíny dodání.
    Děkujeme za pochopení.
    Benefit Term s.r.o.