- rychlost vyřízení
bez problémů
OK
Super dobry
Slušní.
- Není spolehnutí, že nabídka odpovídá skutečnosti !
Objednal jsem si 16 ks !!! sáčků do vysavače. Přišel mi balíček se 4 (slovy čtyřmi) kusy. Kdyby tady bylo možné umístit fotografii, sejmul jsem si uvedenou stránku s nabídkou, kde je vidět, že se nejedná omyl z mé strany, ale skutečně za tu cenu je tam 16 kusů !!!
Kvůli sáčkům do vysavače nebudu rozjíždět reklamační řízení, ale už zde nikdy nenakoupím.Reakce obchodu BScom s.r.o.
Vaše obj.č.: 8880401283 ze dne 18.9.2026 byla na 1x produkt č.: 2297798 - Sáčky do vysavače Vacs Eta 2417 Tiro...(https://www.bscom.cz/hledat/?hledej=2297798) - tento produkt v balení obsahuje 4ks jak je přesně u produktu uvedeno.
Objednávka byla tedy z naší strany v pořádku vybavena tak, jak byla vytvořena a do našeho systému propsána.
Pokud si přejete nějaké ks doobjednat, vytvořte si prosím další objednávku, případně nás kontaktujte.
tým BScom -
- Za me bylo vyhodou to ze mate dane tel.cislo protoze ja uz jsem stersi a neumim si zbozi objednat. Tak jsem zavolala ,pani co zvedla telefon byla mila a ochotna mi pomoci produkt objednat ,objednavali jsme vysavac za to ji moc dekuji
- Super
- rychlé dodání
- Vše proběhlo v pořádku.
- Zboží nebylo určeno pro český trh, není český návod a češtinu nelze nastavit, pouze aplikace v telefonu je česká, za mě hrozná nespokojenost, nasrali mě není to výrobek za 3
Zboží nebylo určeno pro český trh, návod v češtině není, fakt mě nasrali
- Žádná
- Velký výběr zboží, dobré ceny, rychlé dodání :-)
- Rychle dodání
- Spolehlivost
- Skvělá cena
Dodané zboží bylo pořádně zabalené spokojenost
- Komunikace
- Optimální cena
- ok
- Rychlost , komunikace , cena ...spokojenost ...
- Spokojenost s obchodem.
super jednání - udělal jsem chybu při objednávce a vše perfektně vyřešeno
- Cena produktu značně nižší než u konkurence
- OK