- žádné
- zboží jsem neobdržela, přestože platba byla provedena předem. žádná reakce obchodu.
nedoporučuji, když, tak jedině objednávat s dobírkou.
Reakce obchodu Botanic.cz
vzhledem k tomu, že v tuto chvíli neevidujeme žádnou objednávku v našem systému, kterou bychom neodeslali, a byla starší déle než 5 dnů, předpokládáme, že se jedná o nekalou konkurenci.
Pokud by se totiž jednalo o opravdovou objednávku, věřím že byste situaci řešila s námi, abyste dostala své peníze, nebo zboží, co nejdříve, a ne zde na Heurece.
Moji domněnku také potvrzuje naše hodnocení a spokojenost našich zákazníků, které dosahuje zde na Heurece nadprůměrných 96%.
V případě, že se mnou chcete nastalou situaci, řešit ozvěte se na můj soukromý telefon na číslo +420 608 028 488. Váš telefon očekávám nejpozději zítra, v opačném případě smažte tuto recenzi, abyste nemátla ostatní zákazníky.
Očekávám Vaši reakci.
Majitel
Botanic.cz -
- Semena byla příšerně stará. Jsem tímto serverem zklamán.
Reakce obchodu Botanic.cz
Dobrý den, bohužel semena jsou velmi složitý sortiment. I při správném skladování a bohužel některá i tak nevyklíčí. Proto jsme se rozhodli tuto část sortimentu zcela vynechat. Pouze doprodáváme zásoby za opravdu nízké ceny.
Pokud byste byl se semeny opravdu nespokojen, prosím ozvěte se nám na emal a my Vám vrátíme peníze.
Botanic.cz
Dominik Vlach -
- Mám podezření, že dodaná semena jsou několik let stará. Ještě uvidím, zdali vyklíčí.
Botanic.cz
Dominik Vlach -
- Dobrý výběr a celkem přehledné uspořádání zboží.
- Nedostatečná kvalita a kontrola před odesláním zboží.
- V mém balíku chyběly tři objednané věci, i když na přiloženém daňovém dokladu napsány jsou.
- (Doufám, že jen prozatím) žádná komunikace obchodu po oznámení problému.
Nejlepší je asi osobní vyzvednutí zboží v kamenném obchodě.
Reakce obchodu Botanic.cz
omlouvám se za delší odezvu během svátků, během Vánočního času jsem pouze expedovali objednávky.
Problém byl tedy vyřešen ihned zkraje ledna, ke spokojenosti zákazníka.
Botanic.cz -
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
- nefunkční zboží kratom 30x extr.
Reakce obchodu Botanic.cz
velice nás mrzí, že zboží nesplnilo Vaše očekávání. Mohu Vám nabídnout výměnu za jiné zboží, které by splnilo Vaše očekávání.
Na obhajobu našeho extraktu musím, říci že je pravidlně vyhledáván a kupován našimi zákazníky. Je tedy možné, že Vám zrovna nesedl a nedostavil se požadovaný účinek.
Velice nás to mrzí
Botanic.cz -
- dostačující výběr, proto aby si kupující vybral
- vyšší ceny než v jiných obchodech za stejný produkt
Velmi dobrá komunikace ohledně dovozu přicházejícího produktu, ale produkt mi přišel poškozený dopravou.
- zajímavé zboží
- dostatek informací u produktů
- zajímavé produkty nejsou skladem
- dodací lhůta je příliš dlouhá
Velmi zajímavě zpracovaný e-shop s netradiční nabídkou produktů. Dodací lhůta je ovšem dlouhá, objednávala jsem před deseti dny a nic ještě nedorazilo a nepřišlo ani žádné upozornění, že některá položka není skladem.
Reakce obchodu Botanic.cz
Velic nás mrzí delší doací lhůta, objevil se problém s dodavatelem. Nyní už je vše v pořádku a produkty skladem. Za špatnou komunikaci se také velice omlouváme, pro tu ovšem žádnou výmluvu nemáme, do příště se zlepšíme :-)
Nefungovalo to
Reakce obchodu Botanic.cz
Využijte prosím 14ti denní lhůty na vrácení pokud Vám ještě zboží zbylo. Prosíme alespoň o informaci o jaké zboží se jednalo ať můžeme provést kontrolu a dodávku případně vyřadit. Děkuejme
- Zboží absolutně bez jakýchkoli znatelných účinků.
Reakce obchodu Botanic.cz
to nás velice mrzí. Kvalita je pro nás velmi důležitá. Obraťte se prosím na náš email, pokud jste nakoupil/a více balení tak Vám ostatní vyreklamujeme a proplatíme zpět případně vyměníme za jiné zboží.
Tým Botanic -
- odlišnost zboží, které není běžně k dostání
- málo alternativ způsobu dopravy
- délka trvání dodávky
- nespolehlivost dodání včas
Dobré zajímavé zboží, které není jinde k dostání. Trošku problém s dopravou, ale objektivně v pořádku. Průběh objednávky je také zbytečně složitý. Doporučuji rozšířit se na kamenné obchody nebo se zaměřit na zlepšení a rozšíření možnosti objednávek.
Reakce obchodu Botanic.cz
Velic nás mrzí delší doací lhůta, objevil se problém s dodavatelem. Nyní už je vše v pořádku a produkty skladem :-)
- komunikace, doba dodání
Reakce obchodu Botanic.cz
- Žadne vnicem se nelisi od ostanich
- Poslou vam objednavku a chybi dili proste hruza a pak slibujou ze je poslali
Kdybych nakoupil jinde udelam lip!
Reakce obchodu Botanic.cz
Dobrý den, v první řadě bychom se chtěli omluvit za jakékoliv nepřesnosti ve Vaší objednávce. Předpokládám, že tyto nedostatky jsou už dávno vyřešné, pokud ne ozvěte se prosím na email. Tým Botanic
nepřesné popisy zboží a nedorazilo kompletní. jeden z objednaných čajů byl účtován, ale v balíčku chyběl.
Reakce obchodu Botanic.cz
Dobrý den, v první řadě bychom se chtěli omluvit za jakékoliv nepřesnosti ve Vaší objednávce. Předpokládám, že tyto nedostatky jsou už dávno vyřešné, pokud ne ozvěte se prosím na email. Pokud jde o popisky tak ty jsou přesné jak nejvíce to jde, bohužel kvůli politice EU a jejím nesmyslným nařízením nemůžeme u většiny našich produktů uvádět všechny popisy jak bychom si my i naši zákazníci přáli. Bohužel s tím nic neuděláme. :-) Doufáme, že nám někdy v budoucnu dáte ještě šanci abychom si napravili reputaci. Zdraví Dominik Vlach, tým Botanic.cz
- nedostatečná informovanost o produktu
Dejte si pozor co si kupujete
Reakce obchodu Botanic.cz
Dobrý den, z důvodu regulace ze strany státní zemědělské inspekce nejsme schopni uvádět u našich produktů všechny informace, které bychom si uvést přáli. Název produktu a jeho forma je vždy přesně popsána a tak není problém si informace dohledat na internetu.
Tým Botanic -
- žádné
- nedodržení dodací lhúty.Na objednané a předem zaplacené zboží čekám již 14 dní.
NEDOPORUČUJI
Reakce obchodu Botanic.cz
Dobrý den, velice se omlouváme za chybu ke které mohlo z naší strany dojít. Kontaktujte nás prosím na telefonu nebo emailu abychom mohli situaci k Vaši spokojenosti dořešit. Ještě jednou se omlouváme, určitě dojde z naši strany ke kompenzaci.
Tým botanic.cz -
- Špatná komunikace
- Nepošlou všechno objednané zboží bez vysvětlení
- Naůčtují vám i nedodané zboží
Nedostala jsem všechno objednané zboží,ani mi nebyla odečtena inzerovaná sleva,zato mi naůčtovali i nedodané zboží.Na moji reklamaci sice písmně reagovali a slíbili nápravu,ale tím to také skončilo.Pokud nechcete přijít o své peníze,nakupujte raději u jiného,spolehlivějšího dodavatele,nebo,nebo osobně.
Reakce obchodu Botanic.cz
Dobrý den, velmi nás mrzí že Vaše objednávka dopadla tímto způsobem. Nicméně pokud Vám nebylo dodáno všechno zboží, pravděpodobně se tak stalo proto že nebylo skladem. V takovém případě doposíláme zbytek na naše náklady a nebo vracíme peníze. Toto je vždy na individuální domluvě se zákazníkem. Pokud se tak nestalo tak prosím kontaktujte naši zákaznickou linku +420 608 065 900 abychom Vaši objednávku vyřešili.
Obchod Botanic.cz funguje již od roku 2005 a pokud bychom praktikovali běžně přístup jaký popisujete v recenzi tak bychom to daleko nedotáhli. Zdraví tým botanic.cz -
- Rychlost dopravy
- Nekvalitní produkty, asi po lhůtě trvanlivosti
Servis a dodací podmínky parádní, nicméně produkty jako takové jsou pod úrovní.
Reakce obchodu Botanic.cz
Dobrý den pokud nejste se zbožím spokojen tak je možnost ho do 14 dnů vrátit, nebo vyměnit za jiné. Ozvěte se nám na info@botanic.cz. :-) Tým Botanic
PPL řidiči jezdí jako dobytci a s balíkem s cedulkou pozor křehké hrají volejbal
Reakce obchodu Botanic.cz
Kvalitu dopravy nejsme schopni bohužel ovlivnit, ale za rozbité zásilky samozřejmě v plné míře ručíme. PPL vyšel z finančního hlediska pro naše zákazníky nejlépe. V porovnání Českou poštou jsem zaznamenali mnohem vyšší úspěšnost doručení, rychlejší dodací lhůty a minimum vrácených zásilek
- Sortiment
- Není pro mě akceptovatelné, abych dostal pouze dvě třetiny objednávky bez slova omluvy nebo upřesnění, kdy bude dodán zbytek objednaného zboží, případně jestli o částečnou dodávku vůbec stojím. Proč u zboží při objednávce není uvedeno, že není skladem?
Ryclé, ale pouze částečné dodání objednaného zbožzí bez odpovídající komunikace se zákazníkem.
Reakce obchodu Botanic.cz
Dobrý den, velice se omlouváme a chápeme Vaše rozhořčení. Každopádně zákazníka vždy v případě nekompletní objednávky informujeme. Pokud se to ve Vašem případě nestalo tak nás prosím informujte na email abychom mohli situaci napravit k Vaši spokojenosti. Zbytek zboží samozřejmě v tomto případě dodáváme na naše náklady
Zdraví tým Botanic