Rychlé, spolehlivé.
Bohužel musím říci, že uzavírací spona na mojí kabelce byla posunutá z výroby o cca 3 mm, což je vidět vizuálně. Jinak vše v pořádku.
Reakce obchodu BORSSINI.CZ
problém s vámi rádi vyřešíme. Kabelku můžete přinést do prodejny Jindřišská 7 v Praze nebo ji zašlete poštou na adresu prodejny.
Přejeme hezký den. -
- komunikativní spolupráce, ochota
- kvalitní nabídka
Reakce obchodu BORSSINI.CZ
Dobrý den, moc Vám děkuji za pozitivní recenzi. Přeji, ať se zboží dobře nosí. S pozdravem Haris, Borssini.cz
Velmi vstřícny přístup,ochota,rychlost dodání.
Reakce obchodu BORSSINI.CZ
Nakupovala jsem opakovaně, zboží mi bylo doručeno obratem, vždy precizně zabaleno. Rozhodně obchod doporučuji - v nabídce je velký výběr, zboží detailně popsané, objednávka obvykle odeslána do 24h.
Při reklamaci cestovního kufru (upadlo kolečko), jsem nečekala obvyklých 30dnů, ale opět bylo vše vyřízeno expres - 4. den po vrácení zboží jsem obdržela plně funkční zavazadlo. Skvělé. S takovým přístupem se setkáte jen výjimečně.
Nemám naprosto co vytknout a určitě velmi ráda znovu nakoupím.Reakce obchodu BORSSINI.CZ
- Velice spokojena
Reakce obchodu BORSSINI.CZ
- kabelka dorazila bez šlehu
kabelka dorazila neúplná-vráceno
Reakce obchodu BORSSINI.CZ
Dobrý den, děkuji za zpětnou vazbu a mrzí mě, že jste nebyla s nákupem spokojena. Bylo Vám nabídnuto dodání popruhu, které ale bylo odmítnuto. Vrácení zboží proběhlo bez problémů. S pozdravem Haris, majitel Borssini.cz.
Vše bylo vyřízeno k mé spokojenosti.
Reakce obchodu BORSSINI.CZ
Vše rychlé,kabelka kvalitní a nádherná!
Reakce obchodu BORSSINI.CZ
Dobrý den, moc Vám děkuji za pozitivní recenzi. Přeji, ať se kabelka dobře nosí. S pozdravem Haris, Borssini.cz
- Přehledný e-shop
- Kvalita zboží
- Výborná komunikace
Objednávala jsem zde poprvé a naprostá spokojenost s kvalitním zbožím. Dodání zboží bylo rychlé. Velmi ráda doporučuji a děkuji
Reakce obchodu BORSSINI.CZ
Rychlost doručení, kvalita, dobrá komunikace
- zajímavý sortiment
Reakce obchodu BORSSINI.CZ
Ochota, příjemné jednání a hlavně rychlé vyřízení objednávky.
Reakce obchodu BORSSINI.CZ
Naprosto luxusní a profesionální přístup. I přes změnu objednávky, ochota, vstřícnost a osobní přístup. Cena odráží kvalitu. A kabelka odpovídá jak fotografiím, tak i špičkové kvalitě. Moc děkuji a rozhodně doporučuji, pokud si chcete koupit nadčasový kousek ;-)
Reakce obchodu BORSSINI.CZ
- Velký výběr kvalitního zboží, dobrá komunikace, rychlost dodání.
Reakce obchodu BORSSINI.CZ
- Krásná Kabelka/batoh, je kvalitně vyrobená a pečlivě zabalená. Skutečnost odpovídá obrázkům. Akorát je menší než jsem si představila, ale nevadí...
Reakce obchodu BORSSINI.CZ
Dobrý den, moc Vám děkuji za pozitivní recenzi. Přeji, ať se batoh dobře nosí. S pozdravem Haris, Borssini.cz
- Jsem spokojená, příjemné nakupovani
- jsem zpokojen
Reakce obchodu BORSSINI.CZ
nemám zkušenosti s obchodem, mohu však sdělit , že moje objednávka byla velice rychle vyřízená k mé spokojenosti,