Zboží vypadá jako z tureckého trhu.
Bohužel veliké zklamání,takže nedoporučuji;-(Reakce obchodu Bondie.cz
Děkujeme za řečení, mrží nás že se Vám objednaná bižuterie nelíbí, posíláme Vám odkaz jak můžete odstoupit od smlouvy: https://www.bondie.cz/jak-odstoupit-od-smlouvy/
s pozdravem -
- Inzerujou zbozi a nedodaji ani na potreti
- Obchod porad nabizi hodinky ktere jsem si vybral ale ani na potreti mi je neposlal a obednavky vzdycky zrusil.
- Prodávají něco, co nemají.
Pokud už musíte nakupovat u Bondie, jedině na dobírku.
Nabízí něco - co nemají.
Hrůza,udělala jsem objednávku kterou mi zrušil obchod...ptala se na důvod - bláboly..
Hrůza, hrůza, hrůzaReakce obchodu Bondie.cz
Objednávku 71162 pořád evidujeme a bude doručena na dobírku tak jak jste si přála.
Nikdo vám nic nezrušil.
Hezký den. -
- Do teď řeším vrácení platby za vámi zrušenou obědnávku.
Lživé jednání při komunikaci.
Reakce obchodu Bondie.cz
U obj 70443 byla platba převodem, za tuto obj Vam nemáme jaké peníze vrátit nebo nebyla zaplacena.
Za obj. 70486 Vám budou vráceny peníze dnes.
Ospravedlňujeme pokud jsme Vám způsobili problémy.
s podzravem BONDIE.CZ -
- Pokud vracíte zakoupené zboží, musíte jej odeslat do P.O. boxu na Slovensko za cca 250 Kč a více.
- Provozovatel obchodu, pan Rychtarík, na tom postavil svůj záměr, a vrácené zboží úmyslně nepřebírá. Takže počítejte s komplikacemi, pokud budete zboží vracet.
Dobry den,
Tovar mozete vratit aj bezplatne pomocou zasielkovne/packety , mame to uvedené na strankach a v OP.
Ohladom preberania, P.O.BOX pravidelne vyberáme.
- Zboží neodpovídá popisu
Materiál zboží je jiný, méně kvalitní než prodejce uvádí.
- Objednáno, obchod objednávku zrušil, jen info email
Pochopím, že zboží není a předpokládal bych snahu obchodu nabídnout jiné obdobné zboží.
- Asi cena, ale těžko hodnotit když jsem zboží ještě nedostal
- Dlouhý dodací termín
- Špatná komunikace, ani po měsíci od objednání jsem zboží nedostal a ani nevím kdy dorazí.
Dobry den,
Ano mate pravdu, na objednany produkt sa dlho caka, nakolko sa jedna o novinku a dopyt je vyssi ako dodavatel dokaze pokryt.
Mrzi nas to.
s pozdravom -
- Levnější zboží, než u konkurence
- Strašně dlouhá doba dodání , kdy po měsíci mi napsal obchod, že zboží je teprve připraveno k expedici.
Dobry den,
V čase objednania tovaru bolo pri tovare uvedená dodania doba 4-6 týždňov, čiže sme to stihli skôr ako sme deklarovali.
s pozdravom -
Objednal jsem si hodinky Casio LCW-M170TD-2A.Poslali mi levnější hodinky Casio LCW-M170D-2aer.Tento obchod je podvod.Tento obchod nikomu nedoporučuji.
Dobry den,
Ospravedlnujeme sa namiesto modelu LCW-M170TD-2AER sme vyskladnili model LCW-M170D-2AER, obratom bola dohodnuta vymena.
s pozdravom -
Nemám co hodnotit.Zboží Nemám.
- Před tímto nákupem spokojemost
- Tento nákup nedodani včas a neinformovanost o zpoždění dodání.
Nákup proveden jako vánoční dárek pro moje zlatá děvčata. Velké zklamání, dosud nebyl doručen, bez omluvy, neodpustitelné.
Dakujeme za recenziu.
Velmi nas to mrzi, bohuzial zlyhal dopravca od 22.12 zasielku drzali na depe bez snahy o dorucenie, nas tím urobil maximum tzn ze sme Vasu obj ihned odoslali ako to bolo možné.
s pozdravom -
Neseriózní jednání obchodu - obchod inzeruje zboží,nechá uzavřít zákazníkem objednávku,pak několik dnů mlčí a nakonec sdělí,ze daně zboží za danou cenu vůbec nemá.
- Jistě kvalitní designovaný výrobek
- Bohužel se nehodí pro starého člověka s vadami zraku a s porušenou jemnou motorikou, který design už moc neřeší. Měl to být dar.
- Nebyl přibalen návod v češtině ani ve slovenštině. Naštěstí není nezbytný, není to nic složitého.
Obyčejně e-shop zasílá fakturu ihned po zaplaení. Zde byla zaslána až po vyplnění zrušení smlouvy a po účinné intervenci Heureky, která obchod zperostředkovala. Fakturu při vracení zakázky je přitom povinné přiložit. Komunikace s Heurekou je ale vynikající!
- Hodinky byly bez českého manuálu. Po tel. dotazu mi mailem přišel manuál ve slovenštině částečně nečitelný a k úplně jinému modelu hodinek
Dobry den,
Ďakujeme za recenziu, správny manual v CZ jazyku Vám bol poslaný do emailu.
Ospravedlňujeme sa za spôsobené problémy.
s pozdravom bondie -
- Věřím, že nabízí kvalitní hodinky za přijatelné ceny…
- …ale vracet zboží, které nenaplnilo vaše očekávání na Slovensko? Narážím na cenu balíčku. Kdybych to bývala byla věděla, pro koupi bych vybrala výlučně českou společnost.
- Stále čekám na hodinky i po uplynutí deklarované doby dodání a obchod vůbec nekomunikuje