- Objednáno, obchod objednávku zrušil, jen info email
Pochopím, že zboží není a předpokládal bych snahu obchodu nabídnout jiné obdobné zboží.
- Asi cena, ale těžko hodnotit když jsem zboží ještě nedostal
- Dlouhý dodací termín
- Špatná komunikace, ani po měsíci od objednání jsem zboží nedostal a ani nevím kdy dorazí.
Dobry den,
Ano mate pravdu, na objednany produkt sa dlho caka, nakolko sa jedna o novinku a dopyt je vyssi ako dodavatel dokaze pokryt.
Mrzi nas to.
s pozdravom -
- Levnější zboží, než u konkurence
- Strašně dlouhá doba dodání , kdy po měsíci mi napsal obchod, že zboží je teprve připraveno k expedici.
Dobry den,
V čase objednania tovaru bolo pri tovare uvedená dodania doba 4-6 týždňov, čiže sme to stihli skôr ako sme deklarovali.
s pozdravom -
Objednal jsem si hodinky Casio LCW-M170TD-2A.Poslali mi levnější hodinky Casio LCW-M170D-2aer.Tento obchod je podvod.Tento obchod nikomu nedoporučuji.
Dobry den,
Ospravedlnujeme sa namiesto modelu LCW-M170TD-2AER sme vyskladnili model LCW-M170D-2AER, obratom bola dohodnuta vymena.
s pozdravom -
Nemám co hodnotit.Zboží Nemám.
- Před tímto nákupem spokojemost
- Tento nákup nedodani včas a neinformovanost o zpoždění dodání.
Nákup proveden jako vánoční dárek pro moje zlatá děvčata. Velké zklamání, dosud nebyl doručen, bez omluvy, neodpustitelné.
Dakujeme za recenziu.
Velmi nas to mrzi, bohuzial zlyhal dopravca od 22.12 zasielku drzali na depe bez snahy o dorucenie, nas tím urobil maximum tzn ze sme Vasu obj ihned odoslali ako to bolo možné.
s pozdravom -
Neseriózní jednání obchodu - obchod inzeruje zboží,nechá uzavřít zákazníkem objednávku,pak několik dnů mlčí a nakonec sdělí,ze daně zboží za danou cenu vůbec nemá.
- Jistě kvalitní designovaný výrobek
- Bohužel se nehodí pro starého člověka s vadami zraku a s porušenou jemnou motorikou, který design už moc neřeší. Měl to být dar.
- Nebyl přibalen návod v češtině ani ve slovenštině. Naštěstí není nezbytný, není to nic složitého.
Obyčejně e-shop zasílá fakturu ihned po zaplaení. Zde byla zaslána až po vyplnění zrušení smlouvy a po účinné intervenci Heureky, která obchod zperostředkovala. Fakturu při vracení zakázky je přitom povinné přiložit. Komunikace s Heurekou je ale vynikající!
- Hodinky byly bez českého manuálu. Po tel. dotazu mi mailem přišel manuál ve slovenštině částečně nečitelný a k úplně jinému modelu hodinek
Dobry den,
Ďakujeme za recenziu, správny manual v CZ jazyku Vám bol poslaný do emailu.
Ospravedlňujeme sa za spôsobené problémy.
s pozdravom bondie -
- Věřím, že nabízí kvalitní hodinky za přijatelné ceny…
- …ale vracet zboží, které nenaplnilo vaše očekávání na Slovensko? Narážím na cenu balíčku. Kdybych to bývala byla věděla, pro koupi bych vybrala výlučně českou společnost.
- Stále čekám na hodinky i po uplynutí deklarované doby dodání a obchod vůbec nekomunikuje
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Hodinky nešly seřídit, bez pomoci odborníka v hodinářství to není ani možné. Chyběl návod v českém jazyce. Kontakt s prodejcem je komplikovaný. Na dotazy neodpovídá.
Dobry den,
Mrzi nas ze ste nebol spokojný, manual sme Vam poslali do emailu.
So zákaznikom sme dnes 3.10.2022 volali, a ocenil že sme chceli vyriesit jeho problém.
s pozdravom bondie -
zboží nedorazilo,pouze mejlik,že se zbozí nachazí v externím skladu,od te doby nic...takže nevím,co hodnotit.čekam od unora
Zboží po měsíci nedorazilo
Reakce obchodu Bondie.cz
Děkujeme, že nás posouváte vpřed.
s pozdravem bondie -
Dorucene uplne jine hodinky nez mel eshop na obrazku. Objednala jsem cerne a poslali mi bile.
Dobry den,
Ihned sme sa s Vami pokusali telefonicky spojit aby sme objasnili situaciu, a vsak nikto nam nedvihol, obratom sme Vam pisali email. Za sposobeny problém sa ospravedlnujeme a urcite ho vyriesime k Vasej spokojnosti.
s pozdravom bondie -
Zbozi, ktere melo byt skladem, nemeli. Hlavnim pozitivem bylo, ze obratem vratili penize.
Reakce obchodu Bondie.cz
Děkujeme, že nás posouváte vpřed.
s pozdravem bondie -
- český návod nikde ani na vyžádání
Dobry den,
Manual v CZ jazyku sme Vam poslali na email, v pripade ze neprisiel kontaktujte prosim [email protected].
s pozdravom -
v uvedeném obchodě jsem nic nenakupoval!
Reakce obchodu Bondie.cz
Dobrý deň, dovoľte nám reagovať na Vašu recenziu. V našom obchode zakúpila tovar pani Š., ktorá následne odstúpila od zmluvy a peniaze za tovar jej boli vrátené na účet. Hodnotiaci formulár obdržala na email uvedený v objednávke. Z mužského rodu použitého v tejto recenzii usudzujeme, že za p. Š odpovedal muž. Pani Š. sme niekoľko krát žiadali, aby bezdôvodne negatívnu recenziu uviedla na správnu mieru. Prisľúbila, že chybu opraví, avšak, dodnes sa tak nestalo a naše pokusy o kontakt ,žiaľ, ignoruje.
s pozdravom bondie.cz -
Je to eshop k smíchu. Nebo spíše k pláči.
Reakce obchodu Bondie.cz
Dobry den, mrzi nas ze nieste spokojny a ze sme Vam museli zrusit objednavku nakolko objednany tovar sa uz nevyraba, je to nasa chyba, neskoro sme aktualizovali ponuku. Vieme Vam vsak dodat altenatívny model (novu kolekciu) samozrejme za zvyhodnenu cenu, v pripade zaujmu nas nevahajte kontaktovat na [email protected], urobime maximum co je v nasich silách. Dakujeme za pochopenie, s pozdravom