Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
- neaktualna ponuka
- Zboží je podle obrázku a sedí dle popisu. Baleno perfektně aby se zboží nepoškodilo.
- Dlouhé čekací doby i když bylo uvedeno, že je zboží skladem, jako aby vyskladnění trvalo 5 prac. dní je až dost, že by slováci byli tak líní? Vzít hodinky zabalit a předat k doručení není zase taková práce. Jako za ty ušetřené 3 stovky ta doba nestála. V obchodě XXXX objednáte v 11:00 hod a tentýž den v 18:30 hod. v boxu. Trošku vázne informovatelnost klientů, vlastně 5 pracovních dní bylo ticho. Hned jsem tam psal jestli je nějaký problém a odpověď: Zatial sme nedostali informaciu od HC ohladne vyskladnenia.
- Vy uz mate nejake info? Jako asi bych nepsal kdybych měl nějaké info ne :-) Chce to zamakat a ne vše svádět na CORONU, jsou jiné e-shopy a makaj jako ďasové :-)
Dávám nedoporučuji kvůli dlouhým dobám doručení i když je psáno, že je skladem. Ale pokud to někomu nevadí tak určitě bych doporučil z důvodu ochrany zboží zodpovědným balením. Ještě chci dodat, že píšou 5-7 prac. dní doručení u mě to bylo 8 dní bez dnu objednacího. Samozřejmě nechci tento obchod hanit to si určitě nezaslouží (jsou horší a to hodně) ale máte ještě co zlepšovat. Držím palce a děkuji všem
Dobry den pan Samuel,
Dakujeme za recenziu, aj ked nas obchod nedoporucujete.
Dovolte, aby sme Vam vysvetlili ako funguje nakup cez Homecredit, alebo ine spolocnosti poskytujuci pozicku (uver). Akonahle zakaznik nakupi tovar cez pozicku (uver), jeho ziadost sa dostane do schvalovacieho procesu, v tomto pripade u spolocnosti Homecredit. Pocas tohto obdobia predajca aj nakupca caka na vyjadrenie, ci uver je schvaleny alebo zamietnuty. Castokrat tento schvalovaci proces trva aj tyzden. My ako obchod nevieme ovplivnit dobu tohto procesu. Ak je uver schavelny, tak vtedy obchod dostane pisomne povolenie na vyskladnenie. Bez tohto povolenia obchod nemoze vyskladnit a poslat tovar. Presne takto bolo aj vo Vasom pripade. Cakali sme na vyjadrenie od Homecreditu na vyskladnenie. Nakolko je to pozicka (uver) zakaznika, stava sa ze je skor informovany o vyskladneni ako samotny obchod. Po Vasom upozorneni sme sa hned nakontaktovali na Homecredit. Nasledne oni nam to povolenie poslali a my este ten isty den Vas tovar expedovali. Ak by ste nakupovali so svojich prostriedkov, tovar mate doma do 2 pracovnych dni.
Verime ze zakaznici ktory precitaju nasu reakciu si zoberú s toho svoje.
Dakujeme a zelame Vam vsetko dobre, hlavne vela zdravia.
s pozdravom znackovyshop.cz -
- Slušně komunikují, chápu že mají určité problémy.
- Zajímavý sortiment a cena(dokonce až podezřelé).
- Trochu se bojím kvality zboží.
- dodací doba i přes omluvu je prostě dlouhá a nechce se mi to libit, protože uvádějí online, že zboží je skladem a doručení je do 3 dní.
- troufám si říct, že budu překvapen když bude vše v pořádku.
Dobry den pan Peterka,
Po obdrzani Vasej objednavky zo dna 27.4.2020 sme Vas okamzite informovali, ze kvoli epidemii bude meskanie v dodani a expediciu vidime realne 10.5.2020. Pri objednavke tento model NEBOL skladom, mali sme aj tuto skutocnost uvedenu na stranke. Vy ste na nase upozornenie odpisali, ze viete pockat a samozrejme chapete momentalnu situaciu. Dna 5.5.2020 sme Vas informovali ze hodinky budu do 24 hodin expedovane. Potvrdzujeme ze Vase hodinky boli dnes poslane, o 3 dni skor ako sme to povodne avizovali.
Verime ze s hodinkami budete spokojny a vsetko dopadne dobre.
- žádná komunikace
Dobrý deň,
Objednávku sme zaevidovali 23.3.2020, hneď v ten istý deň sme Vás informovali o spracovaní a o dodaní ktoré bude trvať 8-10 pracovných dní.
3.4.2020 ste napísala recenziu. Následne v ten istý deň sme Vás informovali informovali že objednávku evidujeme a budeme ju dodávať.
Následne objednávka bola zrušená z Vašej strany.
s pozdravom znackovyshop.cz -
Zatim nemohu hodnotit, na zbozi stále čekám !
Mělo by dorazit snad v nejblizsi dobeReakce obchodu Bondie.cz
Dobrý deň,
Objednávku sme zaevidovali 23.3.2020, hneď ten istý deň sme potvrdili prijatie objednávky a informovali sme Vás o dodaní 8-10 pracovných dni. 3.4.2020 napísala zlu recenziu. Následne, v ten istý deň sme Vám napísali že sme videli recenziu a sme Vás opät informovali že hodinky sú objednane a čakáme na naskladnenie. Nakoľko situácia vo svete nieje skutočne priaznivá, je možné že budeme pár dní meškať v dodaní. Samozrejme, budeme Vás informovať keď hodinky doskladníme a budú pripravené na expedíciu.
Hodinky boli 7.4.2020 expedované.
- rychlá odpověď.
- ze dvou tipů sortimentu nabízených obchodem neměli ani jeden.
- Zboží není skladem, dlouhá dodací lhůta, o které předem nevíte.
Dobrý deň pani Šťovíčková,
Nerozumieme Vašej recenzii, od začiatku objednávky sme s Vami otvorenie komunikovali, sami ste vedeli že hodinky nie sú na sklade (čo bolo deklarované aj na stránke), hneď po Vašej objednávke sme Vám napísali email kde sme Vám potvrdili dodaciu dobu a Vy ste ju odobrila. Následne ste hodinky zaplatila na účet, presne v slúbenom termíne (dnes) Vám hodinky expedujeme.
Dúfame že s tovarom budete spokojná.
Pekný deň. -
- 2x jsem objednala zboží, které bylo v nabídce, ale pak bylo nedostupné
opakovaně mají v nabídce zboží, když je objednáte, napíší, že je nemají v nabídce
Dobry den,
Zakaznicka ma pravdu, a vsak niekedy je velmi takze udrziavat relevantnu dostupnost pri takom mnozstve produktov ako máme v eshope, ak sa to nahodou stane ihned hladame riesenie, tym ze je ponuknuta podobna altenatíva + maximalna mozna zlava.
Nedoporučuji...
vyřízení objednávky, potvrzení a komunikace s obchodem byla naprosto v pořádku, dodání zboží do dvou dnů od platby - po této stránce naprostá spokojenost. Problém je, že hodinky nejsou úplně kvalitní, resp. zapínání pásku se samovolně uvolnilo asi po 10 min nošení. Dcera je nyní na dovolené, po jejím návratu musíme hodinky reklamovat.
Dobry den,
Hodinky nam poslite na reklamaciu: https://www.znackovyshop.cz/AKO-REKLAMOVAT-a3_0.htm
Hodinky Vam opravíme alebo Vam vymenime za novy kus.
s pozdravom znackovyshop.cz -
Lákají na příznivé ceny, nabízí vše, ale nemají nic.
Má druhá objednávka během cca čtyř měsíců. První zrušena obchodem, zboží již nelze sehnat. U druhé objednávky zdojnásobena doba dodání.
Máte- li o daný produkt zájem, rozhodně se obraťte jinam.Reakce obchodu Bondie.cz
Dobry den,
Dakujeme za recenziu, niekedy sa moze stat ze v ponuke 11000 modelov niesu niektore modely k dispozicii (ihned k dodaniu), snazime sa aktualizovat stranku raz za 2 tyzdne, a ponuknut zakaznikovi hodinky za najlepsiu moznu cenu.
Ospravedlmnujeme sa za sposobené problemy.
S pozdravom -
- nabízejí to co nemají
Dobry den,
Objednany model sme mali v case objednavky na externom sklade, s dodanim 2 tyzdne o som sme Vas ihned informovali, (skrz avizovanu inventuru), s tovarom ste sa ponahlal nakolko islo a darcek. Ubezpecujeme Vas aj nasich buducich klientov ze 99% tovaru na strankach vieme bez problemov dodat.
- Ceny
- Nedokážou dodat to, co nabízejí
- nic co jsem chtěl objednat, nebylo skladem
Chtěl jsem si objednat hodinky Tissot, byli za cenu cca 13500,- po objednání mi psala paní (slečna) Klaudia Bogyai: 28.11.2018
Dobry den,
Je nam to velmi luto, ale objednane hodinky nevieme dodat. Boli uz aj odstranene z nasej ponuky.
Mali by ste zaujem pripadne aj o iny model?
Říkám si OK, tak zkusím jiné a to bylo zase: 28.11.2018
Dobry den,
Je nam to luto, ale ani tento model uz nevieme dodat, je stary, je vypredany.
Pripadne este nejaky iny model alebo aj ina znacka? Urcite Vam urobime zaujimavu cenu.
Tak si říkám do 3tice všeho dobrého: 29.11.2018
Dobry den,
Zistime a dame Vam coskoro vediet.
Pak se nic nedělo...: 21.12.2018
Dory den,
Je nam to luto, ale dodavatel nam stale nedodal Vase hodinky.
Mame ich slubene, ale zatial ich neposlal.
A od té doby ticho po pěšině, slíbila mi neuvěřitelných 6% slevu a nic.
Hodinky zdražili na 20000,- tváří se, že jsou skladem.
Takže po skoro 4rech měsících nic...
Musím se spíš smát, protože tohle se mi v životě nestalo :-DDDD
Je to obchod na 2 věci, doporučuji majiteli obchodu ať to tam zavře a odstěhuje se zpět tam, odkud přišel :-DDD
Pokud chcete hodinky k Vánocům, tak zde nakupujte alespoň rok dopředu :-DDDD :-DDDDReakce obchodu Bondie.cz
Dobry den pan Krch,
Objednane hodinky Tissot budu doskladnene 16-17.2.2019, v pripade zaujmu Vam vieme garantovat povodne cenu 13 500 Kc.
s pozdravom -
Seriozní velkoobchod nikdy nepotvrdí objednávku, pokud nemá zboží skladem. Sám jsem 15 let vlastnil a řídil velkoobchod a zásobování v Praze, ale toto bych si nikdy nedovolil.
Dobry den,
Netvrdime o sebe ze sme velkoobchod, niektory tovar ktory mame na strankach je na objednavku (pri kazdom produkte je uvedena dodacia lehota), a vsak niekedy sa stane ze dodavatelska firma nevie zabezpecit dopyt nakolko produkt moze byt docastne vypredany, ak sa nieco taketo náhodou stane tak sa snazime co naskor klienta informovat a vyspecifikovat podobnu altenatívu.
- levnější produkt
Nechápu, proč je mi zaslaný dotazník spokojenosti v době, kdy mi produkt ještě nedorazil.
2.1. jsem objednala zboží, které bylo skladem. Má zkušenost je bohužel stejná jako ostatních kupujících. Došel mi email, že zboží skladem není a může být doručeno do 8-10 dní. Ujišťuji se, že to může eshop garantovat a najednou je z toho 8-10 PRACOVNÍCH dní. Protože jsou hodinky výrazně levnější než na jiném eshopu (našla jsem požadované hodinky jen na 2 stránkách), platím objednávku. Po 10 pracovních dnech je balíček odeslaný. Bohužel eshop uvedl špatné číslo popisné, kontaktuji Zasilkovna.cz s žádostí o opravu. Bez reakce. DPD opět uvádí špatné číslo popisné. Snažím se online změnit adresu, což by ale znamenalo posunutí doručení balíčku. Naštěstí posílám na firmu, kterou kurýr zná a balíček je doručen.
Bohužel kvalita hodinek je otřesná, řemínek je ve stavu ročního užívání. Kůže je popraskaná a místy se loupe a místo černé je šedá. Ještě dnes zasílám eshopu odstoupení od smlouvy s žádostí vrácení peněz a hodinky zasílám zpět.Reakce obchodu Bondie.cz
Dobry den,
Mrzi nas ze nieste spokojna.
Dostupnost produktov bola na nasich strankach upravena. Momentalne by vsetko malo byt v poriadku.
Za zle popisne cislo sa ospraveldnujeme, co sa tyka kvality tovaru, hodinky posielame nove, nikdy neposielame uzivany produkt, pred kazdym poslanim tovar kontrolujeme.
V poriadku, zaslite nam hodinky spat na adresu ktoru najdete TU: https://www.znackovyshop.sk/AKO-REKLAMOVAT-a5_0.htm
radi Vam peniaze vratime a uhradíme naklady spojene s dopravou.
- široký sortiment 11000 modelů
- široký sortiment 11000 modelů
Krátce po objednání se potvrdily obavy vyvolané ostatními hodnoceními tohoto eshopu. Napsala mi paní s tím, že objednané hodinky už bohužel nemohou dodat za cenu, která byla uvedena a nabídla mi je za cenu bezmála dvakrát vyšší. Už netrpělivě čekám na odezvu obchodu na toto hodnocení, ve kterém se chvástá širokým sortimentem 11 000 modelů, na který ale očividně nemá kapacitu.
Dobry den,
Dakujeme za Vasu recenziu.
Mrzi nas to ale bezprostredne po objednavke sme Vas informovali o zmene ceny, nakolko sme dostali novy cennik od nasho dodavatela a nase nakupne ceny sa od januara zvýšili jedna sa predovsetkym o znacky Seiko, Citizen, Casio.
Momentalne je vsetko precené, takze situácia sa určite nebude opakovať.
Dakujeme za pochopenie
s pozdravom -
nejenže obchod zaplacenou objednávku zrušil, ale ještě má tu drzost se ptát jak jsem byla spokojená s nákupem
Dobry vecer,
Hodnotenie posiela nezávislý porovnavac heureka (nie my), ak Vas optazovalo vypĺňať hodnotenie tak ste ho mala ignorovať.
S pozdravom znackovyshop.cz -
- objednané zboži není skladem
Vybral jsem hodinky a zaplatil převodem,následně mi bylo odpovězeno,že nejsou skladem.Napsali at´si vyberu jiné,vybral jsem dalších 5 typů hodinek z nabídky.Nebyly ani jedny a nabídli mi úplně jiné,které jsem vůbec nechtěl!Peníze naštěstí poslali zpět.
- nabízí zboží, ale nemají ho skladem
- slíbí zboží, čekáte 14 dní
- nakonec zboží nedorazí