rychlý, spolehlivý nákup, hezké zboží

• Rychlé dodání, dobré balení

Dobrý den, objednávala jsem poprvé. Byla jsem překvapena rychlostí vyřízení objednávky. Zboží perfektně zabalené, vše v pořádku.
    Ještě bych uvítala nějaké skleněné ptáčky. Nenašla jsem.
    Ať se daří, pěkný podzim a předvánoční čas!
    M. Šindlerová, Valašsko

Reakce obchodu Bohemia Crystal Glass

Dobrý den paní Šindlerová,
    děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu, jsme moc rádi, že jste spokojena. Bohužel ptáčky opravdu v naší nabídce nemáme. Přejeme Vám klidný vánoční čas :-).

Rychle dodané, skvělě zabalené!

• Rychlé dodání
    • Skvělá komunikace eshopu
    • Bezproblémové i při platbě předem

• Dobré bezpečné balení

• Rychlé vyřízení a perfektně zabalené.

Komunikace,slušnost.

• rychlost

bezproblémový nákup

Zboží bylo doručeno rychle. Děkuji

Velmi mě mrzí, že dodané zboží nedorazilo v dárkové krabičce , jak eshop uvádí na webu. Sklenice jsme měli jako dárek.
    Skleničky došly v obyčejné kartonové krabici, jak nabízejí ostatní eshopy, kde cena totožného zboží je i o 270,- Kč levnější.

Reakce obchodu Bohemia Crystal Glass

děkujeme za zpětnou vazbu. Je nám líto, že jste s obalem nebyla spokojena. Vzhledem k různorodosti našeho křišťálového sortimentu rozlišujeme několik základních typů balení - průmyslové, dárkové krabičky, a dárkové krabičky se saténem. Produkt, který jste si objednala, spadá do druhé zmíněné kategorie, pro kterou je typické balení s vyobrazením produktu uvnitř. Omlouváme se, pokud jsme Vás v tomto směru neinformovali dostatečně jasně. Systém máme zavedený řadu let a od zákazníků máme pozitivní zpětnou vazbu. Navíc, jak jsme s Vámi již dříve komunikovali - zboží můžete stále zaslat zpět a my Vám vrátíme peníze. Spokojenost zákazníků je pro nás klíčová.

• Rychlé vyřízení

Kvalitní sklenice mimořádně dobře a bezpečně
    zabalené.

Zboží bylo doručeno velice rychle.

• Rychlé dodání

Nádherné miniatury, zboží dorazilo dokonale zabalené.

Vše bez problému, spokojenost.

Naprosto profesionalni pristup. Ochotny personal, vse vyreseno ke spokojenosti, ackoliv bylo nad ramec bezne objednavky.

Rychlost a spolehlivost

Jednoduché objednat přes internet. Zboží je takově jak bylo popsané a vyobrazení na webu.