zboží nedorazilo a ani nedají vědět co se děje

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za připomínku. Vaši objednávku zboží nyní balíme a expedujeme. Určitě svůj balíček budete mít u sebe co nejdříve.

Jana z Blancheporte

Obchod mi opakovaně nedodal zboží, které jsem si objednala.

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za připomínku. Moc se omlouvám za způsobené nepříjemnosti. Vaši objednávku zboží ze dne 29.5. jsme dne 30.5. odeslali. Mrzí mě, že jsme Vám nedodali rovné šaty z důvodu vyprodání. Věřím, že si vyberete jiné šaty z naší pestré nabídky.

Jana z Blancheporte

Obchod vůbec nekomunikuje, zboží nedošlo.

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za recenzi. Moc se omlouvám za nepříjemnosti způsobené prodlouženou dodací lhůtou Vaší objednávky. Očekáváme nové naskladnění zboží od dodavatele k nám na sklad a poté Vám zásilku v co možném nejkratším termínu odešleme.

• nekvalitní zboží....

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za recenzi. Vaše nespokojenost mě mrzí. Nevyhovující zboží nám vždy můžete vrátit zpět k nám, rádi Vám je objednáme.

• Zboží jsem objednala 19.5.2024, dorazilo až 28.5.2024
    • Už 21.5.2024 přišel mail, abych ohodnotila zboží a než jsem zboží obdržela, došly další 4 maily, abych objednala další zboží
    • Obchod vyžaduje recenze, ale ty pak nejsou zveřejněné, určitě ne na jejich stránkách. Jinak bych se dozvěděla, že je nutné objednávat o 1 a 2 velikosti menší zboží
    • Složitý způsob vrácení zboží

V katalogu vypadá zboží skvěla, ve skutečnosti jsem tak nadšená nebyla.

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za hodnocení. Vaše nespokojenost mě mrzí. Oblečení máme spíše volnější střihy, pokud váháte mezi velikostmi, doporučuji zvolit velikost menší. Váš požadavek na vrácené zboží zpracujeme v co nejkratším termínu. O datu a zpracování Vás budeme informovat e-mailem.

• Absolutně nespolehlivý obchod

Ani jedno doručení zatím neproběhlo v pořádku. Nyní naposledy jsem dala do poznámky prosbu o doručení pozdější, aby měl kdo zásilku převzít (nikdy totiž nevím, kdy bude doručena a ani to nemohu odhadnout). A samozřejmě tentokrát byla doručena rychleji než obvykle a já jsem musela složitě ze zahraničí řešit s dovozcem pozdější dodání. Ostatní obchody poznámky zákazníků respektují.

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za komentář. Moc se omlouvám za nepříjemnosti, způsobené chybou na naší straně. Určitě respektujeme vzkazy našich zákazníků doplněných do internetových Poznámek. Věřím, že se podobná situace již nebude opakovat.

Děkuji za pochopení pochopení a přeji pěkný den.

Jana z Blancheporte

Převážně vše vracím, zboží není již bohužel kvalitní jako kdysi, nyní koupené tenisky špatně šité a barva nástřik nepravidelně, nehezké bílé.

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za recenzi. Moc se omlouvám za způsobené nepříjemnosti. Váš požadavek na vrácené zboží Vám vyřídíme v co možném nejkratším termínu.

Jana z Blancheporte

• živůtek je barevně odlišný od sukně, asi jiná šarže tkaniny'

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za recenzi. Moc mě tato situace mrzí. Nevyhovující zboží nám můžete vrátit zpět k nám. Váš požadavek Vám rádi vyřídíme.

Děkuji za pochopení a přeji krásný den.

Jana z Blancheporte

Přišel pouze jeden kousek a druhý zrušil obchod po více jak týdnu objednání

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za hodnocení. Velice se omlouvám za způsobené nepříjemnosti. Mrzí mě, že je Vámi požadované zboží pro velký zájem našich zákazníků zcela vyprodáno. Věřím, že si vyberete jiné zboží z naší pestré nabídky.

Jana z Blancheporte

Zboží jsem si vyzvedla, ale nebylo úplné. Jedna položka nedošla bez jakékoliv informace či vysvětlení. Přitom objednávka byla přijata a že zboží neměli (ikdyž v nabídce stále je !!! ) to se při objednávání nikde neukázalo.
    Byla jsem velmi zklamaná z tohoto nákupu, protože pokud platím poštovné,tak určitě ne kvůli jednomu kusu zboží. Pokud by mi oznámili, že něco nemají počkala bych , nebo bych si vybrala něco jiného a objednala déle.
    Řekla bych, že by to chtělo poladit objednávací systém.
    Co mohu brát jako pozitivum byla rychlá komunikace s obchodem.

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za komentář. Moc se omlouvám za tuto nepříjemnou situaci. Mrzí mě, že jsou Vámi objednané sportovní baleríny vyprodány. Pokud si vyberete jiné, velice rádi Vám je objednáme.

Jana z Blancheporte

Několikrát mi obchod zrušil objednávku, objednané podprsenky , z důvodu, že zboží již nemají.
    Celkem 4 x jsem objednala podprsenky jiné a vždy to dopadlo stejně, omluva, že zboží není dostupné.
    Tento obchod nemohu doporučit a již si objednávat v něm nebudu.

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za hodnocení. Moc mě tato situace mrzí. Je mi líto, Vámi požadované podprsenky jsou pro velký zájem našich zákazníků zcela vyprodány.

Jana z Blancheporte

Zboží nebylo doručeno,tudíž se nemoho vyjádřit.
    Toto považuji za velkou chybu, jelikož nevím nic o stavu mé objednávky.

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za recenzi. Vaše objednávka zboží byla dne 27.5. odeslána. Věřím, že svůj balíček budete mít u sebe co nejdříve.

Děkuji za pochopení a přeji pěkný den.

Jana z Blancheporte

v den objednávky mi bylo sděleno že se na objednávce začíná pracovat.
    to je vše, čekám.

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za komentář. Vaši objednávku zboží jsme dne 27.5. odeslali. Věřte, že pro včasné odeslání zásilek děláme maximum.

• Žádná
    • Dlouhá dodací lhůta

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za připomínku. Moc se omlouvám za způsobené nepříjemnosti. Vaši objednávku zboží vedeme v evidenci. Po obdržení zboží od dodavatele k nám na sklad Vám ho zašleme co nejdříve.

Jana z Blancheporte

Napsali mi, že mnou objednané zboží již nemají skladem.
    Na zboží byla asi 50% sleva. Ale ejhle, za dva dny už ho zase nabízejí.
    Tentokrát samozřejmě bez slevy.

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za připomínku, která je důležitá pro zkvalitnění našich služeb. Mrzí mě, že je Vámi objednané zboží vyprodáno. Internetové stránky aktualizujeme průběžně, může se stát, že je zboží ještě velmi krátký čas v nabídce.

• Zboží kvalitní
    • Strašně dlouhé termíny dodání.

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za hodnocení. Jsem moc ráda, že Vám naše nabídka zboží vyhovuje. Věřte, že pro včasné odeslání zásilek děláme maximum. Vaši objednávku nyní odesíláme.

Děkuji za pochopení a přeji hezký den.

Jana z Blancheporte

Chtěla jsem plavky na dovolenou , odlétám 27.5. Bohužel staré musí stačit.

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za komentář. Moc se omlouvám za způsobené nepříjemnosti. Vaši objednávku zboží nyní balíme a expedujeme. Věřte, že pro včasné odeslání zásilek děláme maximum.

Jana z Blancheporte

• Dosud nepřišlo ani zboží,ani žádné vysvětlení a komunikace s obchodem

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za recenzi. Vaši objednávku zboží nyní balíme a expedujeme. Určitě budete mít svůj balíček u sebe co nejdříve.

z objednaných 5 výrobků dodaný jenom jeden, bez vysvětlení

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za připomínku. Moc se omlouvám za tuto nepříjemnou situaci. Je mi líto, Vámi požadované zboží je pro velký zájem našich zákazníků zcela vyprodáno. Věřím, že si vyberete jiné zboží z naší pestré nabídky.

Děkuji za pochopení a přeji pěkný den.

Jana z Blancheporte

Obchod je srovnatelný s Bonprixem.
    Občas se trefíte, když nejste ani trošku náročná.

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za recenzi a věřím, že Vám další nákup udělá větší radost.

Přeji krásný den.