- Objednala jsem si detoxikační náplasti Kinoco Japan,a myslím,že je to obrovský podvod.Jsou tam jen nějaké granulky masti Višněvski,kterou dobře znám,a samozřejmě,když se noha pod náplastí trošku zapotí,tak je to černé a smradlavé.Ale je to jen charakteristický smrad té masti a charakteristická černo-hnědá barva té masti.Pokud se podíváte na použitou náplast po pár dnech,je opět suchá a světlá.
Pozor.Alespoň detoxikační náplasti jsou podvod.
- Není zdůrazněno, že se jedná o čínské zboží, neboť bych jej určitě nekoupila. Nemám důvěru a zelený ječmen na můj organismus nepůsobí tak, jak jsem byla zvyklá
- nevím
- Má zřejmě nespolehlivého dopravce
Jsem překvapená,že nemám ještě dodávku za 1O dní
- Už ziadne
- Doba dodania
Ak chcu a su ochotní čakať na objednávku viac ako 10 dni nech sa páči. Inak nedoplrucujem
- Rychlé a pružné jednání.
- Nemožnost kontroly produktů v případě, že je pouze distributor. Zboží neodpovídalo.V balení bylo o 20 ks méně.
Viz výše.
Objednal, neměli,chtěli vnutit něco jiného. Měl jsem čekat asi 10 dní, až přijde zboží, že ho pošlou. Po 3. týdnu znovu volám, aha, už to bude. Celkově to bylo na h....!
Výrobek zelený ječmen je v podstatě nepoužitelný. Nedá se pít, protože se ve vodě zcela nerozpustí a v krku zůstává při pití jakási "sedlina", což je naprosto odporné. Před tímto výrobkem jsem měla zakoupený zelený ječmen od Greenways a tento problém rozhodně nenastal. Nyní mám balení zeleného ječmenu k ničemu a stálo mě to pouhých "pár" stovek.
Reakce obchodu bio-detox
Vážená paní, dle Vašich ostatních příspěvků na internetu jste dealerkou GreenWays. Je škoda, že Vás na multilevelových školeních GW, neučí Vaši nadřízení také slušnému chování a etickému jednání. Věřím, že se Vám nelíbí, že jiná firma nabízí obdobný výrobek za čtvrtinu ceny a narozdíl od GW prodáva zelený ječmen s menší než 600% marží, na základě čehož Vám ubývají zákazníci ve velkém. Nicméně Vás žádám o to, aby jste nepoužívala takto zákeřný (pro dealery GW bohužel zcela typický) typ konkurenčního boje. Co se týká rozpustnosti prášku, tak ječmen Bio-Detox je ve vodě mnohem snáze rozpustitelný než ječmen GW a není proto potřeba používat šejkr. Ohledně kvality obou produktů doporučuji každému zákazníkovi přečíst si složení, které mluví za vše. Zvlášť pokud jde o obsah stěžejní látky, Chlorofylu!
Místo 120ti tablet dorazilo jen 108, takže špatné...
k nicemu
- Hubnoucí prostředek nefunguje možná proto,že tam nebyl ani návod k užívání a dále se mě nelíbí že to došlo bez faktury či stvrzenky za nákup.
Nedoporučuji!
- nákup v klidu domova
- špatná komunikace, nedodání zboží bez slova vysvětlení
pokud by vše fungovalo tak, jak má, bylo by to skvělé, ale bohužel
- jsem nespokojená, protože dneska ještě tento výrobek nemám, bylo to asi tím, že jsem využila nákupu pře Vykupto, mám poučení pro příště
nespokojena
- Pre mna zla skusenost -prva a posledna. Tovar som si objednala, zaplatila a do dnesneho dna mi nebol dodany. Rozmyslam o zruseni objednavky.
Moja neegativna skusenost mi nedovoli doporucit sluzby obchodu pre ostatnych kupujucich. Osobne pre mna je to sklamanie...jacmen som mohla uz niekolko dni uzivat....
- nízka cena, na ktoru naletia dovercivi zakaznici
- obchod ponuka neoverene produkty!!! Po objednani som dostala spravu, ze tovar je na potravinovej expertize!!
Vobec neodporucam nakupovat! Mam pochybnosti o nezavadnosti a kvalite tovaru!
- se zbožím nejsem spokojená. myslím, že se nejedná a čistý ječmen ale o nějakou podivnou směs...
- Opravdu jsem ještě nic nedostla, nedokážu ohodnotit.
chtělo by to zrychlit dodací lhůty
- Tovar mi neprisiel
- dodaci lhuta a 0komunikace
kdo si pocka ale ne necekat a koupit jinde
- přednost? nevidím žádnou, bohužel
- ty produkty jsou i v jiných obchodech
- proč jsem se rozhodla nakoupit tady?
- asi jenom náhoda!
- zápory: nedodání zboží
- (možná v pondělí 4.3.13 bude doručováno)
- zaplatila jsem 18.2.13 a dnes je 3.3.13
- a zboží nikde - 14 dní od zaplacení!
- v jiných firmách by to bylo hodnoceno
- jako neschopnost vyhovět zákazníkovi
- a takový zaměstnanec by dlouho nedělal.
1. nakoupila jsem v dobré víře, že když za něco zaplatím, tak to budu moct záhy využívat, a ne abych se ještě musela doprošovat přes e-mail svého ZAPLACENÉHO zboží.
2. běžně takto nakupuji (hlavně doplňky stravy) a pokaždé se mi ihned ozvali po připsaní platby na jejich účet, že mi zboží posílají a toto se stalo poprvé - a i NAPOSLED! víc takhle u vás nenakoupím.
3. nedoporučím obchod nikomu
4. aby nedopadli jako já (lidi kteří pracují, nemají čas na vypisování mailů neschopným prodejcům - "kde je mé zboží?") prosím konečně si to už uvědomte, že takhle se prodávat nemá! Nebudete mít kupce.