- široký sortiment
- příjemné ceny
- Dobrá přehlednost webových stránek
- Dodané zboží bylo rozbalené v odpečetěném obalu. Jak mám věřit, že už nebylo používané? Dopadají list v pořádku.
- To, že je výrobek polepen fólií ještě neznamená, že je nový. Nerozbalený obal by svědčil o něčem jiném.
Připadá mi, že je to zboží použité.
Doporučuji.
- Pozor !! Prodávají kopie zboží které objednávají na AlliExpress v Číně. Rozhodně neobjednávat žádné šortky, dresy, rukavice od Troy Lee Designs. Jsou to plagiáty !!!
Neseriozní prodejce. Nic neobjednávat
Čakala som inu kvalitu zbozi , nakoľko uz jedny mam a su ine.
- Zboží šlo měsíc
- Zboží psáno skladem nebylo skladem
- Přišlo jiné zboží než to na které se měsíc čekalo
nikdy víc....
- žádné
- všechno špatně, komunikace, nereauguje, zboží nezasílá!!!
- Klamou zákazníky. V e-shopu mají napsané "skladem" a přitom dodací lhůta je do 14 dnů.
- Zboží jsem objednala přišla automatická odpověď. Bohužel ani na můj dotaz, kdy objednávka přijde, nikdo nereagoval, proto s tímto obchodem již nechci mít nic společného
Nikdy více!
- Asi jen sortiment
- Zboží jsem objednal, přišla klasická hláška že vše je ok a že budem upozorněni na odeslání zboží ... a toto oznámení skutečně přišlo ještě myslím týž den. Nu, ovšem pak se týden nedělo zhola nic. Po 8 dnech jsem psal SMS jestli se něco nestalo a pán odpověděl, že už to dává do pošty. Zatím zboží stále nepřišlo :-(
Bída, už to neudělám ...
- žiadne
- So zákazníkom komunikujú len v prípade nákupu, v prípade reklamácie sa neozvali ani po tridsiatich dňoch doby reklamácie. V deň keď mal tovar doraziť mal sa kuriér ozvať pred tým ako ho doručí formou sms alebo telefonátom. Kuriér zavolal o štvrtej poobede a nebol som akurát doma, tak namňa vyletel jak nenormálny atd. Sms o doručení tovaru prišla až potom. Nechal tovar v parcel shope neďaleko a vyzdvihol som si ho na druhý deň
to bol prvý aj posledný nákup v tomto obchode
- snadná komunikace-možná domluva telefonem
- DPH
- Mohu všem doporučit!!! Rychlý obchod,skvělá domluva,a kvalitní věci!!!
do dvou dnu jsem měla zboží doma :) a jsem naprosto spokojená!! Skvělé ceny,parádní domluva :),určitě a moc ráda nakoupím znovu děkuji.
- kvalita,dobrá cena, servis
dostupnost obchodního partnera,komunikace, kvalitní zboží
- přehledné stránky,našla jsem tu zboží které jsem hledala všude možně několik měsícu a jen tady ho měli. Příjemná komunikace a domluva,skvělé ceny,a rychlé dodání.
- žádné
Všem vřele dopočuji tenhle obchod.
přehledné stránky,našla jsem tu zboží které jsem hledala všude možně několik měsícu a jen tady ho měli. Příjemná komunikace a domluva,skvělé ceny,a rychlé dodání. Mockrát děkuju a určitě objednám ráda kdykoliv znova. -
- Brýle, které byly skladem, skladem nebyly. Dostala jsem email, že mi je tedy mohou objednat, ale, že to bude stát víc peněz.
Nechápu tedy proč mají v nabídce brýle, které jsou skladem, přitom skladem nejsou a navíc ani nestojí tolik, kolik uvádí.
Vše v naprostém pořádku.
- Doba dodání
- Velmi rychlé zpracování objednávek a dodací lhůta.
- Zajímavý sortiment zboží.
- Zboží označené jako Skladem není skladem.
- Zboží označené jako "do týdne" nenaskladní do týdne.
- škoda...