Přihlásit se a přidat recenzi

Po objednání zboží byla komunikace s obchodem velmi milá rychlá a bez problémová.Velmi jsem spokojená

Vše v pořádku, doporučuji.

Rychlost

slušné ceny, rychlost i průběžná informovanost o stavu vyřizování zakázky

• Mají pěkný logo
    • Tváří se hogo-fogo a nakonec vám přepošlou zboží z AliExpress-u s několikanásobným navýšením ceny.

Píši jenom proto abych varoval ostatní nakupující, aby nedopadli jako já. Nad nezdařeným obchodem, který proběhl již před několika lety jsem už dávno zlámal hůl, ale teď se opět vynořil tento obchod na povrch, když přišel můj syn, že by chtěl odtud něco objednat...
    Jen na doplnění moji negativní reakce posílám výňatky z moji korespondence s tímto obchodem na kterou nikdo nikdy nezareagoval

tak mi právě dorazil balík od vás a hned jsem pochopil, proč to tak dlouho trvalo?! Pánové "rádoby značkové" zboží z Číny si dokážu objednat sám i bez vaší 500% marže! Tomuto se v civilizované zemi říká krádež za bílého dne , lichva a pod.
    ...
    budete se nějak mou předešlou připomínkou zabývat, nebo to mám chápat tak, že když už jsem zaplatil, tak se mnou přestáváte komunikovat?
    Prosím Vás objednal jsem si u Vás destičky a kotouče Avid, toto jsem i zaplatil a toto bylo i uvedeno na faktuře. Místo toho mi přišla polovina všech destiček "no-name" , stejně i tak kotouče, z nichž jeden na sobě značku Avid opravhu měl, ale Avid to nebyl. Dokonce jste nebyl ani schopen vyměnit původní čínský obal AliExpresu, odkud to zboží původně pochází. Asi by to bylo už moc práce a nový obal by asi snížil celkový zisk?
    Takže se alespoň teď k tomu zkuste postavit nějak čelem a tuto nedobrou situaci zkuste nějak vyřešit.
    Děkuji za pochopení
    ...

• 10 %

• Trvá to dlouho, ale nakonec se ozvou.
    • Kvalita sortimentu zboží v kombinaci s cenou naprosto otřesná.
    • Komunikace se zákazníkem je velmi špatná.
    • Zboží které má být skladem ve skutečnosti skladem není.
    • Ať jde o cokoli, tak si zatraceně počkáte.

Pokud si vážíte vlastního času, vyhněte se obloukem..

• Zboží uváděné skladem není skladem.
    • Nedodržena kupní smlouva, nedodržen termín expedice.
    • Dodává padělky.
    • Po výzvě k plnění smlouvy prodejce nereaguje.

Bohužel jsem si nějak nepřečetl reakce jiných zákazníků, asi proto, že vyhledávač mě navedl přímo na stránky obchodu. Jinak bych tady nikdy nenakupoval.
    Rekapitulace: Prodejce, p. Petr Šimůnek nabízí na svých stránkách
    "Mechanické kotoučové brzdy Avid BB7 brzdový set" popsaný dále takto:
    "Avid BB7 brzdový set - přední a zadní brzda včetně páček, koutouče 160mm, adaptéry, K této sadě není třeba nic dokupovat, obsahuje kompletní set včetně veškerého potřebného příslušenství. Tato brzdová sada obsahuje: Přední a zadní brzdový třmen, Přední a zadní brzdovou páčku, Dva brzdové kotouče HS1 o průměru 160mm, Lanka, bovdeny, šrouby, redukce, brzdové destičky"
    V potvrzení objednávky ze dne 9.5.2018 bylo dále uvedeno:
    "Právě nyní se Vaší objednávkou zabývá konkrétní pracovník a zařizuje její fyzickou kompletaci. Příprava Vaší objednávky k odeslání, pokud zboží bylo uvedeno na eshopu SKLADEM, bude trvat maximálně 48 hodin, pokud není skladem, tak maximálně 7 pracovní dnů."
    Zboží bylo uvedeno skladem, ve skutečnosti skladem nebylo.
    Po dotazu mailem 15.5. sděleno prodejcem, že nemůže udržovat stav skladu a chybí mu ke kompletu brzdové páky. Po telefonické dohodě odesláno 16.5.2018 bez páček, odečteno z ceny 400,- za páky.
    Ve výsledku tedy žádná příprava k odeslání max 48 hodin.
    Zboží dorazilo 18.5.2018 bez bowdenů , lanek a koncovek.
    Při telefonické komunikaci prodejce sdělil, že lanka má a bowdeny jenom obyčejné v rolích, což není to, co se k této sadě má dodávat (AVID Pit Stop Flak Jacket cable set F-R). Dohodli jsme se, že pošle jenom brzdové páky a já doplatím 400,-, peníze jsem odeslal, páky odeslány 30.5.2018
    Ve výsledku tedy žádná příprava k odeslání max 7 pracovních dnů u zboží, které skladem není - trvalo to 15 pracovních dnů.
    Aby toho nebylo málo, dodány padělky pák - navíc FR5 místo Avid SD7.
    To už mi trpělivost došla a 2.6.2018 jsem mailem vyzval prodejce ke kompletnímu plnění dle kupní smlouvy - tedy dodání chybějících pák AVID SD7 a kompletu lanek a bowdenů.
    Od té doby prodejce nereaguje. Kromě toho, že to předám právníkům z pojišťovny právní ochrany D.A.S., podávám i podnět na ČOI na prošetření porušování zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, dle § 3 poctivost prodeje výrobků - prodej padělků a také dle § 5 – zákaz užívání klamavých obchodních praktik.

• Žádná odezva na objednávku

• Zatím jsem ok. Ale trochu jsem zklamná.
    • Nic nic a zatím ok.

Nemela jsem náladu. Respecktuju :-)

• Jasná komunikace
    • Rychlé vyřízení

• Přehlednost
    • Velký výběr

• Komunikace se zákazníkem

Modrý text na stránkách je sice originální, na první dojem ale na mě nepůsobil příliš důvěryhodně. Což je jen můj dojem a obchod můžu doporučit a klidně na něm příště nakoupím znova.

• Mají tady docela zajímavé věci - jinde jsem takové neviděl
    • rychlost dodání

Mají tady zajímavé oblečení, dodání proběhlo velmi rychle, komunikace a informovanost s obchodem a dopravcem dobrá, i výměna zboží (velikost) proběhla bez problémů.

• nič
    • po vrátení tovaru
    • -nezdvíhajú telefón
    • - nereagujú na mail
    • a nemáte ani tovar ani peniaze!!

Objednávali sme hlavové zloženie, nesedelo, tak sme sa dohodli, že nám ho vymení, nesedelo ani to ... to by až tak nevadilo, lenže objednávku sme spravili 26.novembra 2016 a do dnešného dňa nám neprišli peniaze na účet a nemáme ani hlavové zloženie, keďže sme ho poslali späť. a to najhoršie NEZDVÍHAJÚ NÁM TELEFÓN A NEREAGUJE NA MAIL!!!

• Krám na me působil nejistě ale jakmile se vse dalo do pohybu tak vše bylo v naprostém pořádku. Nakonec jsem mile překvapen

• Ochota, plní svoje sliby (zboží nebylo skladem, ale do týdne mi bylo odesláno).

Zatím jsem s obchodem vždy spokojen, zboží paráda a funkční ! Rád doporučuji !

• Přehlednost, dobrá komunikace, rychlost
    • zatím neobjeveno

Velmi spokojen

na stránce maj napsaný skladem přitom mají hovno...komunikace otřesná!!!!napišou Vám email až budou mít čas tak se budem věnovat vaší objednávce pak jim píšete email ani nejsou schopni odepsat!!!pak Vám dorazí zpráva že ruší objednávku naposledy už nikdy!!!!BOARDSTAR DOPORUČUJI!!!!!

• Zboží fake z Číny.
    • Dlouhá dodací lhůta-
    • Lže a prodává předražené zboží.

Prodejce se ani neobtěžoval přebalit mikinu a jen na balík, který mu přišel z Číny nalepil papír s mou adresou. Zboží fake, vráceno a prodejce slíbil, že vrátí peníze, zatím čekám. V žádném případě si tam nic nekupujte, rovnou si to kupte na Aliexpress za 1/10 ceny.