- Super obchod,naprostá spokojenost.
- včas a dle dohody
- Jeden den objednáno, druhý den dodáno a to včetně úpravy objednávky kvůli mé chybě. Již po několikáté jsem nakoupil a jsem stále spokojen.
Reakce obchodu BikersPlanet
Děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojen.
Přejeme hezký den,
tým Bikersplanet.cz -
- Dobré ceny
- Výdejna na metru
Reakce obchodu BikersPlanet
Děkujeme za hodnocení obchodu :-)
tým Bikersplanet -
- Rýchlosť,ponuka náhradného tovaru,slušná cena za dopravu,komunikácia
- komunikace
- rychlost
Vše ok,kdyby ne,koupil bych jinde :)
- Dobrá cena
- Rychlost a spolehlivost
Celková spokojenost, mohu doporučit
- Komunikace je slabá, jinak vše ok, široká nabídka sortimentu.
- Levnější než ostatní.
- Mohli by být trochu obratnější v odesílání zboží,evidentně mám stejnou banku a převod byl okamžitý,přesto celá transakce trvala docela dlouho.
- trochu obtížnější komunikace, na maily neodpovídají vůbec, ale po telefonu bez problému
Obchod OK. Komunikacia komplikovanejsia, neviem preco, ale nedostal som vsetky e-maily, niektore boli automaticky v spame.
- spolehlivost
Omylem zaslána přilba jiné velikosti, následně bezproblémově vyměněna bez toho aniž bych musel někam balík sám posílat - maximální spokojenost.
- 1+
- v pohodě, zboží došlo
Bezproblémový nákup
- Cena zboží
- Doprava za 50kč (platba předem)
- Pěkné nabízené ceny
- Deklarovaná dodací lhůta
- Možnost odběru v zásilkovně
- Cena přepravného
- Nejsem si jist, za zboží deklarované jako skladem, skladem v obchodě opravdu je
Obchod se zatím nerealizoval. Objednal jsem pneu s poznámkou, že pokud obchod nedodá DOT2017, je objednávka neplatná. Chápu tedy, že možná objednávku realizovat obchod nebude. Ale nechápu, proč mi tuto informaci nemůže dát někdo vědět. Mohl jsem již mít pneu z jiného obchodu, který by jistě lépe komunikoval. Doporučuji pouze z důvodu, že můžete mít větší štěstí. Příště žádnou podmínku dodání neuvedu a zkrátka v případě, že mi nebude vyhovovat DOT pneu, zásilku zkrátka nepřevezmu. To se obchodu vyplatí jistě mnohem víc, než mi poslat informativní e-mail, že nemají mnou požadované zboží.