Objednávku jsem vytvořil, nepřišla mi žádná potvrzovací zpráva, tak jsem se snažil napsat na kontaktní e-mail, prišla mi odpověď, že e-mail neexistuje, tak jsem tam volal a číslo nedostupné...
Tak si obrázek udelejte sami. -
- zboží nedorazilo a obchod nepodává jakékoliv informace, např. že zboží došlo....
- Obchod nekomunikoval, mailová adresa je nefunkční,telefon nedostupný.
Objednávka nepotvrzena, obchod nekomunikuje ani mailem, ani telefonicky.
- Obchod nekomunikuje
10 dni cakam na tovar , na email mi neodpisuju
- žiadna komunikácia od objednávky
- PES ZDOCHOL
- Nulová komunikace
- Skoro vše není skladem
Reakce obchodu BikersPlanet
ano objednané brzdové destičky 018 AD nejsou skladem(dodání 2 týdny), jsou tak i řádně označené na stránkách obchodu. Následně jste napsal email, že si přejete objednávku zrušit, tak jsme ji zrušili. Omlouváme se, že jsme nesplnili vaše očekávání.
Přeji hezký den,
Valentová - Bikersplanet.cz -
Po týdenním čekání jsem napsal email kdy mi pošlou objednané zboží. Bylo mi napsáno, že není skladem, že možná příští týden. Objednávku jsem zrušil a teď pro změnu čekám na vrácení platby. Horší obchod jsem ještě nezažil.
Reakce obchodu BikersPlanet
Dobrý den pame Křešťáku,
velmi nás mrzí, že jsme nevyřídili Vaši objednávku. Jak jsme Vás informovali v emailu, eshop jsme převzali od původního majitele a dochází k prodlení a občasným výpadkům. Vše se snažíme, co nejdříve napravit. Prosíme ještě o trpělivost.
tým Bikersplanet.cz -
Objednavka za 10 dni zatial nedorazila, nikto nas ani nekontaktoval. Uz sme na expedicii, preto som rad ze nam pomohol iny predajca.
Čtrnáct dní a zboží nedorazilo. Telefony nikdo nezvedá.
Před 20ti dny objednávka, před 10ti dotaz na stav a doteď bez reakce. Budu to muset urgovat nebo spíš zrušit
- dřív obchod fungoval dobře...
teď se mi ani po víc jak dvou týdnech nikdo neozval a telefony mi nikdo nezvedá. škoda. objednávku jsem musel zrušit a objednat u konkurence.
- Obchod vůbec nekomunikuje. Telefon vypnutý a na mail neodpovídají.
- Žádná komunikace
15.4.2018 jsem si zde, v tomto obchodě objednal olej. Dnes je 2.5 olej stále nemám. Když jsem se pokoušel do obchodu dovolat, jaký je stav objednávky absolutně bez úspěchu, pouze nekonečné zvonění. Už si zde nic neobjednám.
- Dorazilo jiné zboží, než které jsem objednal.
Ze začátku vypadalo vše dobře. Zboží jsem objednal, dorazilo v rozumné době, ale doma jsem si všiml, že je to jiný produkt. Volal jsem na uvedený kontakt, ale už to nikdo nezvedl.
- Obchod nekomunikuje
- Nedvíha telefón
- Neodpovedá na email
- Po vyše 10 dňoch žiadna správa ohľadne vybavenia objednávky
- zboží jsem objednal asi před deseti dny , když jsem se chtěl telefonicky spojit , nikdo mě nebere telefon abych se ujistil jestli s objednávkou můžu počítat
- zadne
11 dni od objednani zbozi stale nebylo predano dopravci, obchod neodpovida na dotazy odhledne odeslani objednaneho zbozi
Objednané zboží jsem neobdržel.