Rychlé dodání.

rychlost a spolehlivost dodání

bikero.cz

• Vstřícný přístup. Poradili s výberem prvního dětského kola. Milý, ochotný personál. Doporučuji.
    • Nic

Dobrý den, Dominiko,

děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste s nákupem u nás spokojená.

bikero.cz

• Velká ochota na prodejně v Holešovicích vyřešit problém v kompatibilitě plášťů a ráfků, včetně opakované výměny plášťů. Nakonec vyřešeno k plné spokonenosti.

• na něco dobré ceny
    • pobočka kousek od práce
    • některé věci na servis kol nemají

jeden z obchodů kde pravidelně nakupuju

Reakce obchodu bikero.cz

děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste s nákupem u nás spokojený. Naší nabídku zboží se snažíme pravidelně rozšiřovat. :)

super/rychlost/

bikero.cz

Vše OK, celkem rychlé. Líbila se mi možnost osobního vyzvednutí v Praze a tím ušetření za dopravu.

Dobrý den, Matouši,

Spokojenost největší

Vždy bezvadný nákup.

bikero.cz

Zboží jsem vyměňoval za jiné přístup byl rychlý a vstřícný na prodejně v Hradci milá prodavačka

Dobrý den, Mirku,

bikero.cz

Od objednávky do dodání pouze pár dní. Navíc se slevou 10%.

• Ochotný personál

• vstřícnost
    • ochota
    • platba až po odzkoušení a rozhodnutí zboží koupit

Super komunikace

Dobrý den, Jůlie,

děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste s nákupem u nás spokojená.

bikero.cz

• Paní prodavačka měla super jednání a byla velice ochotná. Jen tak dále.

Rychlost!!! :)

bikero.cz

Široký sortiment, bezproblémová komunikace, rychlost dodání. Fundovaný personál.

• Rychla reakce na dotaz
    • moznost zoetneho vraceni- stitek dorazil primo s objednavkou

bikero.cz

• Milý , ochotny personál, který umí poradit s výběrem kola
    • Možnost si kola vyzkoušet
    • Možnost si kolo nezávazně objednat a nejprve vyzkoušet
    • Kratší doba rezervace objednávky

Náš první nákup v Bikero na pobočce v Hradci Králové, slečna nám pomohla s výběrem prvního kola pro dceru (mnoho postřehů co je a není vhodné na začátek).

Kratší doba rezervace - (v úterý odpoledne naskočila objednávka k vyzvednutí a v pátek už bylo poslední možnost k vyzvednutí - po telefonu šlo nakonec dobu prodloužit - takže super! )

Dobrý den, Ondro,

děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste s nákupem u nás spokojený a vše se vyřešilo k vaší spokojenosti.

bikero.cz

Dalo by se napsat, že standardní přístup, objednáte a je doručeno. Ne vždy to u jiných obchodů platí. Tedy pochvala!