V obchodě jsem sice nic nekoupil, ale chvíli jsem s nimi jednal o koupi a byli vstřícní a ochotní. Reagují, snaží se řešit. Za mě dobrý. Můžu doporučit.
- elmi dobrá spolupráce.
rychlé dodání
- Kolo na skladě dodáno do 3dnů
- Ok dodávka jízdního kola
- Ostatni doplňky ke kolům dodávané samostatně2xa na další čekám
- Obchod to ,co nabízí podmiňuje dodáním od dodavatele aniž by měl svou zásobu několika kusu ze sortimentu nabídky...takže z objednávky jízdního kola , cykl.trika,3/4 kalhot,brýlí,rukavice dodal kolo pak triko,dnes kalhoty a na ostatní už nevím protože po 15 h jsme odjeli na dovolenou.,,
Dobrý den, pane Pešta,
zřejmě máte objednávky na více eshopech, my jsme Vám v pátek dodali objednané kolo a doplňky jsme odeslali až dnes a v jednom balíčku - 2 koše na kolo, dvoje brýle, nosič na kolo, košík na lahev, sedlovku a potahy na kola.
Cyklo oblečení ve Vaší objednávce nebylo.
Děkujeme za doporučení a užijte si dovču.
Koutná Martina -
- Rychlá komunikace
- Pečlivě zabalené zásilky, včetně kol
- Velký výběr
- Prohlídka a poštovné zdarma u většiny kol
Velmi ochotni, dobrá komunikace. Vstřícný přístup. Velký výběr a dostupnost. Naprostá spokojenost. Mohu jen doporučit.
Kolo je,asi,ve středisku "Kolofix" v Plzni.Čekám na pokyn k vyzvednutí kola.Až se na kole svezu,rád se s dojmy podělím.
- dobrá cena
- velký výběr
obchod chválím. Doprava zdarma , slevy při nákupu.
- Vse ok
- dobrá komunikace
- dodržení termínu dodání
- dárek ke zboží
- žádná
Lepší cena, dobrý výběr, rychlé dodání, doprava zdarma. Co víc si přát.
Kompletní horské kolo za bezkonkurenční cenu na trhu, odeslané zdarma prostřednictvím České pošty, bezvadné zabalené. Za mne maximální spokojenost.
Vše v naprostém pořádku. Od pomoci při výběru, ochotě ohledně doplňků, možnost vyzkoušení včetně servisu. Doporučuji!!!
Vážená paní Lenko,
moc děkujeme za milou recenzi a doporučení :)
Koutná Martina -
- Dobré ceny
- Zboží skladem
Doporučuji :-)
Velmi rychlé vyřízení objednávky,komunikace bez problémů
Ochotný personál. Paní mi přes chatbox zodpověděla veškeré dotazy. Kolo přišlo kompletně sestavené a seřízené na míru.
Skvělá komunikace, poradili při výběru elektrokola. Dovezli mi je firemním vozem. Technik mi vše předvedl a podrobně vysvětlil.
Naprostá spokojenost. -
Seriózní, vstřícní, spolehliví.
Obchod píše: "Jízdní kola zasíláme řádně seřízena" , vtipné, ne že by mi moc vadilo, že nebylo seřízené (dokážu si poradit sám), ale rozhodně bych na to nespoléhal, brzdy jsem domáčkl až na krev s možná 70% účinkem, a seřízená přehazovačka na nejvyšší kolečko mlátila o výplet (stačila úprava dorazu) a nebyla koncovka na lanku, tím pádem se třepilo. Rozhodně pořádně zkontrolovat, nespoléhat na tvrzení. Zabalené bylo pečlivě.
Reakce obchodu BIKE CENTRUM.CZ
za způsobené potíže se omlouváme. Kola vždy postavíme a následně seřídíme, pokud nebylo něco v pořádku, určitě to nebyl úmysl.
Co se týká brzd, vždy je potřeba je zajet, na kole jsou základní mechanické kotoučové brzdy. Co se týká koncovky lanka, tam je možné, že při manipulaci s kolem do krabice mohlo lanko zavadit a koncovka upadnout.
Kol jsme poslali stovky a registrujeme minimum problémů se seřízením. U levných kol je otázka seřízení velmi problematická.
Za doporučení obchodu děkujeme.
Koutná Martina