• Boty jsem obdržel jiného barevného provedení, než jsem si objednal. Pro výměnu bych musel vyplnit jakýsi formulář, boty zabalit a odnést na poštu, která je vzdálena přes 1 km. Jako kompenzace mi bylo nabídnuto uhrazení poštovného, na které mám ovšem dle zákona nárok. Poté mi byl nabídnut slevový kupón na 200 Kč při nákupu nad 1000 Kč. Při uplatnění tohoto kupónu by mě však boty přišly dráž, než kdybych si je objednal bez tohoto kupónu, ale se slevou na int. stránkách prodejce, protože slevy se nesmějí slučovat. Takže sleva nesleva. S těmito "obchodníky" jsem skončil.

Již nikdy více.

Reakce obchodu BIBLOO

děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jsme se telefonicky spojili a situaci si objasnili.

Nastalá situace nás velice mrzí. V tomto případě se jednalo bohužel o chybnou fotografii na našich stránkách. Za vzniklé komplikace se Vám velice omlouváme. Rozhodně se nejedná o náš standard. Kontaktujte nás prosím po vytvoření nové objednávky a slevu Vám do ní uplatníme dodatečně. Věříme, že se nám podaří vše dořešit k Vaší spokojenosti.

Vaše BIBLOO

• Vrácení zbozi na vlastní náklady

Vše super, rychle doručení, bohužel jsem musela boty, které vůbec neodpovídali objednané velikosti vrátit na vlastní náklady.

Reakce obchodu BIBLOO

děkujeme za Vaši recenzi a také za Váš podnět pro zlepšení, který předáváme na příslušné oddělení.

Mrzí nás, že Vám zakoupené zboží nesedělo. Velikosti bot se mohou u jednotlivých značek lišit. Tabulky velikostí uvedené na webu máme přímo od výrobců a jsou spíše orientační. Pokud si nebudete jista velikosti a zboží budeme mít přímo na našem skladě, neváhejte nás kontaktovat na telefonním čísle 222 701 000 nebo e-mailové adrese [email protected] a produkt Vám rádi necháme přeměřit.

Vaše BIBLOO

• zabaleno ve starém igelitovém sáčku

děkujeme za Vaši recenzi.

Nastalá situace nás velice mrzí. Vždy se snažíme, aby balení zboží odpovídalo povaze zasílaného zboží tak, aby nedošlo k jeho poškození během přepravy. Váš podnět předáváme na příslušné oddělení. Věříme, že Váš příští nákup již proběhne k Vaší spokojenosti.

• Rychlost
    • Vraceni zbozi se musi platit doprava na vlastni naklady u jinych obchodu to neni

Zboží přišlo špinavé

děkujeme za Vaši recenzi.

Nastalá situace nás velice mrzí. Zboží před odesláním podléhá kontrole a děláme maximum pro to, aby k takovýmto situacím nedocházelo. Rozhodně se nejedná o náš standard. Zašlete nám prosím zboží zpět společně s vyplněným formulářem na adresu pro vrácení: BIBLOO, U Sanitasu 2246, 251 01 Říčany a vrátíme Vám za něj peníze. Až zboží odešlete, zašlete nám prosím na e-mail foto podacího lístku a číslo Vašeho účtu, v tomto případě Vám samozřejmě proplatíme také zpětné poštovné.

Děkujeme za pochopení a omlouváme se Vám za vzniklé komplikace.

Vaše BIBLOO

• Peněženka přišla v značně použitém stavu, odřená, ošoupaný znak, katastrofa, budu řešit reklamaci

Nedoporučuji. Zaslané zboží bylo v katastrofálním stavu.

děkujeme za Vaši recenzi.

Děkujeme za pochopení a omlouváme se Vám za vzniklé komplikace.

Vaše BIBLOO

Objednala jsem si na Bibloo poprvé a určitě naposledy. Objednávka sice byla rychle zpracována ale tenisky přišly vadný. Hned na první pohled bylo jasné, že to jsou dvě různé boty. Leva bota velmi špatně ušíta. Krabice opotřebována, pomačkana, stará. Zboží vracím.

Reakce obchodu BIBLOO

děkujeme za Vaši recenzi. Snažili jsme se s Vámi telefonicky spojit, což se nám bohužel nepodařilo.

Nastalá situace nás velice mrzí. Zboží před odesláním podléhá kontrole a děláme maximum pro to, aby k takovým situacím nedocházelo. Rozhodně se nejedná o náš standard. Až zboží pro vrácení odešlete, zašlete nám prosím na e-mail foto podacího lístku a číslo Vašeho účtu. V tomto případě Vám samozřejmě proplatíme také zpětné poštovné. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat na telefonním čísle 222 701 000 nebo e-mailové adrese [email protected].

Vaše BIBLOO

Obchod vůbec nekomunikuje.Objednávka vytvořena 13.4.Na dotaz,kde se objednávka nachází neodpovězeno.Zatím čekám.

Reakce obchodu BIBLOO

Nastalá situace nás velice mrzí. Na e-maily od našich zákazníků vždy reagujeme. Bohužel jsme od Vás žádnou zprávu neobdrželi. U této objednávky jsme čekali na naskladnění produktu z našeho partnerského skladu. Objednávka bude již dnes expedována a bude Vám zaslán potvrzovací e-mail s odkazem na sledování zásilky. Věříme, že doručení proběhne k Vaší spokojenosti.

Vaše BIBLOO

Kvalita je špatna, koupil jsem sportovní tašku, a za 2 dni po použíti ptasknoul šev u zipu((((

Reakce obchodu BIBLOO

děkujeme za vaši recenzi.

Nastalá situace nás velice mrzí. Zboží nám prosím zašlete na reklamaci společně s vyplněným formulářem na adresu: BIBLOO, U Sanitasu 2246, 25101 Říčany. Jakmile nám vámi zaslané zboží dorazí, bude posouzeno na našem reklamačním oddělení a následně vám budou vráceny peníze/zaslána výměna. Až zboží odešlete, zašlete nám prosím na e-mail [email protected] foto podacího lístku a číslo Vašeho účtu. V případě uznané reklamace proplácíme také zpětné poštovné. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat na telefonním čísle 222 701 000 nebo e-mailové adrese [email protected]. Věříme, že Váš příští nákup již proběhne k Vaší spokojenosti.

Vaše BIBLOO

• Nemohu se na zboží podívat, jakou má kvalitu, barvu, střih.

děkujeme za Vaši recenzi.

Snažíme se vždy o to, abychom na našem webu uváděli co nejvíce potřebných informací o zboží. Pokud byste případně měla nějaké doplňující dotazy k produktu nebo si nebyla jista velikostí, neváhejte nás kontaktovat na telefonním čísle 222 701 000 nebo e-mailové adrese [email protected] a informace Vám rádi zjistíme. Pokud Vám zakoupené zboží nevyhovuje, můžete nám jej do 30 dnů od převzetí zaslat na vrácení. Věříme, že Váš příští nákup již proběhne k Vaší spokojenosti.

Děkujeme za pochopení a přejeme Vám hezký den.

• Ryvhlé doručení

Zboží mi došlo poškozené. Tudíž jsem reklamovala. Vracení možné jen poštou a hrazení poštovného při vracení.

Reakce obchodu BIBLOO

Nastalá situace nás velice mrzí. Zboží před odesláním podléhá kontrole a děláme maximum pro to, aby k takovým situacím nedocházelo. Rozhodně se nejedná o náš standard. Zašlete nám prosím na e-mail [email protected] foto podacího lístku a číslo Vašeho účtu. V tomto případě Vám samozřejmě proplatíme také zpětné poštovné. Věříme, že Váš příští nákup již proběhne k Vaší spokojenosti.

Vaše BIBLOO

Za vraceni zbozi se plati.....

Vaše BIBLOO

Objednal jsem běžecké boty UA v barvě ČERNÁ. Přišli č barvě BÍLÁ!!!!! Volal jsem na zákaznickou linku 10 krát během 2 dnů a neustále hraje jen hudba. Takže komunikace žádná. Teď musím poslat boty na své náklady (u většiny podobných ESHOPU většinou vratky ZDARMA) zpět. BIBLOO UŽ NIKDY!!!!!

Reakce obchodu BIBLOO

Nastalá situace nás velice mrzí. Zboží před odesláním podléhá kontrole a děláme maximum pro to, aby k takovýmto situacím nedocházelo. Rozhodně se nejedná o náš standard. Zašlete nám tedy prosím zboží zpět společně s vyplněným formulářem na adresu pro vrácení: BIBLOO, U Sanitasu 2246, 251 01 Říčany a vrátíme Vám za něj peníze. V tomto případě Vám samozřejmě proplatíme také zpětné poštovné. Také bychom se Vám chtěli velice omluvit za vytíženou telefonní linku, v případě zmeškaných hovorů voláme vždy nazpět. Věříme, že Váš příští nákup již proběhne k Vaší spokojenosti.

Vaše BIBLOO

• Zboží se nedá bezplatně vrátit, rozhovor s operátory byl zoufalý. Původně spojení vypadávalo ( já jsem slyšela, oni ne).
    • Operátor byl nepříjemný.
    • Na e-mailovou žádost o radu, jak vyměnit zboží, nepřišla žádná odpověď

Výhoda: zboží dorazilo včas, v pořádku
    Nevýhoda: nedá se řádně komunikovat, nedá se dovolat, pokud se dovoláte, tak vypadává spojení. E-mail bez odpovědi

děkujeme za Vaši recenzi.

Nastalé komplikace s telefonickým spojením nás velice mrzí. Výpadky jsme prověřovali a na naší straně by mělo být vše v pořádku. Na e-maily vždy odepisujeme a spokojenost našich zákazníků je pro nás prioritou. Zboží pro vrácení/výměnu nám můžete zaslat zpět prostřednictvím jakékoli přepravní společnosti na adresu pro vrácení: BIBLOO, U Sanitasu 2246, 251 01 Říčany. Zboží pouze nesmí být zasláno na dobírku a je třeba uhradit poštovné. V případě jakýchkoliv dalších dotazů či přání se na nás neváhejte obrátit.

• rychlé doručení (PPL)

Komplikovaný proces vrácení zboží oproti jiným obchodům s módou. Vratkový formulář není přiložen v balíčku, musíte si ho vytisknout a vyplnit úplně všechny údaje včetně kódů jednotlivých položek - takže musíte do svého účtu na webu a tam to opisovat/vygenerovat. Odkaz pro zapomenuté heslo nefunguje v mobilním poštovním klientovi. Když se vám podaří získat vratkový formulář, musíte sami zaplatit za dopravu zpět do skladu.

Vaše BIBLOO

při víkendové slevě 25% , byla stejná prodejní cena u trička, co jsem si koupil minulý týden , a bez slevy 25%. Byla jen navýšena původní cena, aby bylo možné dát slevu 25%, asi malý podvůdek.

děkujeme za Vaši recenzi.

Ceny zboží jsou utvářeny naším obchodním oddělením ve spolupráci s dodavateli. Na našem e-shopu míváme pravidelně různé slevové akce, a to jak na určité kategorie zboží či značky, tak i na celé kolekce. Ceny zboží nikdy uměle nenavyšujeme. Ve Vaší objednávce byla uplatněna 25% sleva s použitím kódu SPRING.

Vaše BIBLOO

Vůbec nesouhlasí zboží s tím, co je uváděno na webu. Budu vracet!!

Reakce obchodu BIBLOO

Nastalá situace nás velice mrzí. Podnět byl předán příslušnému oddělení. Zboží nám tedy prosím zašlete zpět společně s vyplněným formulářem a vrátíme Vám za něj peníze. V tomto případě Vám proplatíme také zpětné poštovné. Věříme, že Váš příští nákup již proběhne k Vaší spokojenosti.

Vaše BIBLOO

Nedoporučuji! Na podruhé zaslána špatná velikost oblečení i když uvedena velikost byla dostupná! Nereaguji na e-mail.

děkujeme za Vaši recenzi.

Nastalá situace nás velice mrzí. Zboží nám prosím zašlete zpět na adresu pro vrácení: BIBLOO, U Sanitasu 2246, 251 01 Říčany společně s vyplněným formulářem a vrátíme Vám peníze. Až zboží odešlete, zašlete nám prosím na e-mail [email protected] foto podacího lístku a číslo Vašeho účtu. V tomto případě Vám samozřejmě proplatíme také zpětné poštovné. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. Na e-maily od našich zákazníků vždy reagujeme.

Přišlo mi Jiné zboží.

Reakce obchodu BIBLOO

Nastalá situace nás velice mrzí. Zboží před odesláním podléhá kontrole a děláme maximum pro to, aby k takovým situacím nedocházelo. Rozhodně se nejedná o náš standard. Zboží nám prosím zašlete zpět na adresu pro vrácení: BIBLOO, U Sanitasu 2246, 251 01 Říčany společně s vyplněným formulářem a vrátíme Vám peníze či zašleme výměnu. Až zboží odešlete, zašlete nám prosím na e-mail [email protected] foto podacího lístku a číslo Vašeho účtu. V tomto případě Vám samozřejmě proplatíme také zpětné poštovné. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

• Dlouhá doba dodání,žádné info

děkujeme za Vaši recenzi.

Nastalá situace nás velice mrzí. Dle ověření byl bohužel u této objednávky uvedený chybný telefon, proto se kurýrovi nepodařilo s Vámi napoprvé spojit. Objednávka již byla v pořádku doručena. Věříme, že Váš příští nákup již proběhne k Vaší spokojenosti.