- Žádné
- Dodání trvalo 16dní
- Zboží dorazilo poškozené
Na zboží jsem čekala opravdu dlouho, nakonec dorazilo poškozené. Objednávala jsem deštník, který mi přišel ohlý téměř do pravého úhlu. Určitě to nebyla chyba dopravy, jelikož deštník byl větší než taška v které to přišlo. Takže to do tašky někdo prostě narval a u toho deštník zlomil. Jsem zvědavá na řešení reklamace.
Dobrý den.
Obraťte se prosím na kolegyně ze zákaznické podpory, rády Vám poradí s bezplatným vrácením zboží. Zašlete prosím email na [email protected]
Za způsobené komplikace se velice omlouváme.
- Výběr zboží
- Nejisté datum dodání
Reakce obchodu BezvaSport.cz
děkujeme za Vaši recenzi, vážíme si ji a budeme se těšit na Váš další nákup.
Hezký den. -
17 dní čekáme na zaplacené zboží a pak přijde email, že prodejce objednávku zrušil, protože zboží nemá.
Reakce obchodu BezvaSport.cz
Velice nás mrzí Vaše zkušenost. Věříme, že Váš další nákup proběhne již bez komplikací a bude vše v pořádku.
- uvedena dodací lhůta 5-7 dnů, dnes je to 11 dnů a zboží nikde
Hezký den -
Dodání zboží má zpoždění. Po obdržení informace o odeslání zboží následovala informace o vrácení části peněz, aniž by to bylo obchodem zdůvodněno. Dle porovnání objednávky a seznamu zasílaného zboží chybí položka, u níž bylo v mailem sděleno že je již od dodavatele obdržena a naskladněna. Podivné
- Dlouhé dodací lhůty
Hezký den -
Objednala jsem cca před měsícem, až za tři týdny mi bylo sděleno,
že požadované zboží není skladem.Reakce obchodu BezvaSport.cz
Hezký den -
Zboží je velice nekvalitní, neodpovídají velikosti, třepí se límečky, páře se u zapínání. Pokud chcete něco vyměnit z důvodu nekvality nebo neodpovídající kvality platíte stále poštovné. Zboží bylo dodáno za 10 dní. Prostě vše špatně!!!!
Dobrý den.
Obraťte se prosím na kolegyně ze zákaznické podpory, rády Vám pomohou problém vyřešit. Zašlete prosím email na [email protected]
Hezký den -
Tovar ešte nemám, ale už prišiel e-mail, aby som ohodnotil nákup. Z ochodu prišla len strohá informácia, že čakajú na dodávateľa. Na espohe info, že do 4dní zašlú, aktuálne už je to 9.
- Košile jsem vyhodil, strašný
Hezký den -
19.9.2024 jsem si objednala zboží i zaplatila dnes je 26.9. 2024 a nemám nic....
Hezký den -
- Uváděná doba doručení neodpovídá. Trvá mnohem déle.
- Zboží stále nedorazilo
Hezký den -
Krasne nafoceno,ale realita je ponekud jina.
Špatné
Hezký den -
Order number 22546956 objednáno 8.9. Od té doby se zboží neustále připravuje (24.9) , obchod mlčí. Za mě špatná volba a ztráta času.
Dobrý den.
Obraťte se prosím na kolegyně ze zákaznické podpory, rády Vám poradí. Zašlete prosím email na [email protected]
Hezký den -
Část objednaného zboží nebyla doručena, bez udání důvodu..
Hezký den -
- Zboží objednáno před více než týdnem, že je skladem a dnes prodlouženo dodání o další dny, že čekají na dodání ze zahraničí. Snad ne z Číny :(
Hezký den -
Zboží ( set 3ks polokošil s KR) ,které jsem objednala jako dárek pro manžela k narozeninám jsem musela vrátit, protože na všech 3ks polokošil se páraly obě špičky límečků. Zboží bylo za ty peníze nekvalitní.
Snad se vše vyřeší k mé spokojenosti a pošlou mi zpět peníze.Reakce obchodu BezvaSport.cz
- Místo velikosti XXL došla velikost M
Jinak spokojenost s jednáním obchodu po odstoupení od smlouvy a s rychlým dodáním zboží.
- Levné oblečení
- Oblečení rozhodně nevypadá jakk na obrázku
Reakce obchodu BezvaSport.cz
děkujeme za Vaši recenzi, vážíme si ji a budeme se těšit na Váš další nákup.
Hezký den.