- Slušná doba dodání
- Bohužel dopravce WeDo, katastrofální domluva s dopravcem. Kurýři neberou telefony nereagují na SMS. Ústředí se jen omlouvá
- Nefunkční a zdá se již použité zboží.
Budu reklamovat a vyjádřím se až po té, jak se k reklamaci postaví dodavatel. Bezdotykový dávkovač mýdla nefunkční a místo pro baterie zrezivělé, v krabici žádný návod . Přístroj vypadá již opotřebovaný a znovu prodaný.
- Rychlost a spolehlivost pri nakupu
- Žádná
- Čeká na Vánoce
- Dlouhá doba doručení
- rychlost doručení
- kvalita
Skvělá komunikace, balíček došel do pár dnů. Na eshopu mají široký výběr zahradního osvětlení. Objednala jsem si solární světla a musím říct, že mě mile překvapila kvalita. Světla svítí celou noc až do rána.
- přehledný e-shop
- dobrá komunikace obchodu
- originální produkty
Jsem velmi spokojena s nákupem na tomto e-shopu. LED bezdrátové louče jsou skvělou volbou pro osvětlení zahrady, mají stylový design a instalace byla rychlá. Objednávka dorazila rychle a v bezvadném stavu. Oceňuji také skvělou komunikaci obchodu. Rozhodně doporučuji!
- Rychlost vyřízení
- Široký výběr
- Komunikace obchodu
- Ceny
Mohu doporučit obchod z vlastní zkušenosti, kdy jsem vybíral dárky na Vánoce pro svoji rodinu. Obchod je velmi přehledný a objednávka mi dorazila sice nadvakrát ( vloudila se chybička při balení ) , ale to se stát může. Obchod to obratem velmi rychle vyřešil a po nahlášení problému mi zbytek objednávky hned poslal. Zboží bylo pro přepravu pečlivě zabalené.
- Spokojenost rychlé jednání i doručení
super kvalita i cena
- Velice rychla a spolehliva spoluprace
- Zadne jsem nemel
- Celkem rychlé vyřízení objednávky
- rychlé dodání
- Vše ok
Spolehlivý obchod.
- Kvalitní zboží
- Zboží, které jsme jinde nenašli
- Bezpečně zabaleno
- Příjemná komunikace s obchodem
Děkujeme za kvalitní zboží, které jsme jinde na internetu vůbec nenašli. Zrcátko do sprchy je ideálním pomocníkem, stejně tak čelovka s bočním světlem. Oba produkty přišly bezpečně zabalené a splňují přesně ty funkce, které jsou v popisu zboží. Určitě zde objednáme znovu.
- přehledný e-shop
- férové ceny
- dobrá komunikace obchodu
- kvalitní zboží
- rychlá doba dodání
Tento obchod doporučuji a to hned z několika důvodů.
- všechno zboží přehledně řazeno a našel jsem hned, co jsem hledal
- ceny jsou více než příznivé
- obchod rychle komunikoval a o stavu mé objednávky jsem byl postupně informován mailem
- objednaná křemelinová podložky maximálně splnila očekávání (super design, dobrá cena, skvělá funkčnost a absorpce vody)
- navíc zboží dorazilo do dvou dnů -
nemám žádné výtky
- rychlé jednání, kvalitní dodávka