Krásně a bezpečně zabaleno. Rychlost doručení od objednání. Doporučuji.
- Doporučuji, o všem jsem byla předem informována, zboží objednávka byla vyřízena v krátké době
Tak by to mělo vypadat, nemám půl slova kritiky,děkuji.
- Skvělá komunikace
- Velký výběr
- Bezkonkurenční ceny
- Rychlost objednávky
- Přehledný eshop
- Produkt vypadá kvalitně
- Žádná
Před objednávku jsem si nebyla jistá zapojením produktu. Přes email skvělá komunikace s obchodem, kde mi rychle odpověděli a poslali dokonce fotografii zrcadla zezadu. Nemám co vytknout. A určitě znovu zde něco objednám. Navíc co vše to zrcadlo má za funkce, to bych v jiném krámu dala skoro dvojnásobek.
- Rychle dodani
Velice rychlé dodaní
vše v pořádku..
- Zajímavý sortiment
- Dobré ceny
- Rychlost dodání
- Dostatek informací k produktům
S nákupem na e-shopu Bezdoteku.cz jsem byl velmi spokojen. Mají zajímavý sortiment produktů, který mě zaujal svou rozmanitostí, a to vše za opravdu dobré ceny. Co oceňuji, je rychlost dodání, objednávka mi dorazila rychle a bez problémů. Na webu bylo k produktům dostatek informací, takže jsem přesně věděl, co kupuji, což je velké plus.
Nakupoval jsem zde poprvé, ale určitě to nebylo naposledy. Mohu tento e-shop doporučit všem, kdo hledají kvalitní produkty za rozumnou cenu a ocení pohodlný a spolehlivý nákup. -
- Slušná doba dodání
- Bohužel dopravce WeDo, katastrofální domluva s dopravcem. Kurýři neberou telefony nereagují na SMS. Ústředí se jen omlouvá
- Nefunkční a zdá se již použité zboží.
Budu reklamovat a vyjádřím se až po té, jak se k reklamaci postaví dodavatel. Bezdotykový dávkovač mýdla nefunkční a místo pro baterie zrezivělé, v krabici žádný návod . Přístroj vypadá již opotřebovaný a znovu prodaný.
- Rychlost a spolehlivost pri nakupu
- Žádná
- Čeká na Vánoce
- Dlouhá doba doručení
- rychlost doručení
- kvalita
Skvělá komunikace, balíček došel do pár dnů. Na eshopu mají široký výběr zahradního osvětlení. Objednala jsem si solární světla a musím říct, že mě mile překvapila kvalita. Světla svítí celou noc až do rána.
- přehledný e-shop
- dobrá komunikace obchodu
- originální produkty
Jsem velmi spokojena s nákupem na tomto e-shopu. LED bezdrátové louče jsou skvělou volbou pro osvětlení zahrady, mají stylový design a instalace byla rychlá. Objednávka dorazila rychle a v bezvadném stavu. Oceňuji také skvělou komunikaci obchodu. Rozhodně doporučuji!
- Rychlost vyřízení
- Široký výběr
- Komunikace obchodu
- Ceny
Mohu doporučit obchod z vlastní zkušenosti, kdy jsem vybíral dárky na Vánoce pro svoji rodinu. Obchod je velmi přehledný a objednávka mi dorazila sice nadvakrát ( vloudila se chybička při balení ) , ale to se stát může. Obchod to obratem velmi rychle vyřešil a po nahlášení problému mi zbytek objednávky hned poslal. Zboží bylo pro přepravu pečlivě zabalené.
- Spokojenost rychlé jednání i doručení
super kvalita i cena
- Velice rychla a spolehliva spoluprace
- Zadne jsem nemel