Krásně a bezpečně zabaleno. Rychlost doručení od objednání. Doporučuji.

• Doporučuji, o všem jsem byla předem informována, zboží objednávka byla vyřízena v krátké době

Tak by to mělo vypadat, nemám půl slova kritiky,děkuji.

• Skvělá komunikace
    • Velký výběr
    • Bezkonkurenční ceny
    • Rychlost objednávky
    • Přehledný eshop
    • Produkt vypadá kvalitně
    • Žádná

Před objednávku jsem si nebyla jistá zapojením produktu. Přes email skvělá komunikace s obchodem, kde mi rychle odpověděli a poslali dokonce fotografii zrcadla zezadu. Nemám co vytknout. A určitě znovu zde něco objednám. Navíc co vše to zrcadlo má za funkce, to bych v jiném krámu dala skoro dvojnásobek.

• Rychle dodani

Velice rychlé dodaní

vše v pořádku..

• Zajímavý sortiment
    • Dobré ceny
    • Rychlost dodání
    • Dostatek informací k produktům

S nákupem na e-shopu Bezdoteku.cz jsem byl velmi spokojen. Mají zajímavý sortiment produktů, který mě zaujal svou rozmanitostí, a to vše za opravdu dobré ceny. Co oceňuji, je rychlost dodání, objednávka mi dorazila rychle a bez problémů. Na webu bylo k produktům dostatek informací, takže jsem přesně věděl, co kupuji, což je velké plus.

Nakupoval jsem zde poprvé, ale určitě to nebylo naposledy. Mohu tento e-shop doporučit všem, kdo hledají kvalitní produkty za rozumnou cenu a ocení pohodlný a spolehlivý nákup.

• Slušná doba dodání
    • Bohužel dopravce WeDo, katastrofální domluva s dopravcem. Kurýři neberou telefony nereagují na SMS. Ústředí se jen omlouvá

• Nefunkční a zdá se již použité zboží.

Budu reklamovat a vyjádřím se až po té, jak se k reklamaci postaví dodavatel. Bezdotykový dávkovač mýdla nefunkční a místo pro baterie zrezivělé, v krabici žádný návod . Přístroj vypadá již opotřebovaný a znovu prodaný.

• Rychlost a spolehlivost pri nakupu
    • Žádná

• Čeká na Vánoce

• Dlouhá doba doručení

• rychlost doručení
    • kvalita

Skvělá komunikace, balíček došel do pár dnů. Na eshopu mají široký výběr zahradního osvětlení. Objednala jsem si solární světla a musím říct, že mě mile překvapila kvalita. Světla svítí celou noc až do rána.

• přehledný e-shop
    • dobrá komunikace obchodu
    • originální produkty

Jsem velmi spokojena s nákupem na tomto e-shopu. LED bezdrátové louče jsou skvělou volbou pro osvětlení zahrady, mají stylový design a instalace byla rychlá. Objednávka dorazila rychle a v bezvadném stavu. Oceňuji také skvělou komunikaci obchodu. Rozhodně doporučuji!

• Rychlost vyřízení

• Široký výběr
    • Komunikace obchodu
    • Ceny

Mohu doporučit obchod z vlastní zkušenosti, kdy jsem vybíral dárky na Vánoce pro svoji rodinu. Obchod je velmi přehledný a objednávka mi dorazila sice nadvakrát ( vloudila se chybička při balení ) , ale to se stát může. Obchod to obratem velmi rychle vyřešil a po nahlášení problému mi zbytek objednávky hned poslal. Zboží bylo pro přepravu pečlivě zabalené.

• Spokojenost rychlé jednání i doručení

super kvalita i cena

• Velice rychla a spolehliva spoluprace
    • Zadne jsem nemel