Vše bez problémů.
Reakce obchodu Bestent.cz
děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že vše probíhalo bez problémů. Těšíme se na Vaši další objednávku.
tým Bestent.cz -
rychlé objednání, velmi rychlé vyřízení i přes platbu z účtu okamžité potvrzení a odeslání.
Reakce obchodu Bestent.cz
děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlostí objednání, vyřízením a okamžitým potvrzením platby. Těšíme se na Vaši další objednávku.
Spokojen
Reakce obchodu Bestent.cz
děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste spokojený. Těšíme se na Vaši další objednávku.
tým Bestent.cz -
- Krabice vypadali jako by vypadli za jízdy z vlaku. Jedna stěna rozštípaná.
- Bouda je tak pro pudla a to jsem si objednal XL, několikrát jsem se ptal online prodejce zda je to dost velké pro rotvajlera a byl jsem několikrát ubezpečen, že ano. Výsledek? Ani se tam nepostaví a o kvalitě ani nemluvím.
Tento obchod rozhodně nedoporučuji ručuji na psí boudy.
- Rychlost dodání
Reakce obchodu Bestent.cz
děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste spokojený s rychlostí doručení. Těšíme se na Vaši další objednávku.
super rychlé
Reakce obchodu Bestent.cz
děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste ocenil naši rychlost. Těšíme se na Vaši další objednávku.
Super
Reakce obchodu Bestent.cz
děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste spokojený. Těšíme se na další spolupráci.
tým Bestent.cz -
super rychle moc se nám psí bouda líbí
Reakce obchodu Bestent.cz
děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že se Vám psí bouda líbí a že vše proběhlo rychle. Těšíme se na Vaši další objednávku.
- Rychle vyřízení objednávky
Doporučuji,široký sortiment zboží,
Reakce obchodu Bestent.cz
děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste spokojený s rychlým vyřízením objednávky a širokou nabídkou našeho sortimentu. Těšíme se na Vaši další návštěvu.
- Spokojenost.
vše v naprostém pořádku.
Reakce obchodu Bestent.cz
děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že vše probíhalo hladce a k Vaší spokojenosti. Těšíme se na Vaši další objednávku.
- rychlost doručení
Reakce obchodu Bestent.cz
děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlostí doručení. Těšíme se na Vaši další objednávku.
- Rychlé doručení
- Kvalitní komunikace obchodu - potřeboval jsem zboží rychle doručit a také si být jistý, že ve stanovenou dobu přijde, telefon mi operátor zvedl bez dlouhého čekání a trpělivě odpověděl a ujistil mě, že zboží opravdu přijde
- Snad jediná výtka, eshop automaticky neposílá odkaz na sledování zboží, ale po zažádání mailem byl zaslán téměř ihned
- Kvalita objednaného zboží je slušná a odpovídá cenové hladině
Reakce obchodu Bestent.cz
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlým doručením a kvalitní komunikací. Omlouváme se za to, že automaticky nezasíláme odkaz na sledování zásilky, ale jsme rádi, že jsme vše rychle vyřešili. Děkujeme také za pochvalu kvality zboží a těšíme se na Vaši další objednávku.
tým Bestent.cz -
- rychlost dodání,dobrá cena, velký výběr
velký výběr, dobrá cena, rychlost dodání, dobrá komunikace,doporučuji
Reakce obchodu Bestent.cz
děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste spokojený s naším širokým výběrem, cenami, rychlostí dodání a komunikací. Vaše doporučení nás velmi těší. Těšíme se na Vaši další objednávku.
Vše ok
Reakce obchodu Bestent.cz
děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že vše probíhalo v pořádku. Těšíme se na Vaši další objednávku.
- Rychle doručeno.
- Žádná valná kvalita výrobku. Neuvěřitelně mrňavé hřebíčky na lišty a rohy. A navíc se nedá moc věřit popisu. Bouda je pro malá plemena. Nebo štěňata těch středních a větších plemen. Je opravdu malá.
Obchod by měl hlavně upřesnit popis výrobku. Je zavádějící.
- dodavka až domu
Reakce obchodu Bestent.cz
děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že Vám doručení až domů vyhovovalo. Těšíme se na další spolupráci.
tým Bestent.cz -
Dobry den, bohuzel stavebne dilce nejsou ocislovane museli jsme zavolat na pomoc hodinoveho manzela ktery ma skusenosti a i on mel problem to zmontovat
Reakce obchodu Bestent.cz
Děkujeme, že jste se s námi podělili o svoji zkušenost. Je nám líto, že jste měli problémy se sestavením stavebních dílců a že nebyly očíslovány. Rozumíme, jaké to může být frustrující, a omlouváme se za vzniklé potíže.
Vaše zpětná vazba je pro nás cenná a pomůže nám zlepšit naše služby a produkty. Máte-li další dotazy nebo potřebujete pomoc, neváhejte se na nás obrátit.
Děkujeme za vaši trpělivost a pochopení.
Tým bestent -
Vše ok
Reakce obchodu Bestent.cz
Děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že jste byli spokojeni se vším. Vaše spokojenost je pro nás důležitá.
Těšíme se na vaši příští návštěvu! Pokud budete mít jakékoli dotazy, neváhejte nás kontaktovat.
Tým bestent -
Rychlé dodání
Reakce obchodu Bestent.cz
Děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že jste byli spokojeni s rychlým dodáním. Vaše spokojenost nás motivuje pokračovat v naší práci.
Tým bestent