Přihlásit se a přidat recenzi

Ochotne a rychle vyrizeni objednavky,zbozi doslo v perfektnim stavu.

• 10 %

Důrazně nedoporučuji obchod na tomto eshopu ! Nakoupil jsem zde zboží které nebylo funkční.Po vrácení a žádosti o vrácení peněz obchod reagoval pouze emailem že mají dle zákona 30 dní na vyřízení reklamace a další komunikace opět nula.Vždyť stačí když si zavoláte na jejich infolinku a zjistíte že telefony nikdo nebere pouze slyšíte automat že linka je vytížena jiným hovorem.Chcete-li tedy funkční zboží a slušnému jednání tomuto eshopu se vyhněte obloukem.

Reakce obchodu bestbonus.cz

děkujeme za Vaší zprávu. Bohužel jste nikde nezanechal/a číslo objednávky. . Situace nás velice mrzí. Doufáme, že jí co nejdříve vyřídíme. Bylo Vám odpovězeno správně, na reklamaci je ze zákona stanovena lhůta 30 dní. Veškeré reklamace se snažíme vyhotovit do 14ti dní od převzetí balíku.
    Nezasíláme informační e-mail o převzetí balíku, ale až o vyřízení reklamace.

Pokud máte ještě nějaké otázky, či dotaz, neváhejte nás kontaktovat.

Děkujeme.

doručeno, spokojen , doporučují

Byl bych spokojen, když bych dostal objednaný typ HD Portable DVR with 2.5 TFT LCD Screen a jeho správný návod k používání. Návod vůbec neodpovídá dodanému typu. Podle návodu tam mají být ovládací tlačítka: ON/OF - REC/SNAP - MENU - DOWN - UP - MODE, které tam přístroj nemá.
    Jsou tam tlačítka: O/OK - M - ▲ - ▼ a žádná jiná. Nevím jak mám nastavit datum , čas, snímání a další. Návod neodpovídá danému dodanému typu. Paměťovou kartu jsem si zakoupil a dodal. Zařízení je funkční, ale neodpovídá dodanému typu. Navrhuji řešení. Dodejte mi správný návod na používání zařízení. Nebo? Dodejte nově typ zařízení, které uvedené ovládací tlačítka má. Já bych Vám na účet doplatil potřebnou částku a toto zařízení vrátil. Doufám, že se domluvíme. Jinak bych provedl reklamaci.
    Přeji hezký den. J. Štěpánek - Chrudim

Reakce obchodu bestbonus.cz

mrzí nas jestli jste měl problém s obsluhou autokamery.
    První tlačítko ON/OFF, M = MODE, ▲ = UP, ▼ = DOWN.

Případně se zkuste podívat na naše video https://www.youtube.com/watch?v=juMu5rmSEVM&t=1s

Nebo nám napište a zkusíme se na to podívat. Děkujeme.

rychle dodání

Velmi rychlé vyřízení objednávky, děkuji.

Spolehlivé.

vše ok

pěkné zboží, velmi příjemné ceny, rychlé doručení

Dnes dorazily pracovní boty, jeste nevyzkousene

Vše ok.Jen škoda,že neni doručení do zásilkovny.

• Velký výběr, ceny, rychlost dodání
    • Nemá

Doporučuji

V e-shopu je uvedeno, že ceny jsou včetně DPH, je zde viditelně uvedeno i DIČ, tudíž předpokládáme, že můžeme uplatnit odpočet DPH.
    Pak přijde zboží, faktura chybí a v balíku je pouze objednávka se soupisem zboží a celkovou cenou.
    Přes kontaktní telefon (kam se dovoláte možná napotřetí a po půl hodině čekání) si vyžádáte fakturu, ta přijde do mailu a je vydaná úplně někým jiným a DPH zde není. Po dalším dotazu nám bylo sděleno, že prodejcem je někdo jiný a ten není plátce, měli jsme si přečíst Všeobecné podmínky, kde to však výslovně uvedeno není. Takže pozor na DPH.
    Jinak zboží přišlo během týdne, tak OK.

Reakce obchodu bestbonus.cz

jsme slevovým portálem, který zprostředkovává prodej mezi Zákazníkem a Dodavatelem. Toto je v obchodních podmínkách uvedeno. V detailu nabídky je uvedeno kdo je dodavatelem zboží.

Pokud byste přesto měl problém, neváhejte nám napsat. Děkujeme.

• Rychlé a komunikativní dodání

• promtní jednání

• Rychlé vyřízení a doručení
    • Nic

Objednané zboží předčilo mé očekávání super

• DOBRE CENY

Ok

• Nabízená cena
    • slabá komunikace obchodu, zboží ještě nedorazilo

Reakce obchodu bestbonus.cz

vidíme že objednávka byla 12.4.2024 doručena. Děkujeme.