Přihlásit se a přidat recenzi

• Vybrala jsem si zboží, o které jsem měla zájem, nejvýhodněji: 2 ks plynový hořák + 4 ks plynové kartuše RSONI; za cenu, která nemá na netu obdoby. Nedokážu ale zatím posoudit kvalitu plynových hořáků.
    • Další zboží přibylo do košíku díky brouzdání po eshopu, a udělalo mi radost, co jsem objevila.
    • nereagují na dotazy

Dostala jsem jednu položku zboží, které nebylo řádně zabaleno, označeno, nebyl u něj návod k použití, nosnost, vhodnost pro věkové rozpětí dítěte. Na prosbu o zaslání informací obchod nereaguje. Jedná se o hopsadlo pro děti - malé červené. Hopsadlo bylo zabalené pouze do mikrotenového sáčku a neobsahovalo vůbec žádné údaje o složení a původu výrobku. Po vybalení velice intenzivně zapáchal, lepil a ani po umytí prostředkem na nádobí to není o mnoho lepší, musíme větrat. Z informací od ČOI víme o velkém množství hraček s obsahem jedovatých látek distribuovaných do ČR, proto jsem se toho chtěla vyvarovat. Bohužel/bohudík mohu alespoň reagovat zde.
    Nicméně ostatní 3 produkty (celkem 4) byly v pořádku, zabaleny v originálním balení s českým popisem zboží.
    Fakturu jsem dodnes nedostala.

Reakce obchodu bestbonus.cz

na e-mail jsme Vám poslali certifikát ke skákadlu. Děkujeme.

Víte co mě vadí ? Že stále v mnoha výrobcích z dovozu ignorujou návody v češtině. Je tam AJ,NJ,ITA,SPA,FRA,čínština, japonsky,někde i arabsky, no to je hnus ! A čeština nikde. Ne že by to třeba u tohohle nářadí tolik vadilo, ale ze zákona je povinnost zajistit manuál v ČJ. připadám si jako když jsme nějaká banánová republika, že na nás kašlou, že snad do EU ani nepatříme. Sakra, jak to, že se neumíme ozvat ?!

• Cena
    • Možnost porovnat ceny
    • Výběr v klidu doma
    • Málo barev

Spokojenost ,rychlost dodání a cena

Vadí mi to že k výrobku nebyl dodán český překlad

1 objednané zboží zaplaceno a nedodáno!!!!

• Hodinky úplně nefunkční baterka nevydrží ani hodinu šmejd

• Jednání výstižné a jednoduché palec nahoru

• jednoduchost

• Rychlé doručení v bezvadném stavu.
    • Ne nejlepší návod

• vynikající

• ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Celkem rychlé dodání, vše v pořádku.

• nepřišlo mi přesně to, co jsem si objednal - jen něco podobného

• Přijatelné ceny

Vcelku svižně došel balíček.

• Obchod využívá k distribuci České pošty, která zboží nedodala v avizovaném termínu. Není to moje jediná špatná zkušenost s tímto dodavatelem a doporučil bych se mu pokud možno vyhnout

spokojenost

• Po objednání zboží nepřišlo potvrzení objednávky

Po objednání zboží eshop nepošle potvrzení o objednávce.
    Zaplaceno kartou online, ani po týdnu zboží nedorazilo.
    Až po urgenci se paní z eshopu ozvala abych jí poslal oskenovanou platbu z účtu, a až pak zboží bez jakékoliv informace odeslali.

pěkné věci

• Objednáno 5 položek (vše udávané "skladem"),rukavice a šála, pouzdra na elektroniku, kosmetická taška. Vybraná a objednaná barva tašky skladem nebyla. Bez jakéhokoli upozornění či snahy o domluvu ze strany obchodu mi bylo rovnou zasláno zboží v jiné, nevhodné barvě. Komunikace o tomto nulová.

Slušné ceny (na asijské zboží), nelze se spolehnout že dostanete to, co objednáte. Záměna bez upozornění.