- Vybrala jsem si zboží, o které jsem měla zájem, nejvýhodněji: 2 ks plynový hořák + 4 ks plynové kartuše RSONI; za cenu, která nemá na netu obdoby. Nedokážu ale zatím posoudit kvalitu plynových hořáků.
- Další zboží přibylo do košíku díky brouzdání po eshopu, a udělalo mi radost, co jsem objevila.
- nereagují na dotazy
Dostala jsem jednu položku zboží, které nebylo řádně zabaleno, označeno, nebyl u něj návod k použití, nosnost, vhodnost pro věkové rozpětí dítěte. Na prosbu o zaslání informací obchod nereaguje. Jedná se o hopsadlo pro děti - malé červené. Hopsadlo bylo zabalené pouze do mikrotenového sáčku a neobsahovalo vůbec žádné údaje o složení a původu výrobku. Po vybalení velice intenzivně zapáchal, lepil a ani po umytí prostředkem na nádobí to není o mnoho lepší, musíme větrat. Z informací od ČOI víme o velkém množství hraček s obsahem jedovatých látek distribuovaných do ČR, proto jsem se toho chtěla vyvarovat. Bohužel/bohudík mohu alespoň reagovat zde.
Nicméně ostatní 3 produkty (celkem 4) byly v pořádku, zabaleny v originálním balení s českým popisem zboží.
Fakturu jsem dodnes nedostala.Reakce obchodu bestbonus.cz
na e-mail jsme Vám poslali certifikát ke skákadlu. Děkujeme. -
Víte co mě vadí ? Že stále v mnoha výrobcích z dovozu ignorujou návody v češtině. Je tam AJ,NJ,ITA,SPA,FRA,čínština, japonsky,někde i arabsky, no to je hnus ! A čeština nikde. Ne že by to třeba u tohohle nářadí tolik vadilo, ale ze zákona je povinnost zajistit manuál v ČJ. připadám si jako když jsme nějaká banánová republika, že na nás kašlou, že snad do EU ani nepatříme. Sakra, jak to, že se neumíme ozvat ?!
- Možnost porovnat ceny
- Výběr v klidu doma
- Málo barev
Spokojenost ,rychlost dodání a cena
Vadí mi to že k výrobku nebyl dodán český překlad
1 objednané zboží zaplaceno a nedodáno!!!!
- Hodinky úplně nefunkční baterka nevydrží ani hodinu šmejd
- Jednání výstižné a jednoduché palec nahoru
- jednoduchost
- Rychlé doručení v bezvadném stavu.
- Ne nejlepší návod
- vynikající
- ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Celkem rychlé dodání, vše v pořádku.
- nepřišlo mi přesně to, co jsem si objednal - jen něco podobného
- Přijatelné ceny
Vcelku svižně došel balíček.
- Obchod využívá k distribuci České pošty, která zboží nedodala v avizovaném termínu. Není to moje jediná špatná zkušenost s tímto dodavatelem a doporučil bych se mu pokud možno vyhnout
spokojenost
- Po objednání zboží nepřišlo potvrzení objednávky
Po objednání zboží eshop nepošle potvrzení o objednávce.
Zaplaceno kartou online, ani po týdnu zboží nedorazilo.
Až po urgenci se paní z eshopu ozvala abych jí poslal oskenovanou platbu z účtu, a až pak zboží bez jakékoliv informace odeslali. -
pěkné věci
- Objednáno 5 položek (vše udávané "skladem"),rukavice a šála, pouzdra na elektroniku, kosmetická taška. Vybraná a objednaná barva tašky skladem nebyla. Bez jakéhokoli upozornění či snahy o domluvu ze strany obchodu mi bylo rovnou zasláno zboží v jiné, nevhodné barvě. Komunikace o tomto nulová.
Slušné ceny (na asijské zboží), nelze se spolehnout že dostanete to, co objednáte. Záměna bez upozornění.