- Vstřícmost
Reakce obchodu Besta
děkujeme za Vaše hodnocení, které nás velmi těší. Budeme se i nadále snažit udržet si vysoký standard služeb zákazníkům.
Tatarová Milena ml. - Zákaznický servis -
- Pro mne je výhodou osobní vyzvednutí.
Reakce obchodu Besta
děkujeme za kladné hodnocení, kterého si velmi vážíme a také za doporučení. Budeme se těšit na další nákup :-)
Tatarová Milena ml. - Zákaznický servis -
- Vždy velmi rychlé vyřízení a spolehlivost
- NIC
Tatarová Milena ml. - Zákaznický servis -
velká spokojenost s rychlým vyřízením a expedici objednávky
Reakce obchodu Besta
děkujeme za kladné hodnocení, kterého si velmi vážíme a také za doporučení. Komunikace se zákazníkem a rychlost vyřízení objednávek jsou naše priority.
Rychlé dodání.
spokojen na 100%
- Výborná komunikace.
- rychlost
- Rychlé, Dobré platební možnosti
Tatarová Milena ml. - Zákaznický servis -
- Objednávka zaplacena a potvrzena 22.12.2023 , dodáno 6.1.2024,špatní komunikace .
Špatná komunikace , pozdní dodávka
Reakce obchodu Besta
Děkujeme za Vaše hodnocení, i když negativní. Dovolte mi vzniklou situaci uvést na pravou míru.
Zboží jste objednal 22.12.2023, pátek před Vánoci a nadcházejícími svátky. Již na e-shopu bylo upozornění, že poslední objednávky roku 2023 je možné expedovat 21.12.2023. Po učinění objednávky jste dále obdržel informační e-mail, kde bylo na tuto skutečnost znovu upozorněno a přehledně vypsány termíny, zpracování a odeslání objednávek začátkem roku 2024. Jelikož jsme měli přes svátky zavřeno a po novém roce inventury, první expedice začínaly 4.1.2024. V potvrzovacím e-mailu jste měl uvedeno datum dodání 5.1.2024, kontrolovala jsem záznamy dopravce a Váš balíček byl připraven k vyzvednutí 5.1.2024 na Vámi zvoleném výdejním místě. Termín dodání jsme tedy splnili. Všechny výše uvedené informace jste měl uvedeny v informačním e-mailu, který jsem Vám 22.12.2023, po vytvoření objednávky, zaslala. Není tudíž pravda jak uvádíte mylnou informaci, že jste o stavu objednávky nebyl informován a my nekomunikovali. Kontrolovala jsem e-maily i telefon a za celou dobu jsme od Vás neobdrželi žádnou zprávu, kde byste se po zboží sháněl.
Tatarová Milena ml. - Zákaznický servis -
- komunikace a dodání bez problému
Tatarová Milena ml. - Zákaznický servis -
Výborná komunikace a profesionální přístup.
- rychlost
Tatarová Milena ml. - Zákaznický servis -
Výborná komunikace a profesionalnost.
Rychlost
Tatarová Milena ml. - Zákaznický servis -
- Užasna komunikacia a jednanie. Ziadne dlhe cakanie na odpoved a objednany tovar som mala na druhy den doma.
Tatarová Milena ml. - Zákaznický servis -
- Velký výběr a rychlé doručení.
- Žádná.
Tatarová Milena ml. - Zákaznický servis -
Rychlost dodání, spousta zboží, které nejde jinde sehnat.
Tatarová Milena ml. - Zákaznický servis -
S jednáním zástupců spolecnosti jsem byl velice spokojen, operativní vyřízení reklamace, mohu jen doporučit.
Tatarová Milena ml. - Zákaznický servis -
Vše zcela v pořádku, není co vytknout.
Tatarová Milena ml. - Zákaznický servis