Vše v pořádku. Dodržen termín dodání. Doprava zdarma na autosedačku.

Reakce obchodu Besafe-cz.cz

Vaše slova nám udělala radost! Děkujeme, že jste si udělali čas a sdíleli svůj názor. Vážíme si vaší důvěry. Přejeme ať Vám autosedačka dobře slouží

za tým Besafe Kamila

BeSafe iZi Flex FIX i-Size jsme koupili již druhou sedačku, neboť je polohovatelná spolu se sedačkou, která se dá v našem autě sklopit.

• Uplatnili mi slevu na již odeslanou objednávku
    • Rychlé doručení, dobrá informovanost

• Originální produkty BeSafe
    • Velký výběr
    • Dlouhé dodání
    • Inzerují zboží skladem, ale není
    • Nedostatečná komunikace

Obecně s obchodem jsem spokojená, mají velký výběr. Ovšem pokud na zboží spěcháte, tak si raději objednejte jinde. My jsme naštěstí nespěchali, tak nám to bylo jedno, ale u jednoho produktu inzerovali, že je skladem a bude odeslán do 48 hod. Přišel mi pouze email s potvrzením objednávky a pak několik dní nic, žádná zpráva. Zkusila jsem tedy zavolat na infolinku, zda je vše v pořádku a bylo mi sděleno, že tento produkt není skladem, že na něj čekají a pak objednávku odešlou. V tu chvíli jsem šla na stránku tohoto produktu a viděla, že tam inzerují, že je skladem, ale evidentně nebyl. Jak říkám, my jsme na to nespěchali, tak jsem to nijak neřešila, ale pokud na to spěcháte, tak toto asi není nejlepší volba.

• Rychlost i přes víkend!

U výrobku chyběla jedna součást, ale po telefonu bylo rychle a bez problému vyřízeno a druhý den bylo zboží u nás. Děkuji za vstřícný přístup.

• Nepřehledný e shop

rychlost a dobrá komunikace

• kvalita komunikace
    • rychlost dodání (byť v předvánočním náporu a v nepříznivé situaci koronavirových omezení)
    • dobrý poměr výkon/cena

V tomto obchodě jsem nakupovala poprvé, avšak s maximální spokojeností.

Hned druhý den po objednání doma za mě super :)

• Rychlost
    • Výrobek o 2000 levnější než v obchodě

Nemám

Zásilka přišla v pořádku, rychle. Vše probehlo bez problémů. S pásem jsem maximálně spokojena.

• Rychlé dodání
    • Zboží odpovídající, vše v pořádku, ochranný pás pro těhotné do auta používám.

• Rychlé dodání, příjemný zákaznický servis. Samotná autosedačka zatím čeká na majitelku :-)
    • V dnešní době vidím jako mínus nemožnost platby kartoui online, ale pouze převodem na účet, případně dobírkou apod.

• Rychlé dodání zboží

Konkrétní zboží nebylo skladem.

• Přehledná nabídka
    • Velmi přijatelné ceny
    • Výborná komunikace a rychlost dodání

• Super rychlost

• Skvělá komunikace a ochota!

Velice mila komunikace po telefonu i objednani, dekuji