Super obchod
- Skvělá rychlost a komunikace *****
- Neskutečný bordel v polozkach
V září jsem tam volal, jestli mají položku v obchodě. Jasně mají, vždyť vidím že je na skladě, ne? Jel jsem z Kladna a paní hrabala po celém krámu a nic. Zbytečná cesta 160 km a nic. Před 6 dny jsem objednal poštou, předpokládal jsem, že obchod do objednal, když svítí pod položkou "na skladě". Druhý den mi přišlo, že balík odesílají, za hodinu na to přišlo, že musím 10 dní počkat, že není skladem. Co si o takovým krámu mohu myslet?
OK všeobecná spokojenost
rychle a odpovídajíci objednávka
Vždy vše OK.
- rychlost dodání, dobrá komunikace, výborná cena
V obchodě je zima, chudák paní prodavačka, se tam klepe zimou a to je teprv podzim, když jsem se ji zeptal jak to řeší v zimě, tak jen zakroutila hlavou ♂️majitel firmy musí být strašný blb. Pak jsem si všiml, že nemrznoucí směs do obytného auta má přelepený štítek, tak jsem ho strhnul a byl pod ním originál. Originální štítek jsem hodil na Google a zobrazil se mi produkt, který stojí 10$. Já ho v Kobrasu kupoval za necelých 700kč tak že slušná marže
- rychlé jednání, skvělé ceny přes e-shop
Vše bylo super
- rychlost dodávky a příjemné jednání
- Super ceny, rychlost doručení
- Ceny zboží
- Veliký výběr zboží a velmi milý a ochotný personál.
- Nákup nebyl první ani poslední. Personál ochotně poradil.
- Od nás daleko, byli by jsme tam častěji.
- Nelze nic vytknout.
Veliký výběr zboží a příjemný a ochotný personál.
- není návod v češtině
Velký výběr zboží, rychlost dodání
- Slíbili dodání do 14 dnů,potom do dvaceti dnů,je to již měsíc,musel jsem zavolat já,nikdo z firmy sei za celou dobu neozval,tahle firma je velice známá a bral jsem ji jako férovou,ale bohužel,už bych od nich noc nekoupil,po mém telefonátu,mě bylo nabídnuté jiné řešení "jen" o sedm stovek dražší a to ještě nevím zda vůbec dorazí
- dodání obratem
- nejlepší cena na trhu
- spolehlivý eshop
- Rychlé jednání
- Kvalita
Jsem spokojená, zboží dorazilo hned na druhý den. A klavilta
Dobrá cena, přehledný obchod.