• Rychlost, ani jsem nestihla říci babičce, že už jsem ji je objednala a volala sama, že už je na dopravce. Přitom bylo dodání 4-7 dni. Přišly hned druhý den. Vypadají dobře

Neurvalé chování pána z Toptransu, hrozný problém, když stál hned u okna, pomoci je staré paní zasunout do okna. Jak jsme nečekali takovou rychlost dodání, nezajistili jsme nikoho kdo převezme. Ale za přepravce nemůžete .

• přehledné webové stránky
    • solidní jednání
    • rychlé dodání zboží

Bohatý výběr zboží. Rychlé dodání zboží.

Super přístup a dovoz na den přesně dle domluvy téměř na kraj světa za silného sněžení :) (myslím tím horskou destinaci), takže opravdu dovezou všude a za jakéhokoliv počasí...

• Doručení do druhého dne, parádní přístup. Matrace došly nezamotané, tudíž se dalo hned spinkat ❤️

Perfektní, akorát tvrdá matrace, bez lepidel a podobných srajd.

I přes atypický rozměr dodáno během dvou dnů až domů (doprava zdarma) a navíc dárky. Za mne SUPER.

• Rychlé a profesionální jednání

• Kvalitní matrace

• Rychlé objednání, rychlé dodání

Velká spokojenost

• Výborná komunikace a rychlost dodávky

vše ok

• Materac byl dobře zabalený

• Rychlost
    • Vstřícné jednání

Profesionalita,rychlost a servis+info absolutně TOP.

• Rychlé dodání
    • Nic

S matracemi od této firmy jsem moc spokojená. Kupováno více kusů. Z firmy zavolali,kdy zboží dorazí a druhý den už byla matrace doma . Matrace byla kvalitně zabalená a dorazila v pořádku. Musím pochválit i kvalitu matrace a ušití potahu. Tvrdost H5 odpovídá.

• ceny za matrace velmi příznivé, dnes dovezena, takže zatím nevyzkoušená, ale testovala jsem jí a vypadá velmi pohodlná. Dobře zabalená, k tomu byl dárek, už se těším, až jí otestuji.
    • Neškodila by zlepšit komunikace. Při objednávce a požadavku na posunutí termínu expedice byli v obchodě velmi milí a ochotní, ale pak zásadní chyba - žádné potvrzení ( po potvrzení objednávky )nebo info o tom, že skutečně zboží v daný den dorazí, musela jsem vznášet dotaz já a poté odpoledne jsem opět musela volat a ptát se, zda matrace skutečně dorazí a to i přesto, že mi bylo hned druhý den ráno po dotazu na expedici slíbeno, že se se mnou spojí řidič a sdělí mi čas přibližného závozu ( což se nestalo ). Dodatečně vše napraveno.

Nicméně obchod doporučuji, dobře se v něm vybírá, ceny příznivé, zboží pěkné. I přes chybu v komunikaci byl ale pan řidič milý, ochotný, dokonce se mě ptal, zda si matraci zvládnu odnést sama, poté co mi ji sám donesl v tom dešti až do chodby domu a ještě běžel pro polštářek, který byl jako dárek. Takže za komunikaci ubírám hvězdičku, ale každý má dostat druhou šanci, i já se sem v případě dalšího nákupu ráda vrátím.

• Vstřícné a rychlé jednání, rychlé doručení

• Rychlost a spolehlivost

rychlé jednání, doporučuji