- Vše rychle a bez výhrad
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za objednávku i Vaše kladné hodnocení. Těší nás, že jsme mohli vyhovět Vašemu požadavku a doufáme, že se na nás brzy znovu obrátíte.
zákaznický servis -
- Velká nabídka bazénů v akci
- Rychlá přeprava
Doporučuji
- Super rychlost
zákaznický servis -
Všechno v pořádku. Obchod doporučuji. Už nevím, jak trvalk vyřízení, ale bylo to tu docela rychle. Tak za 2-3 dny. Jak ake chodím na noční, tak se mi ty dny motají dohromady. Děkuji.
- Akce
Bez výhrad
zákaznický servis -
- Rychlé a jasné objednání s vyzvednutím za 1 hodinu.
Ok
- 100% služby a rychlost
- Cena a rychlost.
Zelený skřet nemá skladem.
- Dobrá komunikace
- Široký sortiment
- Výhodné ceny a akce
zákaznický servis -
- Obchod velmi příjemně překvapil, v pátek objednáno, v pondělí dodáno.
- Přehledný e-shop
Velmi doporučuji
- Velmi rychlá práce eshopu
- Dobře zabaleno
- Akční ceny
Mám dobrou zkušenost.
zákaznický servis -
- Velmi výběr bazénů a filtrací
Perfektní.
- Akce