Bazén zatím nemám postavený
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za objednávku i Vaše kladné hodnocení. Těší nás, že jsme mohli vyhovět Vašemu požadavku a doufáme, že se na nás brzy znovu obrátíte.
slušná cena,rychlé dodání
zákaznický servis -
- Dobrá komunikace obchodu, příznivé ceny a rychlé dodání.
- Nevím
- Black Friday
- Rychlost dodání
- Doprava zdarma
zákaznický servis -
Garantují nejlepší cenu a kvalitu
- Rychlé vyřízení objednávky
- Bez problému
Rychlé dodáni,dobrá komunikace.
zákaznický servis -
- Po zadání objednávky jsem neobdržel na e-mail žádné slibované informace o probíhající objednávce ani, že byla přijata, v jakém stavu je objednávka. Do dnešního dne nemám ani požadovanou fakturu za zboží, i když jsem psal na e-mail obchodu. Tedy komunikace TRAGEDIE
Vážený pane Lukáši,
informace o přijetí, zpracování a expedici objednávky odchází na email zákazníka automaticky. V databázi všech odeslaných mailů jsme je dohledali. Pokud jste se jistý, že nedošlo při zadání Vašeho emailu k nechtěnému překlepu, prosím, nahlédněte i do hromadné nebo spamové pošty.
Vzhledem k tomu, že jste do objednávacího formuláře neuvedl fakturační údaje (tj. IČ, DIČ, název firmy) nebyla do Vaší zásilky vložena faktura, ale dodací list s reklamační částí, který slouží jako doklad o nákupu.
V případě dalších dotazů jsme Vám k dispozici na naší zákaznické lince.
- Vše v poradku
zákaznický servis -
- Nemám co dodat, max. spokojen a vřele doporučuji.
- Nedá se zaparkovat před obchodem , ale až na cca 50m vzdáleném parkovišti.
zákaznický servis -
Byla to moje první zkušenost a jsem spokojený.
zákaznický servis